- 17 Eylül 2020
- 62
- 21
- 3
- Konu Sahibi cennet_ayvaz
-
Canım durumun ne hamilemisin inşallahKizlar merhaba adetim 25 Eylül'de idi doktor 7 9 11 Ekim'de bir tanesinde değerlendir dedi ben 3 undede değerlendirdim duphaston ilaç vermişti 9 Ekim'de basla demişti 10 gün boyunca kullandım ilacım 18 ind bitti ve şuanda kasık ağrılarım şişlik var bide akıntım beyaz kremsi bu belirtilerim var sizce hamile kaldım mi acaba
ya canım aslında heyecanlanmak istemiyorum test yaptım ama çok ama çok silik var gibiCanım durumun ne hamilemisin inşallah
inaşllah vardır gebelikBendede aynı belirtiler var yoğun kremsi bir akıntım var
İnşallah canım hamilesinya canım aslında heyecanlanmak istemiyorum test yaptım ama çok ama çok silik var gibi
aaaa bence bir doktora git canım normal değil bence şaşırdım ilk defa gördüm vallaBenimde bugun 18. Günüm ve yumurtlama günüm13.gündü bugun yine ovulasyon testi yaptım sanırım tekrar yumurtluyorum anlamadım
sıkma canını inşallah hamileyizdir sen bence yinede doktora git canımBilemedim valla bu neyin nesi
Canım ne diyim Drsıkma canını inşallah hamileyizdir sen bence yinede doktora git canım
valla üzüldüm yaaaCanım ne diyim Dr
İnşallah canım 2yıl oldusıkma canını inşallah hamileyizdir sen bence yinede doktora git canım
İnşallah canım 2yıl oldu
benimde aynı geçen ayda ben çatlatma iğnesi olmuştum tutmadı bu ayda duphaston verdi doktor eğerki gebelik olursa bebeğim tutunsun diye bakalım adetime bugun ile 5 gün kaldı dün ve ondan önce test yaptım negatifti şimdi erken gebelik testi istedim bakalım yarın yapacam allah izin verirse ama şöyle bir durumum var belim ve kasıklarımda ağrı var sabah dolmuşta idim bir miğdem bulandı bilmiyorum nolcak canım böyle bol bol kendimi dinliyorumKullanmadığım ilaç kalmadı bir sıkıntı yok ama kısmet işte
Canım inşallah hamilesin senbenimde aynı geçen ayda ben çatlatma iğnesi olmuştum tutmadı bu ayda duphaston verdi doktor eğerki gebelik olursa bebeğim tutunsun diye bakalım adetime bugun ile 5 gün kaldı dün ve ondan önce test yaptım negatifti şimdi erken gebelik testi istedim bakalım yarın yapacam allah izin verirse ama şöyle bir durumum var belim ve kasıklarımda ağrı var sabah dolmuşta idim bir miğdem bulandı bilmiyorum nolcak canım böyle bol bol kendimi dinliyorum
nerden anladın canım valla sen öyle yazınca yüzüm güldüCanım inşallah hamilesin sen
Öylesin Allah’ın izniyle içime öyle doğdunerden anladın canım valla sen öyle yazınca yüzüm güldü
inşallah canım inaşllah rabbim duysun inaşllah rabbim sanada nasip ederÖylesin Allah’ın izniyle içime öyle doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?