Gebelik düşünenler okusun hamileyim

blkbs

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
223
61
13
Kızlar merhaba öncelikle 10 aydır evliyim ve bebek istiyordum bu ay hamile kaldım şükürler olsun… 6 ayımda kendi istediğimde çatlatma ignesi oldum 7. Ve 8. Ayımda da aynı şekilde oldum ama başarısız sonuçlandı bütün tahlillerimi de yaptırmıştım hiö bir sorunum yoktu kist veya herhangi bir şey ama çöm stresliydim son iki ay ise kendi isteğimle yeniden çatlatma ignesi olmayı bıraktım ve ilk ay düşük yapmıştım onu da söylemek isterim bir kere de kimyasal gebelik geçirdiğim düşünüyordum ama sonunda bu ay hamileyim inşallah isteyen herkese allahım nasip eder ben sürekli buradan herşeyi okuduğum için buradan paylaşmak istedim

Kızlar merhaba öncelikle 10 aydır evliyim ve bebek istiyordum bu ay hamile kaldım şükürler olsun… 6 ayımda kendi istediğimde çatlatma ignesi oldum 7. Ve 8. Ayımda da aynı şekilde oldum ama başarısız sonuçlandı bütün tahlillerimi de yaptırmıştım hiö bir sorunum yoktu kist veya herhangi bir şey ama çöm stresliydim son iki ay ise kendi isteğimle yeniden çatlatma ignesi olmayı bıraktım ve ilk ay düşük yapmıştım onu da söylemek isterim bir kere de kimyasal gebelik geçirdiğim düşünüyordum ama sonunda bu ay hamileyim inşallah isteyen herkese allahım nasip eder ben sürekli buradan herşeyi okuduğum için buradan paylaşmak istedim
Gözünüz aydın inşallah sağlıkla da devam 🧿😍eder yani hiçbir şey yapmayın oluruna bırakın diyorsun🥲

hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah başka birşey kullandınız mı :)

Hayirli olsun belirtileriniz nelerdi peki

Hayirli olsun belirtileriniz nelerdi peki
Belirtilerim normalde regl on gün önce gögüs agrım başlardı ve göğüslerim şişerdi bu ay da aynı şekilde oldu ama gögüs ucu çok agrıyordu ve regl olacağım zaman gögüs agrım regl günü sona ererdi göğüsün 4-5 gün çok genci ağrıdıkça sonra agrısı geçmeye başladı yavaş yavaş be regl 6 güm önce yerleşme kanaması tarzında lekelenme oldu birleş ve gerisi gelmedi bugün regl üç gün var ama kan tahlili yaptım 31 çıktı sabahta idrar testi yapmıştım evde ve bide bacaklarım da sızı şeklinde agrı vardı belimde de ama bel agrısı regl agrısıyla aynı değildi

Kesinlikle hormon tahlilini falan yaptır kafana çok takmadan düzenli yumurtlama günleri takip ederek devam et canım
Teşekkür ederim canım inşallah benim de bir gün buraya hamile olduğumu yazmam nasip olur😍

Benim de dün veya bugun olmam lazımdı inanilmaz göğüs hassasiyeti oldu bu sefer normalde olmazdı bu kadar. Ancak bugun ne sancı ne hassasiyet kalmadı ve regl de olmadım.sabah 5 liralık gebelik testi vardi evde yaptım malesef bembeyaz negatif 😭 niye regl olmadım bilmiyorum normalde günüm şaşmaz düzenlidir 😑

Benim de dün veya bugun olmam lazımdı inanilmaz göğüs hassasiyeti oldu bu sefer normalde olmazdı bu kadar. Ancak bugun ne sancı ne hassasiyet kalmadı ve regl de olmadım.sabah 5 liralık gebelik testi vardi evde yaptım malesef bembeyaz negatif 😭 niye regl olmadım bilmiyorum normalde günüm şaşmaz düzenlidir 😑
Kaset test çıkmayabilir ben erken gebelik testi yapmıştım onu desen istersen canım

Kaset test çıkmayabilir ben erken gebelik testi yapmıştım onu desen istersen canım
Dun de ovulasyon testiyle denemiştim onda da ikinci çizgi çok çok silikti. Gebelik varsa koyu oluyormuş oyle diyorlar. Bugun olacak gibiydim sancı geldi gitti ama henüz olmadım. Enfeksiyon mu var acaba diyorum. Enfeksiyon varsa gecikme oluyor mu acaba ?

Merhaba ben de 2 yıldır bebek istiyorum henüz sonuç alamadım.
Normalde hiç akıntım yoktu ama dün ilişki anında açık pembe kankı akıntı geldi reglime 9 gün vardı yerleşme olabilir mi 🙏

Back
X