Gebelik belirtisinin durması

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Merhaba ben 8 haftalık gebeyim. Perşembe günü kalp sesini dinledik her şey yolundaydı.
İki haftasır miğde bulantısı miğde yanması ve iştahsızlık varken, bugun aniden belirtilerim kayboldu. Çok korkuyorum ona bir şey olmuştur diye. Doktorumda iki hafta sonra tekrar gel dedi. İki de ultrasona girmek ne kadar doğru bilmiyorum. Böyle olan var mı. Allah Rıza İçin yazın. Çok korkuyorum iyi değilim

Her daim mideniz bulanmaz, her daim göğüsleriniz ağrımaz. Korkmayin yani mideniz bulanmiyor diye bebeginize birsey olmaz, saglikla kucaginiza alin 🙏

Merhaba ben 8 haftalık gebeyim. Perşembe günü kalp sesini dinledik her şey yolundaydı.
İki haftasır miğde bulantısı miğde yanması ve iştahsızlık varken, bugun aniden belirtilerim kayboldu. Çok korkuyorum ona bir şey olmuştur diye. Doktorumda iki hafta sonra tekrar gel dedi. İki de ultrasona girmek ne kadar doğru bilmiyorum. Böyle olan var mı. Allah Rıza İçin yazın. Çok korkuyorum iyi değilim
Endişe etmeyin her zaman belirti olmayabilir. Ben 36 haftaya geldim daha yeni oda sadece mide yanmalarim basladi hic belirti yaşamadım

Yahu 8 haftalıksın ne bu telaş 🥹 korktum dedim 8 aylık mı da belirti yok 🤦🏻‍♀️ bazısının 8 haftaya kadar mide bulantısı olmaz bazısının 8 haftalıkken başlar bazısı 9 ay çeker diğeri doğurana kadar keyif yapar biyeri bile sızlamaz kafana takma stres iyi bir şey değil..

Back
X