• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtisimi lütfenn yardım edin???

ecemnaz87

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
151
68
18
37
Merhaba arkadaşlar adetime 10 gün var ama 2-3 gündür sürekli batmalar yaşıyorum ve karın alt bölgem aşırı dolu hissediyorum birde akıntım var beyaz süt gibi en çok dikkatimi çekende vajinamdaki yumuşaklık oldu yumurtlama günüm ve 2 gün öncesi ilişki oldu ,bu belirtileri yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı ?

Merhaba arkadaşlar adetime 10 gün var ama 2-3 gündür sürekli batmalar yaşıyorum ve karın alt bölgem aşırı dolu hissediyorum birde akıntım var beyaz süt gibi en çok dikkatimi çekende vajinamdaki yumuşaklık oldu yumurtlama günüm ve 2 gün öncesi ilişki oldu ,bu belirtileri yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı ?
Canım psikolojik olabilir,adetine 10 gün varsa herşey için daha çok erken.

Canim benimde iliskiden sonra beyaz akintim basladi simdi de saydam ben de anlamadim soruyorum kizlara cevap atan olmadi:KK43:

2 gun omcesinden once bi iliski olmadi mi? Cunki 2 gun icinde hamilelik belirtisi mumkun degil

akıntı batma bendede erkenden olmustu canım bıde vajınadakı yumusaklık dedıgın vajınanın yan tarafları içeri göçmüş gıbı hıssedıyodum bende ınsallah hamılesındır

canım bence de çok erken adet tarihini bekle bence hatta geçmesini.. umarım sonu istediğin gibi olur ama ben bebek düşünmeye başladığımdan beri o kadar çok belirti yaşadım ki her ay ayrı ayrı bence bunun nedeni bedenimizin gebeliğe hazırlanıyo olması :)

akıntı batma bendede erkenden olmustu canım bıde vajınadakı yumusaklık dedıgın vajınanın yan tarafları içeri göçmüş gıbı hıssedıyodum bende ınsallah hamılesındır
merhaba hamiş birini görmüşken bi soru sorayım dedim.. ya ben dün regl oldum daha doğrusu emindim hatta üzüldüm baya çünkü tam günümdü ve idrar testim negatif çıkmıştı:( şimdi de dünden beri yani hiç birşey yok dün peçeteye açık renk bir iki damla kan geldi sonra da kahverengi akıntı birazcık ama şimdi ise hiç bir şey yok ağrı sancı da yok nedir sencee

Bnmde 10 gün var adetim e bugün göğüslerim ağrıyo yumurtalarda batma var ve akıntı devam ediyo bide belim ağrıyo inşallah psikolojik değildir de bu ay mutlu haberleri aliriz

Canim benimde iliskiden sonra beyaz akintim basladi simdi de saydam ben de anlamadim soruyorum kizlara cevap atan olmadi:KK43:

aynen benımde ilişki ayın 11-13-15 inde oldu 15 i yumurtlama günümdü o günden beri var akıntım canım inş gebeyizdir

2 gun omcesinden once bi iliski olmadi mi? Cunki 2 gun icinde hamilelik belirtisi mumkun degil
2 gün önce değil yumurtlama günü ve 2 gün öncesi oldu cnm

inşallah cnm ya parmagımı hafifi sokuyorum cok ıslak akıntım var karnımda doluluk hissi var bilemedim birde vucut ısım cok yüksek senınde bebişin hayırlı olsun

Canim bulmusken ben de sorayim
Canim sen de akinti o!mustur ne zaman oldunadete yakin mi basladi mi yoksa dollenmeden sonra mi:KK48:

aynen benımde ilişki ayın 11-13-15 inde oldu 15 i yumurtlama günümdü o günden beri var akıntım canım inş gebeyizdir

inşallah cnm ya parmagımı hafifi sokuyorum cok ıslak akıntım var karnımda doluluk hissi var bilemedim birde vucut ısım cok yüksek senınde bebişin hayırlı olsun
İnsallah canim

merhaba hamiş birini görmüşken bi soru sorayım dedim.. ya ben dün regl oldum daha doğrusu emindim hatta üzüldüm baya çünkü tam günümdü ve idrar testim negatif çıkmıştı:KK43: şimdi de dünden beri yani hiç birşey yok dün peçeteye açık renk bir iki damla kan geldi sonra da kahverengi akıntı birazcık ama şimdi ise hiç bir şey yok ağrı sancı da yok nedir sencee
canım senın dedıgın bana gebelıgın başında olmustu yerlesme kanamasıydı benımde 4 testten 2 sı negatıf ıkısı pozıtıf cıkmıstı oyle olunca acılde kan tahlılı yaptırdım oyle ortaya cıktı

saolasın canım benım vucut ısım dusmustu gebelıgın basında ayaklarımı ısıtamıyodum bıle

Back
X