Gebelik depresyonu

fkuyucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
3
0
86
39
Arkadaşlar merhaba 24 haftalık hamileyim.2 bebegim olacak kısmetse fakat hamilelik depresyonuna yakalandim ve zor günler geçiriyorum ilaç olarak lustral 100 mg kullanıyorum fakat pek faydası yok hamilelik döneminde böyle bi rahatsızlık geçiren varmı aramızda varsa eğer bu durumu nasıl atlattınız bilgi verebilirmisiniz

Çok geçmiş olsun canim ben şimdi tms tedavisine başlayacağım 20 seansmis fakat 10 seans tedavi alacağım inşallah faydası olur doktorlar %50 fayda görebileceğimi söyleşiler bol bol dua ediyorum çocuğumu bırakıp geldim tedavi icin sadece onun hasreti var icimde sıkıntılarım yine devam ediyor bakalim ilacla beraber bu tedavi ise yarayacakmi

Arkadaşlar merhaba 24 haftalık hamileyim.2 bebegim olacak kısmetse fakat hamilelik depresyonuna yakalandim ve zor günler geçiriyorum ilaç olarak lustral 100 mg kullanıyorum fakat pek faydası yok hamilelik döneminde böyle bi rahatsızlık geçiren varmı aramızda varsa eğer bu durumu nasıl atlattınız bilgi verebilirmisiniz
Bende de oldu canım malesef bilinçsizlikten mi neyden olduğunu hâlâ bilmiyorum .(eşim psikolog belki ondandir . Hiç sorun yokmuş hamilelikte duygusallik kaygı olumsuz düşünceler normalmis gibi davranıldi hep) psikiyatri ye gitmedim hamilelik të olur normal dir gibi geçti 9ay. Doğumdan sonra da bir süre devam etti doğumdan iki ay sonra psikoloğa gittim biraz iyi geldi .suan bebeğim 8aylık geçti elhamdlillah .. Tek tavsiyem mutlaka psikolojik destek alın terapi vs

Bende 19 haftalik oldun doktor lustral 50 mg verdi 25 mg kullanmamız istedi bide atarax var 25 mg sıkıntım çok olursa icebilirsin dedi ben lustral icmedigim atarax çok zorda kaldığında içiyorum çok zorlanıyorum bebeğim e bişey olcak korkum olmasa lustral ide icicemde bakalım dayanabildigim yere kadar sen nasılsın peki

Bende 19 haftalik oldun doktor lustral 50 mg verdi 25 mg kullanmamız istedi bide atarax var 25 mg sıkıntım çok olursa icebilirsin dedi ben lustral icmedigim atarax çok zorda kaldığında içiyorum çok zorlanıyorum bebeğim e bişey olcak korkum olmasa lustral ide icicemde bakalım dayanabildigim yere kadar sen nasılsın peki

Paxil 20 mg 10 yıl boyunca kullandm ve hamile olduğumu öğrendm doktor kademeli olark kesti bu arada paxili 5 mg alırken 1 bçk hafta 5 mg cipralex kullandm kendimi kötü hissettiğim için geri çekilme ve elektrik çarpması bi türlü bitmedi geçmedi beynimde şu an çok kötü durumdayım dünya başıma yıkılmış gibi dua namaz tevekkül kar etmio kendimi bi yerlerden atmak istiyorum bunu doktorumada söyledim sabr etmen lazm ilaç veremem dedi 3 ay tamamlandığında lustrala başlarız belki dedi eşimde benle hergün kavgaediyor sen iradesiz anne olmayı hak etmeyen bir insansın diyerek ilaç içemezsin hiç bir şekilde diyor sizler nasıl atlattınız lustral kullanan varmı 3 aydn. Sonra şu an ben 10 haftadayım

Back
X