• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

slncnrsrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar merhaba, reglime 7 gün var. Göğüs uçlarım çok hassas yürürken bile acıyor, sabahları inanılmaz aç uyanıyorum, kasıklarıma ara ara ağrı giriyor geçiyor. Sırt ve baş ağrım da var. Gebelik için bu belirtileri yaşamam için erken bir tarih mi?

Hayır erken değil ben de meme uçlarındaki hassasiyeti böyle 5-6 gün kala hissetmiştim normalde regl zamanı bile hassaslık yaşamam. Üç gün üst üste bel ağrım oldu kuyruk sokumunda. Uykum oluyordu 12 saat uyuyordum uyanınca hala var oluyordu. Herkesin belirtileri çok farklı ama bunlar tek başına yeterli değil tabi erken gebelik testi yapın 4-5 gün kala

Benimde öyle canım, hatta sık sık lavaboya gidiyorum. Erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Daha önce oğlumu da öyle öğrenmiştim. İnşAllah vardır hamileyizdir. :halay:

Benimde öyle canım, hatta sık sık lavaboya gidiyorum. Erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Daha önce oğlumu da öyle öğrenmiştim. İnşAllah vardır hamileyizdir. :halay:
Sık idrara çıkma bendede var.
Bende bir kaç gün daha bekleyip yapmak istiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum:(
İnşallah 🙏🏻

Sizin reglinize kaç gün var

Hayır erken değil ben de meme uçlarındaki hassasiyeti böyle 5-6 gün kala hissetmiştim normalde regl zamanı bile hassaslık yaşamam. Üç gün üst üste bel ağrım oldu kuyruk sokumunda. Uykum oluyordu 12 saat uyuyordum uyanınca hala var oluyordu. Herkesin belirtileri çok farklı ama bunlar tek başına yeterli değil tabi erken gebelik testi yapın 4-5 gün kala
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Yaaa baş dönmem mide bulantım akıntım kramp ağrılarım sırtım çok ağrıyor test yapmak istemiyorum yaptıktan sonra negatif olunca çok üzülüyorum Ve kasıkta birde. Bıçak saplantısı var rahim duvarım kalınlaşmış dedi doktora gittim ağrıdan duramadım diye

7 günüm var canım, bende beklicem en azından 3 ya da 4 gün sonra tekrar ederim testi varsa direk çıkar o zamana.
Benim birde damaklarım diş etlerim şişti ciddi anlamda ilgisi var mı bilmiyorum ama gece bacağımın uyuşmasına uyandım. Bunlar belirti mi bilginiz var mı

benimde 2 gün kaldi ne gibi belirtilerin var
Yaaa dün akşam böyle yumurtalık bölümüne birden bıçak saplanır gibi ağrı oldu
Sırtım çok ağrıyor mide bulantısı ara ara var kasık ağrısı zaten ayrı bir şey sanki Regl olacam bgn o kadar ağrı olması normal mi dayanılmayacak gibi değil

Yaaa dün akşam böyle yumurtalık bölümüne birden bıçak saplanır gibi ağrı oldu
Sırtım çok ağrıyor mide bulantısı ara ara var kasık ağrısı zaten ayrı bir şey sanki Regl olacam bgn o kadar ağrı olması normal mi dayanılmayacak gibi değil
evet seninki erken gebelik belirtisi olabilir test yaptınmı bende o kadar belirti yok 2. gebeligim olacak sadece dogum yaptıktan bu zamana kadar 1.5 yıldır korunmadık hic gebelik olmadı ama bu ay gebe kalmak istedim günleri degerlendirdik 18 marta kadar daha snra ara verdik 25 mart bicak saplantisi oldu 2 gün üste üste ama smdi regl olacakmisim gibi his var bende

Bede 6 gün kala yaptım negatifti şuan 3 gün kaldı adet günümü bekliyorum

Back
X