Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün akşam regl oldum doya doya ağladım içim rahatladıben herseye aglıyorum :)))alınganlık hat safada
ama yerleşme kanaması hemen olmuyor...kızımda 2.5 ayılk hamile flndım benim o zaman oldu,canım kız mı senin bebeğin cinsiyeti ?çünkü kız yerini temizlermiş bende de vardı benim kızım var şu an..canım senın dedıgın bana gebelıgın başında olmustu yerlesme kanamasıydı benımde 4 testten 2 sı negatıf ıkısı pozıtıf cıkmıstı oyle olunca acılde kan tahlılı yaptırdım oyle ortaya cıktı
Cnmcm yeni geldim eve sarzm da bitti hamileyim inşallah
Çarşamba günü doktora gitcm muayene için inşallah değerlerim yükselir de inanamiyrm ama suan esimin yanına ugradm tekrar tekrar baktı sonuca şüpheli değil mi yani dioelhamdülillah
Tebrik ederim canım son durumun ne :)))
Düşük yapiorm cnm maalesefkimyasal gebelikms sanırım p.tesi günü dayanamayp gittim degerim 85 di düşükmüş ben ilk hamileliğim olduğu için bilmiodm.arkadslrla konuşunca gittim degerim 24 e düşmüş düşük yapmssn dedi doktor muayene etti ama kanamam gece başladı hâlâ dgm edio hayrlsi artık nasip diyelim.
Doktor kimyasal falan bişey demedi 2 3 ay korunn dedi ama kimyasal yani bu başka açıklaması yok korunmayı düşünmüyorum
Bir de troidm yüksek çıkmış biraz doktorum suan ilaca başlamaya gerek yok önemli değil dese de yine de endokrin e gitmeyi düşünüyorum doktoruma pek guvenemedm.Öyle suan bu durumlardym maalesef
Canım benim ya çok üzüldüm ama nasip değilmiş ya demekki sağlıksız bir gebelik mis daha da ilerlemeden sona ermesi psikolojin açısından da daha iyi olmuştur tabiki çok zor Rabbim sabır versin. İnş istediğin zamanda yine hamile kalırsın ve bu defa tutunur sana
Ben dün akşam regl oldum doya doya ağladım içim rahatladıbelirtilerimden o kadar emindim ki regl olduğumda resmen şoka girdim
neyse ki bugün daha iyiyim
Düşük yapiorm cnm maalesefkimyasal gebelikms sanırım p.tesi günü dayanamayp gittim degerim 85 di düşükmüş ben ilk hamileliğim olduğu için bilmiodm.arkadslrla konuşunca gittim degerim 24 e düşmüş düşük yapmssn dedi doktor muayene etti ama kanamam gece başladı hâlâ dgm edio hayrlsi artık nasip diyelim.
Doktor kimyasal falan bişey demedi 2 3 ay korunn dedi ama kimyasal yani bu başka açıklaması yok korunmayı düşünmüyorum
Bir de troidm yüksek çıkmış biraz doktorum suan ilaca başlamaya gerek yok önemli değil dese de yine de endokrin e gitmeyi düşünüyorum doktoruma pek guvenemedm.Öyle suan bu durumlardym maalesef
bide enteresan bi şekilde idrara sık cıkıyorum birde vucut sıcaklıgım hala fazla gibi geliyor bana bugun de az sarı bi akıntım oldu ???
kasıklarımda agrı yaklasık 5 gündür var cnm benım birde nasıl şiş ve dolu adet ten 2-3 önce olurdu şimdi cok önce basladı birde gögüs uclarım bastırınca acıyo
aynen canım kız benımkıama yerleşme kanaması hemen olmuyor...kızımda 2.5 ayılk hamile flndım benim o zaman oldu,canım kız mı senin bebeğin cinsiyeti ?çünkü kız yerini temizlermiş bende de vardı benim kızım var şu an..
cnm su an 4 gün var ama erken olucak gibi agrılarım var inşallah olmam ya sende belirtiler varmıydıCanım daha çok erken. Çatlama dönemin yeni geçmiş daha. 10 gün öncesinden hamilelik belirtisi olması imkansız. Çünkü döllenme olduysa bile yumurta daha yerleşmedi bile. O yüzden vücutta ßhcg hormonu oluşmadı. Hamilelik belirtileri bu hormonun oluşmasınla başlar. İnşallah güzel haberler alırsın bu ay.
meraba cnm bebişin hayırlı olsun tebrik ederim bişey sorcam sana ovulasyon testi kullanmış mıydınBenimde öyleydi xanim kasiklarim taş sert gibi olmuştu xok erken uykum geliyordu Karnım şişti 2 kez de mide bulantim oldu