Gebelik en erken ne zaman öğrenilir?

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.996
13.965
448
Ankara
merhaba
Yaklaşık 15 yıllık evliyim 3 de kızım var ama İnan'ın bu başlıktaki sorunun cevabını bilmiyorum
Örneğin hamile kalabilme ihtimaliniz olan bir ilişkide eğer hamile kaldıysanız bunu en erken ne zaman öğrenebilirsiniz ? Mutlaka adet gününün ögeçmesi mi beklenecek?
Ya da bir kan testi hemen sonuç verir mi?
Korunuyor olmamıza rağmen eşimin sık sık çocuk istiyorum demesi beni endişelendiriyor hamile mi kaldım düşüncesinden kurtulamıyorum

beklenen adet tarihine bikaç gün kala kan testiyle öğrenilebiliyor ama en kesin sonuç adet gecikmesiyle yapılan testten alınıyor.

Gec dollenme degilse adete 5-6gun kala belli oluyor. En dogrusu adet günü adet olmazsan test yapmak. Bir de esine guvenmiyorsan başka korunma yontemi dene. Örneğin deri altı implant

merhaba
Yaklaşık 15 yıllık evliyim 3 de kızım var ama İnan'ın bu başlıktaki sorunun cevabını bilmiyorum
Örneğin hamile kalabilme ihtimaliniz olan bir ilişkide eğer hamile kaldıysanız bunu en erken ne zaman öğrenebilirsiniz ? Mutlaka adet gününün ögeçmesi mi beklenecek?
Korunuyor olmamıza rağmen eşimin sık sık çocuk istiyorum demesi beni endişelendiriyor hamile mi kaldım düşüncesinden kurtulamıyorum
Endişeleniyorsanz korunun
Bu kadar basit

kiminde adete 1 hafta kala kiminde bir hafta geceli değişir yani kişiden kişiye geç döllenmeye göre falan ama genelde adete 2-3 gun kala çıkma ihtimali yüksektir :)

Korunuyoruz diyorsunuz o zaman sıkıntı yok? Eğer çok korkuyorsanız eşiniz prezervatif siz de spiral, hap ya da iğne kullanın...
Hamileliği beklenen adete 1 hafta kala kan testi ile öğrenebilirsiniz ama en garanti olan adet günü geçtikten sonra olan...

merhaba
Ben adet zamanimdan uc gun once ogrenmistim. Evde yaptigim idrar testi ile

Back
X