Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan tahlili yaptım 1.20 çıktıtest yapsanız olabilride olmayabilirde.ama umarım olur![]()
ya üzüldüm inşallah nasip olurrrKan tahlili yaptım 1.20 çıktı
İnşallahya üzüldüm inşallah nasip olurrr
Normalde olmasa kaç çıkarki acaba pek ümitli değilim ama hem ishal var hemde gece bile ağzımdan gaz çıkıyor o derece gazım var hiç başıma gelmemişti kan testide öyle olunca ümidi kestim1.20 nin sınır değer olduğunu okumuştum. Geç döllenme ise yükselebilir. Tekrarlayın bence kan testini.
Sabahtan beri ishal gebelik belirtisi midir diye okuyorum ben de. Genelde kabız olunurmuş nadiren ishal de var belirtilerde kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Benim adet belirtim ishal olduğu için bu aydan umudumu kestim.
Ben kabız oldum ılk hafta ıkıncı hafta ishal oldum sureklı degısıyor bu wc durumu3 gündür ishalim 1 gün gecikmem var göğüslerim patlıcak derecesinde gebelik belirtisinde ishal olur mu başına gelen var mı hiç
Kafam çok karıştıNormalde 5 ten küçük olduğunda negatif. Burda sanırım Bi yazıda okudum 1.20 çıkınca doktor tekrarlatmış ve yükselmiş. Doktorlar erken test yapılmasını tercih ediyor, kimyasal ise öğrenip üzülmeye değmez diye... Bilmiyorum tabi...
Bi daha baktırırsın 2 gün sonra için rahat ederKafam çok karıştı
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama belki bu topic’e uğrayan olur diye yazıyorum. İshal gebelik belirtisidir çünkü vücut değişen hormon yapısına böyle tepki verir dedi doktor bana. Ben bir hafta 10 gün normal hastayım diye yattım kusmalarım da vardı ama ishalle birlikte olduğu için hiç şüphelenmedim. Sonra bi test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim şu an 7. Haftamdayım ve ishal durumu arada oluyor. SevgilerKafam çok karıştı