Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşündükten kaç ay sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben o hissi o mutlulugu hic tatmadm hormonel skntilarm var 3 yildir istyrm olmuyor. Nasip ama benim cocukluk arkadasimda 1 senelik evli ve evliligin 5 ci ayinda hamile kalmisti ögrendikden bi ay sonra düsük yapti daha sonra 1 bucuk ay sonra yine hamile kaldi demeki cok istiyordu korunmadi normalde 6 aya kadar rahmin yenilenmesi gerekiyormus yani bazisi 3 ay bazisi 6 ay diyor doktorlar ama o hic belli olmaz canim bedenini biraz dinlendir rabbim yine nasip eder hic süphe duyma🙏

Arkadaslar çok doluyum ve üzgünüm bilmiyorum bu ay ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım fikrinizi almak istiyorum. Dört ay önce bebek kararı verdik doktora gittim adetimin ikinci günü detaylı hormon testi verdim her şey yolunda cıktı ultrasonla bakıldı onda da sıkıntı yok. Bu dört ayın bir ayı ovülasyon testi yaptım olmadı tabi dedim stres mi yapiyorum ovülasyonu bıraktım iki günde bir denedik yine olmadı geçen ay seyahatteydik kafaya hiç takmadım yine tık yok. Adetim üç gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif bu ay adet gecikince tabi ben dedim oldu bu iş sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki. Tabi ki Allah hayırlısını versin ama arkadaslar siz de bu süreçlerden geçiyorsunuz bana tavsiyeleriniz var mi kimseye anlatamıyorum ben bu süreçleri. Bu arada yaşımız 27-34. Bir bucuk yillik evliyiz.
Karanfil suyu ic 5 tane karanfili kaynat iç LH hormonunu kolay saglattiriyor yumurtlama kolay oluyor tabi ovu testle takip ediceksin iki koyu çizgi görünce hemen günlük iki tane gevrek havuc ye ben bu ay öyle catladim işe yaradi denedim yani

Arkadaslar çok doluyum ve üzgünüm bilmiyorum bu ay ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım fikrinizi almak istiyorum. Dört ay önce bebek kararı verdik doktora gittim adetimin ikinci günü detaylı hormon testi verdim her şey yolunda cıktı ultrasonla bakıldı onda da sıkıntı yok. Bu dört ayın bir ayı ovülasyon testi yaptım olmadı tabi dedim stres mi yapiyorum ovülasyonu bıraktım iki günde bir denedik yine olmadı geçen ay seyahatteydik kafaya hiç takmadım yine tık yok. Adetim üç gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif bu ay adet gecikince tabi ben dedim oldu bu iş sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki. Tabi ki Allah hayırlısını versin ama arkadaslar siz de bu süreçlerden geçiyorsunuz bana tavsiyeleriniz var mi kimseye anlatamıyorum ben bu süreçleri. Bu arada yaşımız 27-34. Bir bucuk yillik evliyiz.
nasıl da yakınız. 1 yıl 9 aylık evliyiz. ben 28 eşim 35 yaşında. 6 aydır bende hayal kırıklığı yaşıyordum 1 yıl beklemeyip doktora göründüm eşiminde grünmesini istedi. ikimizde bütün testleri yaptık ve çok şükür ki temiz çıktı. geçen ay klomen verdi yumurtaların iyi büyümüş dedi çatlatma iğnesine gerek duymadı söylediği tarih aralığında ilşki oldu ve o kadar umutluydum ki ama sonu yine hayal kırıklığı oldu. şmdi tekrar yumurtlama haftamdayım ama hiç takip yapmamaya karar verdim inşallah bu ay güzel haber alırım. allah isteyen herkese nasip etsin

Zaten doktorlar 1 sene normal diyor daha 4 ay olmus stres yapmayın benim ilk cocugumda 6 denemede tuttu şuan ikinciye hamileyim o da 6 denemede tuttu ikisindede 3 ay önceden folik aside basladim adetiniz düzeniyse adet bitiminden sonraki hafta ilişki sık olsun ve hemen ayağa kalkma ayaklarını yuksek biyere dik bekle :) benden tavsiye bukadar rabbim nasip etsin insallah kafana takma cok yeni daha 😊

Harika 👍 2018 temmuzdan beri bebek düşünüyorum. Doktor doktor geziyorum. Sonuç regl gecikmem bile olmadı 😉 4 ayda bu noktaya gelme, o nokta için daha çoook yolun var 😉

Back
X