- 6 Aralık 2019
- 438
- 729
- 33
9 aydir gebelik düşünüyorum fakat daha o minik mucizem gelmedi ve bu süreç zaman gecti içimi sıkmaya başladı. Hormonlarima vitamin degerlerime vs baktirdim Elhamdülillah iyi fakat eşimin ailesi tarafindan baski altinda hissediyorum kendimi gectim eşimde annesi sormaya başladığı zamandan sonra bebek istemeye daha çok ister gibi davranmaya başladı. Bebek mi evliliğim mi derken karmakarışık duygular icerine girdim. Bu yüzden de ağustostan beri elimden geldiğince arastirma içerisindeyim soğan kurunu yaptım daha baska seyler de bu ay basida hormonlarima aralık sonuda vitamin tüm kanima baktirdim Elhamdülillah iyi ama mucizem yok. Ancak kendimi kendim teselli ediyorum. Vakti saati dolunca olacak diye inancim sonsuz hayatta hersey Nasip ama bunu eşimin tarafina anlatamiyorum. Böyle dedikçe daha cok uzerime geliniyor sanki... Doktor da meşgalen olsun o kendi gelecektir sen stres altinda oldukca olacağı olanda olmaz dedi. Ama iste diyorum ya baslarda zamani var diye beni teselli eder gibi davranan eşim dahi artik neden olmuyor niye soyle hastalık zamani üzülüyor baslarda böyle değildi. Annesi sormaya basladi esim de degisti. Neyi nasil düşünecegimi düşünemiyorum. Allah'ım tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla evlat nasip etsin inşaAllah❤
. Bu sayfayi da benim gibi insanlar beni anlar diyerek acmak istedim.