- 24 Kasım 2022
- 15
- En iyi cevaplar
- 1
- 2
- 6
- 34
- Konu Sahibi Everlerinseher
-
Belki de olabilirAma bence sizin kanama alanınınız vardı onu düşürdünüz daha önce bende de oldu benziyo gibi
Neden hastaneye yatırmadılarArkadaşlar affedin resmi atıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var 5 haftalık gebeyim birden kan boşaldı bu nedir doktor baktı acilde Elhamdülillah'bebeğin kalp atışı güzel ama kanama sebebini göremedi yaşayan var mı bu nedir neden kan boşaldı nolur yardım edin
Bu arada kanama alanınız daha önceden varsa o düşmüş olabilir benimde başıma gelmiştiArkadaşlar affedin resmi atıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var 5 haftalık gebeyim birden kan boşaldı bu nedir doktor baktı acilde Elhamdülillah'bebeğin kalp atışı güzel ama kanama sebebini göremedi yaşayan var mı bu nedir neden kan boşaldı nolur yardım edin
Kanama alanı yok dediler anlam veremedim üstelik üç hastane gezdim biri özel Hastane ama yok sebebini bulamadılarNeden hastaneye yatırmadılar
Bir doktor da şunu demedi inan Medicana sadece rahim agzında birikmiş kan varsa o gelmiştir dedi anlamadımBu arada kanama alanınız daha önceden varsa o düşmüş olabilir benimde başıma gelmişti
Ama bence sizin kanama alanınınız vardı onu düşürdünüz daha önce bende de oldu benziyo gibiKanama alanı yok dediler anlam veremedim üstelik üç hastane gezdim biri özel Hastane ama yok sebebini bulamadılar
Belki de olabilirAma bence sizin kanama alanınınız vardı onu düşürdünüz daha önce bende de oldu benziyo gibi
Kadın doğuma randevu alıp gidin benceKızlar affedin beni 8 mart dı adet günüm geçti test yaptım çift çizgi çıktı iki gündür regil oldum. Bu gün bende böyle bir parça düştü. Normalde çok sancılı âdet olurdum bu kez hiç sancı çekmedim sadece bu parça gelmeden bel ağrım oldu.
Dusuk yapiyor olabilirsiniz, acile gidin.Kızlar affedin beni 8 mart dı adet günüm geçti test yaptım çift çizgi çıktı iki gündür regil oldum. Bu gün bende böyle bir parça düştü. Normalde çok sancılı âdet olurdum bu kez hiç sancı çekmedim sadece bu parça gelmeden bel ağrım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?