Gebelik en erken adete kac gun varken ogrendiniz

As6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
804
370
53
33
Merhaba
Gebeliginizi en erken ne zaman ogrendiniz idrar testinde
Adete kac gun vardı

7 gün kala

• Beğen
Reactions: As6
Bnde 8 gün kala evdeki idrar testlerinde ogrendim hemde 2 3 tanede cift cizgi silik cikti saniyesinde belirgindi hayali felanda degildi fotodaki sekilde cikti

Eklentiler

• 20230513_102139.webp
    20230513_102139.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 665
İlk gebeliğimde 5 gün maalesef düşük oldu 1 ay sonra tekrar hamileyim 2 gün kala öğrendim

Adetim 17 gün gecikmişti test yaptığımda anında 2 çizgi vardı ultrasona gitigimde 7 hafta 2 günlüktü ❤️🥰

Evet öyle bi kız bana yükselmişti tartışmıştık😂😂😂😂😂
İlk zamanlar böyle okuyup 7 gün kala test yaptığımı biliyorum. Halime acıyorum.
En erken 5 6 gün kala öğreniliyor aslında yumurtlama takip etmedikleri için fark etmiyorlar sadece ben mesela takip ettiğim ayda 9 gün erken test yapmaya başladım 😂 3 gün negatif geldi 4. Gün yani 6 gün varken çok silik bir pozitif görmüştüm 😂

Kizzzz nasıl bekledin yawrum 17 gün ben olsam duramam sağlıkla gelsin 😍
Teşekkürler canım Aminn ben tek çizgi görmekten çok yorulmuştum o yüzden hani insan korkar ya tek çizgi çıkar diye bende bekledim yaptım Rabbimden ümidimi kesmedim oda nasip etti çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah dualarım sizinle❤️🕌🥰🤲🕋

Hamiş kızlar test yapmadan önce belirtileriniz nelerdi onlarıda yazsanız regl beyleyen şüphelenen bizlerde umut olur belki

Kizlar belim de 3 gündür ağrı var ve sağ kasığım eğilimce vs bıçak saplanir gibi oluyor ve geçiyor gögüs hassasiyetide var adetime 7 gün var ve bazen adet olacakmsm gibi hissediyorm erken gebelik testi yaptm ama sanirim negatif halsizlik ve sürekli uyuma da oluyor ne zaman yapmaliyim yine testi

Back
X