Gebelik-Bhcg değeri - ultrason görüntüsü

Minicik orda. Bakın
E kese görünüyo işte, niye kana inciğine cinciğine takılıyosunuz ki Allahın izniyle önemli olan ultrason görüntüsü zaten kese olmasa doktor yok derdi var ben de 6 haftalıkken bundan bi tık büyük bi keseydi. Lütfen üzmeyin kendinizi bence gebesiniz.

Yalancı gebelik kesesi olabilir. Ama insallah bebişinizdir. Ben dıs gebelik gecirdim tüpte normal kese göründü ama rahimde de minik Bi kese vardı sonradan kayboldu doktor yalancı gebelik kesesi dedi.
İnşallah bebeğimdir. Yarın tekrar gideceğim. Güzel haberler alırım umarım

İnsan doktorun ağzına bakıyor ne diyecek diye. İşte o da ne derse ona göre şey yapıyoruz biz de. Doktorun kendisi bana doğru düzgün bsey demedi ki. Keseyi biraz aradı. O sırada görünmüyor mu dedin. Şuan göremiyorum dedi. Bunun resmini çekti ama hiç iç rahatlatıcı bsey demedi ki bana. Olmazsa başka bir doktora daha gideceğim

Yaaa çok üzüldüm nasıl kaybettin düşük mü oldu
Pazartesi günkü sonuç 792 ydi. Dünkü sonuç 771 çıktı. Düzensizdi yani. Sonra sağlık ocağında sonucu beklerken kanamam oldu. Doktora gittik. O da kimyasal gebelik. Sonlanır dedi. Ya da düştü bile bilmiyoruz

Bende 2 aydır kimyasal geçiriyorum canm o sağlıksız Bi gebelik bebek bile oluşmamştr üzülme canm rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah en yakın zamanda

Bende 2 aydır kimyasal geçiriyorum canm o sağlıksız Bi gebelik bebek bile oluşmamştr üzülme canm rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah en yakın zamanda
Sebebi neymiş peki bunun ? Biliyor musun ? İnşallah benim bi daha kimyasal olmaz

Sebebi neymiş peki bunun ? Biliyor musun ? İnşallah benim bi daha kimyasal olmaz
Benim fsh lh düzenliği çıktı yumurtalar yeterince gelişemiyo küçük kğçük bir sürü Yumurta oluyo o yumurtalar döllenmiş ve sağlıksız Bi gebelik oluşmuş tutunma ihtimali olmadığı için adet gününden 1 kaç gün sonra kanama başlamş

Tedavisi yok muymuş peki? Tedavi olmadın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…