• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik belirtisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi buney
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

buney

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
28
1
1
22
merhaba kızlar kafam bir konuda karıştı size sormak istedim.Şimdi benim son adet tarihim 15 ekim,28 ekim de yumurtlama günüm biz eşimle adet bitiminden sonra ilişkiye başladık 23ünden itibaren yani ve korunmasız ilişki kimisi diyor ki yumurtlama günü de olsa tek seferde hamile kalınmaz mümkün değil diyor ama kimisi de ben tek seferde kaldım diyor 11inde de adetimin başlaması gerek 4 gün var sizce tek sefer de hamile kalma şansım var mı yumurtlama ve doğurganlık dö
nemlerini değerlendirdik ama 4 gün önce kan testi vermiştim bel ağrımdan dolayı 2.0 yani negatif çıkmıştı ama herhangi belirtim yok şu an sadece her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ikidir tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye ama yok ben adet ve yumurtlama günlerimi takip etmek için P.C. adet takvimi diye uygulama var ordan takip ediyorum internette hesapladım az önce adet tarihimin 5 kasım civarı olması gerektiği yazıyor uygulamaya göre de 11 kasım gösteriyor benim de döngüm 21 gün sizce hangisi doğru en güvenilir sonucu nasıl öğrenebilirim

Son düzenleme:
Kimse bilemez canım herkesin vucudu farkli ve spermlerde yani adet gecikmen olursa test yap

Kimse bilemez canım herkesin vucudu farkli ve spermlerde yani adet gecikmen olursa test yap
kafam karıştı işte benim uygulamaya göre daha adet olmama 4 gün var döngüm 21 gün internete göre de 2 gün önce olmam gerekiyordu hangisi doğru hangisini ele almam lazım bilmiyorum

ben geçtiğimiz ay bir sürü ilaç kullanıyordum hep korunduk, sadece 1 kez dikkatsiz davrandık onda da hamile kalmışım 6+1 olduk bugün 🤣

ben geçtiğimiz ay bir sürü ilaç kullanıyordum hep korunduk, sadece 1 kez dikkatsiz davrandık onda da hamile kalmışım 6+1
ben geçtiğimiz ay bir sürü ilaç kullanıyordum hep korunduk, sadece 1 kez dikkatsiz davrandık onda da hamile kalmışım 6+1 olduk bugün 🤣
:D hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin peki ben hangisini ele alayım 3-4 sitede hesapladım 2 gün önce olmam lazımdı ama ben 4 gün önce falan test yaptım 2.0 çıkmıştı negatif yani uygulamaya göre de daha adet olmama 4 gün var

ben adetime 7 gün önce içime doğdu akşam saatlerinde hamilelik testi yaptım flaşla çok seyrek bi çizgi gördüm sabahında tekrar yaptım daha belirgindi flaşsız görünüyordu artık. kan verdim 30 çıktı hcg. 1 gün öncesinde test yapsam kanımda bile çıkmayacaktı belki. o yuzden en iyisi ya predictor un hamilelik testini alın çünkü bence en güveniliri o ya da kan verin adete 4 gün kala kanda çıkar benim 6 gün kala çıktı

site değil döngünüzü en iyi siz bilirsiniz ama ya kan verin ya da kaliteli bir testle deneme yapın her şey olabilir. hiçbir şey imkansız gelmiyor artık bana 😅

ben adetime 7 gün önce içime doğdu akşam saatlerinde hamilelik testi yaptım flaşla çok seyrek bi çizgi gördüm sabahında tekrar yaptım daha belirgindi flaşsız görünüyordu artık. kan verdim 30 çıktı hcg. 1 gün öncesinde test yapsam kanımda bile çıkmayacaktı belki. o yuzden en iyisi ya predictor un hamilelik testini alın çünkü bence en güveniliri o ya da kan verin adete 4 gün kala kanda çıkar benim 6 gün kala çıktı
kimisi tek seferde hamile kalınmaz diyo ama kalanda var valla bilmiyorum yapsam da negatif görmekten korkuyorum sanırım

site değil döngünüzü en iyi siz bilirsiniz ama ya kan verin ya da kaliteli bir testle deneme yapın her şey olabilir. hiçbir şey imkansız gelmiyor artık bana 😅
bir kaç gün daha mı beklesem bilemedim

dayanabilirseniz tabii beklemek en iyisi ben o kadar erken öğrendim ki Allahım günler geçmek bilmedi kan ver kan ver kan ver randevu bul keseyi görmeye calıs yolk sac görmeye calıs kalp atısı duymaya calıs yaşlandım bir şeyleri beklerken 😅 test vs yaparsanız sonucu bize de söyleyin 😊

kimisi tek seferde hamile kalınmaz diyo ama kalanda var valla bilmiyorum yapsam da negatif görmekten korkuyorum sanırım
daha geçende yeni evli birisi tek seferde hamile kalmış diye linçliyorlardı sitede, yani olabilir tamamen Rabbimin işi bir bebek doğacaksa oluyor biz full korunduk 7-8 tane ilaç içiyordum ama doğacağı zaman gelmiş ki bir şekilde oldu anlayamadım anlamlandıramadım bile. testi de tamamen şakasına yapmıştım eşimle şakalaşıyordum evde de çok test vardı ‘bi bakıyomuşuz hamile çıkıyomuşım ahahaha’ derken sonucu görünce şokla kaldık. istiyorsanız inşAllah vardır ve çok sağlıklıdır. istemiyorsanız da istediğinizde nasip etsin rabbim 🤲🏻

daha geçende yeni evli birisi tek seferde hamile kalmış diye linçliyorlardı sitede, yani olabilir tamamen Rabbimin işi bir bebek doğacaksa oluyor biz full korunduk 7-8 tane ilaç içiyordum ama doğacağı zaman gelmiş ki bir şekilde oldu anlayamadım anlamlandıramadım bile. testi de tamamen şakasına yapmıştım eşimle şakalaşıyordum evde de çok test vardı ‘bi bakıyomuşuz hamile çıkıyomuşım ahahaha’ derken sonucu görünce şokla kaldık. istiyorsanız inşAllah vardır ve çok sağlıklıdır. istemiyorsanız da istediğinizde nasip etsin rabbim 🤲🏻
Aslında ikimiz de istiyoruz sadece eşimin aklına işte ilk 3 ay hamile kalırsa evlenmeden önce yapmış anlamına gelir diye bi düşünce sokmuşlar

dayanabilirseniz tabii beklemek en iyisi ben o kadar erken öğrendim ki Allahım günler geçmek bilmedi kan ver kan ver kan ver randevu bul keseyi görmeye calıs yolk sac görmeye calıs kalp atısı duymaya calıs yaşlandım bir şeyleri beklerken 😅 test vs yaparsanız sonucu bize de söyleyin 😊
Tabi söylerim inşallah vardır bakalım hayırlısıysa olsun inşallah ☺️

Şu an uygulamaya göre 4 gün var

Back
X