Gebelik de progeston kullanımı ve ağrı

madamemaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
109
34
48
Kızlar selam. Dün 4 hafta 7 günlük hamile oldugumu öğrendim. Sürekli kasık bölgem de bir sancı var ve hala geçmedi. Bir de doktor progeston verdi vajinadan yapılması gerekiyomuş. Kullanan var mı herkese verilmiyormuş. Düşük tehlikesi yazılmış kağıda ama bana dinlen falan da demedi. Aklım çok karıştı doğrusu. Sancım da devam ediyor korktum.

çok geçmiş olsun öncelikle, yaklaşık 25 gün önce bende lekelenme şikayetiyle hastanede yattım. Hastanedeyken progestan iğne oldum sabah akşam aynı zamanda günde iki kez hap içtim eve çıktıktan sonrada fitil verdiler vajinadan günde 4 defa kullanıyorum 3 kezde hap içiyorum hala. ve yaklaşık 3 hafta daha kullanıcam vajinadan. çok şükür iyiyim ama tabi 3 aya kullanılması gereken bişeymiş. düşük tehlikesi olanlar kullanıyor zaten ve sen yinede biraz kendi doktorun ol demediyse bile kalkma elinden geldiğince yat.

Çok geçmiş olsun size böyle bir tehlikeniz olduğu söylendi mi. Başka doktora daha mı gitsem diye düşündüm. Ve sancılarım hala devam ediyor en çok bu korkutuyor beni. Sizde sancı var mı?

Adet sancısı tarzında oluyordu ve herkes yerleşiyor normal dedi doktorum ilaç içme demişti sadece. lekelenmeyle gittiğim gün bir doktor kanamaya çevirirse gel kürtaj ol dedi. çevirdi ama ben gitmedim ertesi günü bekledim ertesi günde hastaneye aldılar zaten. Doktor önlem almak istemiş olabilir benim leke ve kan var diye bu kadar oldu işlemler belki senin buna çevirmesin diyedir. Ama yinede fırsatın varsa görün başka bir doktora elbette önümüz bayram kimse çalışmaz doğru düzgün sen en azından rahat zamanlar geçirirsin bayram sonuna kadar.. inşallah tez zamanda geçer.

Çok geçmiş olsun size böyle bir tehlikeniz olduğu söylendi mi. Başka doktora daha mı gitsem diye düşündüm. Ve sancılarım hala devam ediyor en çok bu korkutuyor beni. Sizde sancı var mı?
gerçekten uzun ve yorucu bir süreç eğer yaşarsan bu durumu ama senin ne olursa olsun kendini iyi hissetmen ve motive etmen çok önemli ne aldığın havayla ne içtiğin suyla sadece senin iyi olmana bağlı bebeğinin sağlığıda.

Progestani tutunmasi daha iyi olsun diye vermistir sadece dusuk tehlikesi oldugunda degil tutunmasini kolaylastirsin yardimci olsun diye kullaniyoruz. Sanci hic gecen bisey degil surekli regl sancisi gibi sanci oluyor. Bi gun bakiyosunuz yok ertesi gun var kafaniza takmayin.. progestanida kullanmaya devam edin. Hamilelerin bir coguna veriliyor artik.

Ya teşekkür ederim Biraz olsun rahatladım. Oh ne güzel adet sancımdan kurtuldum diye sevinmiştim oysa ki Demekki kurtulamamışım.

Çok doğru. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza.

Ben hamile değil tedavi görüyorum yumurtalık yetmezliğinden bana bile verdi progeston vajınadan alınck dedi anlamadım tabıı ama kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…