Gebelik de kanama ve pırtı acil yardım edin

Everlerinseher

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
15
En iyi cevaplar
1
2
6
34
Arkadaşlar affedin resmi atıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var 5 haftalık gebeyim birden kan boşaldı bu nedir doktor baktı acilde Elhamdülillah'bebeğin kalp atışı güzel ama kanama sebebini göremedi yaşayan var mı bu nedir neden kan boşaldı nolur yardım edin

Eklentiler

• IMG_20221211_214245.webp
    IMG_20221211_214245.webp
    16 KB · Görüntüleme: 1.661
Arkadaşlar affedin resmi atıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var 5 haftalık gebeyim birden kan boşaldı bu nedir doktor baktı acilde Elhamdülillah'bebeğin kalp atışı güzel ama kanama sebebini göremedi yaşayan var mı bu nedir neden kan boşaldı nolur yardım edin
Neden hastaneye yatırmadılar

Bu arada kanama alanınız daha önceden varsa o düşmüş olabilir benimde başıma gelmişti

Kızlar affedin beni 8 mart dı adet günüm geçti test yaptım çift çizgi çıktı iki gündür regil oldum. Bu gün bende böyle bir parça düştü. Normalde çok sancılı âdet olurdum bu kez hiç sancı çekmedim sadece bu parça gelmeden bel ağrım oldu.

Eklentiler

• 1000054481.webp
    1000054481.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 127
  • 1000054480.webp
    1000054480.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 240
Kızlar affedin beni 8 mart dı adet günüm geçti test yaptım çift çizgi çıktı iki gündür regil oldum. Bu gün bende böyle bir parça düştü. Normalde çok sancılı âdet olurdum bu kez hiç sancı çekmedim sadece bu parça gelmeden bel ağrım oldu.
Kadın doğuma randevu alıp gidin bence

Dusuk yapiyor olabilirsiniz, acile gidin.

Back
X