• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik çatlağı

asdaf

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
203
187
18
24
Merhabalar 7 haftalık gebeyim. Birkaç gündür doğumdan sonra eski haline 6 ayda donen annelerin videoları denk geliyor üstelik hiç catlakları yok. tecrübeli annelerden öneri istiyorum çatlaklar ve sarkmalar için neler yapmalı ve kullanmalıyım erkenden başlamak istiyorum 🥰

Merhaba ben 2 doğum yaptım ikisinde de 10 kg aldım ve çok şükür hiç çatlağım olmadı 4. Aydan sonra sürekli vazelin ve bebek yağı sürdüm

Merhabalar 7 haftalık gebeyim. Birkaç gündür doğumdan sonra eski haline 6 ayda donen annelerin videoları denk geliyor üstelik hiç catlakları yok. tecrübeli annelerden öneri istiyorum çatlaklar ve sarkmalar için neler yapmalı ve kullanmalıyım erkenden başlamak istiyorum 🥰
Hındıstan cevızı yağı bebek yağıyla karıştır sür ilk gebeliğimden öyle jilet gibi çıktım bol bol su iç en önemlisi bu

Bebegı besleyın fazla kilo almayın eğer ıc karnınızda dar değilse catlamazsınız ama Birsürü şeyler yaptım yıne de catladım dıyenler de var tabi . Bebegı besle sağlıklı kal

1️⃣ Yumurta 🥚 → Protein deposu, kas ve zihin gelişimi için süper!

2️⃣ Avokado 🥑 → Sağlıklı yağlarla bebeğin sinir sistemini destekler.

3️⃣ Yoğurt & Kefir 🥛 → Kalsiyum + probiyotik = kemik gelişimi & sindirim dostu!

4️⃣ Ceviz & Badem 🌰 → Omega-3 ile beyin gelişimine katkı sağlar.

5️⃣ Zeytinyağı 🫒 → Az miktarda, yüksek fayda!

6️⃣ Bulgur & Tahıllar 🍚 → Uzun süreli enerji, kaliteli karbonhidrat.

7️⃣ Balık (haftada 1-2 kez) 🐟 → Zeka gelişimi için birebir!

Genetik cilt kalitesiyle alakalı her bünye bir değil sen önlem al sağlıklı beslen sürekli nemlendir

Back
X