- 2 Kasım 2015
- 1.306
- 786
- 123
- 34
Anladim canim sag oldöllenmeden sonra başladı ama hep sulu bı akıntıydı yogun kıvamlı degıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim sag oldöllenmeden sonra başladı ama hep sulu bı akıntıydı yogun kıvamlı degıldı
yaa gerçekten mi canım ya şu an acayip umutlandım ben de tam adet tarihimde test yaptım ama negatif çıktı iki güne kanamam olmazsa bi test daha yapayım o zaman di micanım senın dedıgın bana gebelıgın başında olmustu yerlesme kanamasıydı benımde 4 testten 2 sı negatıf ıkısı pozıtıf cıkmıstı oyle olunca acılde kan tahlılı yaptırdım oyle ortaya cıktı
valla 30. gün bile adet olarak hiç güvenme derim bir ay dolduktan sonra 10 gün geçerse tüm testleri yaptır.peki adete 10 gün kala erken döllenme olmus olsa cıkma ihtimali yokmudur kızlar yaa cok meraklandım
valla 30. gün bile adet olarak hiç güvenme derim bir ay dolduktan sonra 10 gün geçerse tüm testleri yaptır.
bazen yumurta geç çatlıyor ve idrar testlerinde pembe çizgi gösteriyor.insanlarda vesvese içinde kalıyor.3 aydan sonra bu ay baya saymaktan vazgeçtim dr gitmeye bile üşeniom öyle aklımdan geçiyo ama icraat yok.beta hcg hormonu2-3 haftalarda artamaya baslıyomus canım ama hayal kırıklıgı olabilir
gecikmenin hastalıkla ilgisi yoksa hamile kalmadan bir iki adet döngüsünde gecikmeler oluyo yani.Ben adet gunumden 8 gun sonra oyrenmistim evde yaptigim testle bence de acele etme cunki ondan onceki ay 10gun gecikmeyle hayal kirikligi yasamistim bu sonraki ay hamile olacagima isaretmis:) insallah hamilesindir
Ben adet gunumden 8 gun sonra oyrenmistim evde yaptigim testle bence de acele etme cunki ondan onceki ay 10gun gecikmeyle hayal kirikligi yasamistim bu sonraki ay hamile olacagima isaretmis:) insallah hamilesindir
bazen yumurta geç çatlıyor ve idrar testlerinde pembe çizgi gösteriyor.insanlarda vesvese içinde kalıyor.3 aydan sonra bu ay baya saymaktan vazgeçtim dr gitmeye bile üşeniom öyle aklımdan geçiyo ama icraat yok.
aynen canım yap yınede olmazsa kanda baktır benım geç döllenme olmus kanda bıle yenıydı gebelıgımyaa gerçekten mi canım ya şu an acayip umutlandım ben de tam adet tarihimde test yaptım ama negatif çıktı iki güne kanamam olmazsa bi test daha yapayım o zaman di mi
Canim inan ki benim de belirtim o oldu karnim alt bolgesi sadece sen kendini fazla umutlandirmamaya ozen goster kendim ogle bisey yasadigim icin biliyorum o psikolojiui oluruna birak dua ediyorum her gun anne olmak isteyen her kese Rabbim meleklerini gondersininşallah canım ama hiç böyle olmamsıtı ve karın alt bölgemdeki dolgunluk beni olumlu düşünmeye yöneltiyor nedense
inşallah en kısa zamanda nasip olur
Evet bana da vucut kendini anne olmaya hazirlaniyo onda gecikmissin dediler yakin akrabalarimda da oldu ogle:)gecikmenin hastalıkla ilgisi yoksa hamile kalmadan bir iki adet döngüsünde gecikmeler oluyo yani.artık vücutta salıyor kendi kendini :) heralde.
Canim inan ki benim de belirtim o oldu karnim alt bolgesi sadece sen kendini fazla umutlandirmamaya ozen goster kendim ogle bisey yasadigim icin biliyorum o psikolojiui oluruna birak dua ediyorum her gun anne olmak isteyen her kese Rabbim meleklerini gondersin
Canim ilk ay oldu ama hafif siskinlikti hamile oldugum ay bayaga dolu doluydu egilemiyordum hatta esim bak sen hamilesin goreceksin diyordu ben de yok canim gecen ay da bogle oldu hamile degildim dedim ve sonuc hamileydimamin canımm inşallahhhhh sen öyle oldugu ay hamilemiydin ellerimle dokunuyorum bildiğin dolu
Canim ilk ay oldu ama hafif siskinlikti hamile oldugum ay bayaga dolu doluydu egilemiyordum hatta esim bak sen hamilesin goreceksin diyordu ben de yok canim gecen ay da bogle oldu hamile degildim dedim ve sonuc hamileydim![]()
Adetinden gecmesse gostermiyor galiba acele etme sen adetinden 3 gun gectikten sonra evde yap testini insallah hayirli haberlerini bekliyoruzayyy iice heycan bastı özel hasatneler kan tahlili cok pahalı nerdeyse şimdi gidip yaptırıcam :)))))))))))
canım gün asırı dio doktorlar yumurtlama döneminde sıklıkla alakası olması lazımBirde kızlar eşmin işinden dolayı cok fazla ilişki olmuyo sıklıkla alakası varmı sizce
merhaba hamiş birini görmüşken bi soru sorayım dedim.. ya ben dün regl oldum daha doğrusu emindim hatta üzüldüm baya çünkü tam günümdü ve idrar testim negatif çıkmıştışimdi de dünden beri yani hiç birşey yok dün peçeteye açık renk bir iki damla kan geldi sonra da kahverengi akıntı birazcık ama şimdi ise hiç bir şey yok ağrı sancı da yok nedir sencee