Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de buna cok şaşırdımHamileyken mr çekiliyor mu
Yaklaşık üç yıl önce eşim çok hastalandı iki ay doktor doktor dolaştık özel sağlık sigortamız vardı toplamda 18 binlik bi harcama yapılmış o dönemde öyle dolaştık yani anlayın,üç farklı doktor tanı koyamayınca depresyon tedavisine başladı,en son tanı koyuldu,omurga enfeksiyonu brusella virüsünün omurgaya yerleşmesiyle olurmuş yaklaşık 20 gün hastanede yattı,ben de psikologum sık rastlıyoruz tanı koyamayınca psikiyatri servisine yönlendiriliyor ama ben depresif insanı iyi tanıdığımdan eşimde olmadığını biliyordum,hastalığın peşini bırakmadık,siz de depresyon değil diyorsanız doktorlara gitmekten vazgecmeyin geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar.. 1 ayı geçkin başımda yanma, basınç, baş damarlarımda yanma, ağrı var.. Bununla ilgili konu açmıştım.. MR girdim ve beş nöroloji, bir beyin cerrahı gezdim.. Bir sorun görülmedi elhamdülillah.. Psikiyatıra yönlendirildim.. Gebelik depresyonu olabileceğini söyledi.. Ama içim hala rahat etmiyor.. Merak ediyorum gebe iken depresyona girip böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Lütfen, cevaplarınızı esirgemeyin.. Çok zor durumdayım..
Bol su iç başının ağrısının geçtigini göreceksin, ben gebelikte bu yöntemi uyguladımMerhaba arkadaşlar.. 1 ayı geçkin başımda yanma, basınç, baş damarlarımda yanma, ağrı var.. Bununla ilgili konu açmıştım.. MR girdim ve beş nöroloji, bir beyin cerrahı gezdim.. Bir sorun görülmedi elhamdülillah.. Psikiyatıra yönlendirildim.. Gebelik depresyonu olabileceğini söyledi.. Ama içim hala rahat etmiyor.. Merak ediyorum gebe iken depresyona girip böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Lütfen, cevaplarınızı esirgemeyin.. Çok zor durumdayım..
Merhaba arkadaşlar.. 1 ayı geçkin başımda yanma, basınç, baş damarlarımda yanma, ağrı var.. Bununla ilgili konu açmıştım.. MR girdim ve beş nöroloji, bir beyin cerrahı gezdim.. Bir sorun görülmedi elhamdülillah.. Psikiyatıra yönlendirildim.. Gebelik depresyonu olabileceğini söyledi.. Ama içim hala rahat etmiyor.. Merak ediyorum gebe iken depresyona girip böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Lütfen, cevaplarınızı esirgemeyin.. Çok zor durumdayım..
arkadasım dedıgın cok dogru..vazgecmedim..ve sonuca ulaşmak üzereyim yani en azından sorunun ne oldugunu öğrenebildim..inanmazsın lafın gelişi değil cok ciddiyim otuz doktor gördüm..meğerse vücudum aşırı susuz kalmış keton miktarım baya artmış o da bana böyle sıkıntılar veriyormuş..he psikolojim bozuk mu dersen bu ağrılarım yüzünden bir hastalığım var sanıp doktor doktor dolasmaktan bozuk..ama geçecek inşallah..size de geçmiş olsunYaklaşık üç yıl önce eşim çok hastalandı iki ay doktor doktor dolaştık özel sağlık sigortamız vardı toplamda 18 binlik bi harcama yapılmış o dönemde öyle dolaştık yani anlayın,üç farklı doktor tanı koyamayınca depresyon tedavisine başladı,en son tanı koyuldu,omurga enfeksiyonu brusella virüsünün omurgaya yerleşmesiyle olurmuş yaklaşık 20 gün hastanede yattı,ben de psikologum sık rastlıyoruz tanı koyamayınca psikiyatri servisine yönlendiriliyor ama ben depresif insanı iyi tanıdığımdan eşimde olmadığını biliyordum,hastalığın peşini bırakmadık,siz de depresyon değil diyorsanız doktorlara gitmekten vazgecmeyin geçmiş olsun.