• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik gebelik testi lütfen yardim

Kadin doguma gidin baktirin ilk baslarda belli olmazmis bizim bi komsumuz adet olms belirtisi falanda yokms gebelik varmi diye gittiginde cocugun kalp atislarini dahi duyup eve gelms🥰Allahin hikmeti iste insallah gonlunuze gore olur
İlişkiden 38 gün sonra verdim ama kanı çıkmaz mıydı

Kadin doguma gidin baktirin ilk baslarda belli olmazmis bizim bi komsumuz adet olms belirtisi falanda yokms gebelik varmi diye gittiginde cocugun kalp atislarini dahi duyup eve gelms🥰Allahin hikmeti iste insallah gonlunuze gore olur
Gebelik beklemiyorum nişanlıyım daha çok gerginim o yüzden yerleşme kanaması olsaydı yaşadığım üstünden baya geçti ama kanda çıkmaz mıydı

Arkadaşlar selam bende 3-4 gün geciktim ara ara hafif bulantım var ama kustırmuyor bugün test yaptım negatif çıktı. İlk idrar yapmadığım için olabilir mi aranızda böyle bişi yaşayan var mı?

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ilk baktığımda negatifti sonradan bu şekilde oldu bu kuruma çizgisi mi gebelik mi
1000069494.webp
kızlar

Merhaba regl den üç dört gün önce hamilelik testi yaptım, silik çizgi çıktı. Ayın 1'inde regl tarihim hala Regl olmadım. Yani 4 gün gecikti hala silik çizgi çıkıyor erken gebelik testi ve normal gebelik testinde kaset deste yani ikisinin de resmini atıyorum sizce var mıdır. Kan verme de acilde gebelik testi yapıyorlar mı bilginiz var mı
Bence kesinlikle var başlarında ama kan verin kesinleştirin 🙏

Arkadaşlar 6 mayısta 144 ,12 mayısta 1123 beta çıktı , değer düşükmu ??? Dr sordum cvb vermedi . Progesteron başlayalım dedi sadece

Back
X