Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz oldu muBen oldum canım Biontech 1. doz oldum, ben de erteliyordum gebelik düşündüğüm için ama tüm doktorlar muhakkak olun diyorlar hamile kalmadan önce
evet cnm o da oldu biontech 1. ve 2. dozu, erkeklerde sperme iyi geliyormuş diyenler de var ama ne kadar doğru onu bilmiyorumEşiniz oldu mu
Tüp bebek tedavisi mi canımBiz olmadık canım tam tedaviye başlayacağımız zaman sıra geldi. Ne olur ne olmaz diye yaptırmadık
Aaaa inanmıyorum bunu ilk defa duydumhatta burda haberi var ben de şimdi gördüm :)
![]()
BionTech ve Moderna aşıları sperm sayısını artırıyor
Miami Üniversitesi'nde yapılan bilimsel araştırmaya göre, Pfizer-BioNTech ve Moderna aşıları sperm sayısını ve kalitesini artırıyor.www.dunya.com
Merhabalar olmadım olmam aileme de yaptırmamMerhaba ,
Gebelik düşünen anne adayları aşı oldunuz mu Veya olacak mısınız ?
Olduysanız hangi aşıyı oldunuz ?
Aşı olup olmama konusunda ne düşünüyorsunuz ?
MerhabaMerhabalar olmadım olmam aileme de yaptırmam
Yan etkileri tam manasıyla ortaya çıkmamış ne idüğü belirsiz bir aşı.. çevremde aşıdan olumsuz etkilenen çok insan var.. aşıdan sonra defalarca bayılanlar kalpte ritim bozukluğu çıkanlar bir türlü kendine gelemeyenler... pko içinde kilo verince hamile kalıyorum canım spora başlayıp kilo vermeye başlayınca birde kafama takmayıp kendi haline bırakınca gene kalıyorum bu beşinci gebeliğimMerhaba
Neden olmak istemediniz ?
Ve pko iseniz doğal yoldan mı gebelik oluştu?
Covid geçirdiniz mi peki hiç ?Yan etkileri tam manasıyla ortaya çıkmamış ne idüğü belirsiz bir aşı.. çevremde aşıdan olumsuz etkilenen çok insan var.. aşıdan sonra defalarca bayılanlar kalpte ritim bozukluğu çıkanlar bir türlü kendine gelemeyenler... pko içinde kilo verince hamile kalıyorum canım spora başlayıp kilo vermeye başlayınca birde kafama takmayıp kendi haline bırakınca gene kalıyorum bu beşinci gebeliğimmaalesef üç kaybım var ama
Evet araştırma sonuçları böyleymişAaaa inanmıyorum bunu ilk defa duydum![]()
İnşallahEvet araştırma sonuçları böyleymişinşallah hepimize olumlu etki etsin
![]()
Geçirmedim yada geçirdim bilmiyorumCovid geçirdiniz mi peki hiç ?
İnşallah bu seferki hamileliğiniz sağlıklı ilerler![]()
Aynen canım benimTüp bebek tedavisi mi canım![]()
İşte bende bundsn korkuyorumGeçirmedim yada geçirdim bilmiyorumhastanede çalışan amcam bir yıl covide yakalanmadi aşıdan sonra biri ağır olmak üzere iki kere Corona oldu
Nerede yaptıracaksın CanımAynen canım benim![]()