Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sık idrara çıkma bendede var.Benimde öyle canım, hatta sık sık lavaboya gidiyorum. Erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Daha önce oğlumu da öyle öğrenmiştim. İnşAllah vardır hamileyizdir.![]()
Sizin reglinize kaç gün varBenimde öyle canım, hatta sık sık lavaboya gidiyorum. Erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Daha önce oğlumu da öyle öğrenmiştim. İnşAllah vardır hamileyizdir.![]()
Çok teşekkür ederimHayır erken değil ben de meme uçlarındaki hassasiyeti böyle 5-6 gün kala hissetmiştim normalde regl zamanı bile hassaslık yaşamam. Üç gün üst üste bel ağrım oldu kuyruk sokumunda. Uykum oluyordu 12 saat uyuyordum uyanınca hala var oluyordu. Herkesin belirtileri çok farklı ama bunlar tek başına yeterli değil tabi erken gebelik testi yapın 4-5 gün kala
Yaaa baş dönmem mide bulantım akıntım kramp ağrılarım sırtım çok ağrıyor test yapmak istemiyorum yaptıktan sonra negatif olunca çok üzülüyorum Ve kasıkta birde. Bıçak saplantısı var rahim duvarım kalınlaşmış dedi doktora gittim ağrıdan duramadım diyeÇok teşekkür ederim![]()
Sizin reglinize kaç gün var
7 günüm var canım, bende beklicem en azından 3 ya da 4 gün sonra tekrar ederim testi varsa direk çıkar o zamana.Sık idrara çıkma bendede var.
Bende bir kaç gün daha bekleyip yapmak istiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İnşallah![]()
Bnm 2 gün kaldı7 günüm var canım, bende beklicem en azından 3 ya da 4 gün sonra tekrar ederim testi varsa direk çıkar o zamana.
Allah isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin7 günüm var canım, bende beklicem en azından 3 ya da 4 gün sonra tekrar ederim testi varsa direk çıkar o zamana.
Test yaptın mı canım? Varsa çıkar bugün.Bnm 2 gün kaldı
Yarın sabah yapacamTest yaptın mı canım? Varsa çıkar bugün.![]()
Amin canımAllah isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin![]()
İnşallah hamilesindirYarın sabah yapacam
Ayyy rabbim herkese nasip etsin inşallaİnşallah hamilesindirRabbim nasip etsin inşAllah
![]()
Benim birde damaklarım diş etlerim şişti ciddi anlamda ilgisi var mı bilmiyorum ama gece bacağımın uyuşmasına uyandım. Bunlar belirti mi bilginiz var mı7 günüm var canım, bende beklicem en azından 3 ya da 4 gün sonra tekrar ederim testi varsa direk çıkar o zamana.
benimde 2 gün kaldi ne gibi belirtilerin varBnm 2 gün kaldı
Yaaa dün akşam böyle yumurtalık bölümüne birden bıçak saplanır gibi ağrı oldubenimde 2 gün kaldi ne gibi belirtilerin var
evet seninki erken gebelik belirtisi olabilir test yaptınmı bende o kadar belirti yok 2. gebeligim olacak sadece dogum yaptıktan bu zamana kadar 1.5 yıldır korunmadık hic gebelik olmadı ama bu ay gebe kalmak istedim günleri degerlendirdik 18 marta kadar daha snra ara verdik 25 mart bicak saplantisi oldu 2 gün üste üste ama smdi regl olacakmisim gibi his var bendeYaaa dün akşam böyle yumurtalık bölümüne birden bıçak saplanır gibi ağrı oldu
Sırtım çok ağrıyor mide bulantısı ara ara var kasık ağrısı zaten ayrı bir şey sanki Regl olacam bgn o kadar ağrı olması normal mi dayanılmayacak gibi değil