• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtisimi lütfenn yardım edin???

peki adete 10 gün kala erken döllenme olmus olsa cıkma ihtimali yokmudur kızlar yaa cok meraklandım

canım senın dedıgın bana gebelıgın başında olmustu yerlesme kanamasıydı benımde 4 testten 2 sı negatıf ıkısı pozıtıf cıkmıstı oyle olunca acılde kan tahlılı yaptırdım oyle ortaya cıktı
yaa gerçekten mi canım ya şu an acayip umutlandım ben de tam adet tarihimde test yaptım ama negatif çıktı iki güne kanamam olmazsa bi test daha yapayım o zaman di mi

Ben adet gunumden 8 gun sonra oyrenmistim evde yaptigim testle bence de acele etme cunki ondan onceki ay 10gun gecikmeyle hayal kirikligi yasamistim bu sonraki ay hamile olacagima isaretmis:) insallah hamilesindir

beta hcg hormonu2-3 haftalarda artamaya baslıyomus canım ama hayal kırıklıgı olabilir
bazen yumurta geç çatlıyor ve idrar testlerinde pembe çizgi gösteriyor.insanlarda vesvese içinde kalıyor.3 aydan sonra bu ay baya saymaktan vazgeçtim dr gitmeye bile üşeniom öyle aklımdan geçiyo ama icraat yok.

Ben adet gunumden 8 gun sonra oyrenmistim evde yaptigim testle bence de acele etme cunki ondan onceki ay 10gun gecikmeyle hayal kirikligi yasamistim bu sonraki ay hamile olacagima isaretmis:) insallah hamilesindir
gecikmenin hastalıkla ilgisi yoksa hamile kalmadan bir iki adet döngüsünde gecikmeler oluyo yani. :D artık vücutta salıyor kendi kendini :) heralde.

inşallah canım ama hiç böyle olmamsıtı ve karın alt bölgemdeki dolgunluk beni olumlu düşünmeye yöneltiyor nedense

bazen yumurta geç çatlıyor ve idrar testlerinde pembe çizgi gösteriyor.insanlarda vesvese içinde kalıyor.3 aydan sonra bu ay baya saymaktan vazgeçtim dr gitmeye bile üşeniom öyle aklımdan geçiyo ama icraat yok.

inşallah en kısa zamanda nasip olur

yaa gerçekten mi canım ya şu an acayip umutlandım ben de tam adet tarihimde test yaptım ama negatif çıktı iki güne kanamam olmazsa bi test daha yapayım o zaman di mi
aynen canım yap yınede olmazsa kanda baktır benım geç döllenme olmus kanda bıle yenıydı gebelıgım

inşallah canım ama hiç böyle olmamsıtı ve karın alt bölgemdeki dolgunluk beni olumlu düşünmeye yöneltiyor nedense

inşallah en kısa zamanda nasip olur
Canim inan ki benim de belirtim o oldu karnim alt bolgesi sadece sen kendini fazla umutlandirmamaya ozen goster kendim ogle bisey yasadigim icin biliyorum o psikolojiui oluruna birak dua ediyorum her gun anne olmak isteyen her kese Rabbim meleklerini gondersin

gecikmenin hastalıkla ilgisi yoksa hamile kalmadan bir iki adet döngüsünde gecikmeler oluyo yani. :KK70: artık vücutta salıyor kendi kendini :) heralde.
Evet bana da vucut kendini anne olmaya hazirlaniyo onda gecikmissin dediler yakin akrabalarimda da oldu ogle:)

Canim inan ki benim de belirtim o oldu karnim alt bolgesi sadece sen kendini fazla umutlandirmamaya ozen goster kendim ogle bisey yasadigim icin biliyorum o psikolojiui oluruna birak dua ediyorum her gun anne olmak isteyen her kese Rabbim meleklerini gondersin

amin canımm inşallahhhhh sen öyle oldugu ay hamilemiydin ellerimle dokunuyorum bildiğin dolu

amin canımm inşallahhhhh sen öyle oldugu ay hamilemiydin ellerimle dokunuyorum bildiğin dolu
Canim ilk ay oldu ama hafif siskinlikti hamile oldugum ay bayaga dolu doluydu egilemiyordum hatta esim bak sen hamilesin goreceksin diyordu ben de yok canim gecen ay da bogle oldu hamile degildim dedim ve sonuc hamileydim:KK48:

Son düzenleme:
Canim ilk ay oldu ama hafif siskinlikti hamile oldugum ay bayaga dolu doluydu egilemiyordum hatta esim bak sen hamilesin goreceksin diyordu ben de yok canim gecen ay da bogle oldu hamile degildim dedim ve sonuc hamileydim:KK48:

ayyy iice heycan bastı özel hasatneler kan tahlili cok pahalı nerdeyse şimdi gidip yaptırıcam :)))))))))))

ayyy iice heycan bastı özel hasatneler kan tahlili cok pahalı nerdeyse şimdi gidip yaptırıcam :)))))))))))
Adetinden gecmesse gostermiyor galiba acele etme sen adetinden 3 gun gectikten sonra evde yap testini insallah hayirli haberlerini bekliyoruz

Daha belirti icn henuz cooook erken canim sabret bekle biraz daha psikolojik olarak belirti yasio gb hissedip olumsuz bi sonuc yasarsan daha cok uzulursun

merhaba hamiş birini görmüşken bi soru sorayım dedim.. ya ben dün regl oldum daha doğrusu emindim hatta üzüldüm baya çünkü tam günümdü ve idrar testim negatif çıkmıştı:KK43: şimdi de dünden beri yani hiç birşey yok dün peçeteye açık renk bir iki damla kan geldi sonra da kahverengi akıntı birazcık ama şimdi ise hiç bir şey yok ağrı sancı da yok nedir sencee

Cnm msjni görünce suan benzer durumda oldgm için cvp yazmak istedm
Benmde adetimn 8. Günü kahve lekelenmeyle her zaman adetm başkalr.
Bat tn 1 gün önce geldi bende önceki gün hamilelik testi yapmstn negatif çıkınca ertesi günde leke gelince adet oluyrm die düşündümm
Adetn 2.3. Günü leke artmaya başladı fakat 5. Gün baya baya azaldı ve kanamam hâlâ başlamadı hiç hamile olablcgmi düşünmedim sokulemiyrm die düşündüm.
Forumdn arkadslr sagolsn test yap mutlaka dediler ve dün test yaptım pozitif çıktı ve çok net anında çıktı.lekelenmem bitti denebilck kadar az gelio suanda birazdan da kan vermeye gitcm inşallah gercektn hamile mym öğrenmek için su an hâlâ inanamiyrm çünkü ben yeni döneme baslamstm die düşünüodm hamilelik kafamdn gitmişti.
Birde en önemlisi şu ki E ecemnaz87 cnm sana da söylemek isterm yumurtlama gününden sonra en az 12 15 gün geçmesini beklemek lazım benm o hesaba göre adetimn 2 3. Günü test yapmam gerekiodu ya da adetmn en az 2 3 gün gecikmesi gerekiodu.adet döngüm 26 gün ve 10 gün adet sürünce 16 gün çalışma için kalio yumurtlama da 3 4. Gün olunca yani ben yumurtlamadn 12 gün sonra adet oluyrm benm yani kesin ama kesin gecikmeyi beklemem lazım.
Çok uzun yazdım ama hakkinzi helal edin inşallah yardımcı olur:KK68:

Back
X