- 16 Ocak 2020
- 71
- 15
- 8
- 24
- Konu Sahibi Kikirikbagyan
-
bence tekrar test yap yarin sabah20 Kasım son adet tarihim. 1 Ocak günü adet olmam gerekiyordu ama çok düzensiz gittiği için adet olmadım henüz. Ve bir kaç belirti oldu bende tes taptimt böyle oldu arkadaşlar sizce gebelik varmı testi 13 ocakta yaptım. 6 ocakta ki ilişkiden şüpheleniyorum
Yapıcam canım inşallahbence tekrar test yap yarin sabah
insallah vardir ne zamandir bekliyosunYapıcam canım inşallah
Daha yeni evliyim canım ama çocukları çok seviyorum hemen istiyorum Allah'ın izniyleinsallah vardir ne zamandir bekliyosun
bende yeni evliyim bugun tam 5 ay olduDaha yeni evliyim canım ama çocukları çok seviyorum hemen istiyorum Allah'ın izniyle
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin canım inşallah seninde olur güzel haberlerini bekliyoruzbende yeni evliyim bugun tam 5 ay oldu5 aydir korunuyoruz ilk defa bu ay denedim bakalm bende bekliyorum kistim oldugu icin doktor cocuk yap dedi olmama ihtimali varmis o yuzden ilk denemem bu ay
insallahhhhh cok istiyorum sabirsizlaniyorum gunumu bekleyemiyorum buralarda oyalaniyorum iste
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin canım inşallah seninde olur güzel haberlerini bekliyoruz
Tekrarlayacağım canımTesti tekrarla ve kan ver canım
insallahhhhh cok istiyorum sabirsizlaniyorum gunumu bekleyemiyorum buralarda oyalaniyorum isteAllahım tüm isteyenlere nasip etsin canım inşallah seninde olur güzel haberlerini bekliyoruz ♥
Belirtilerin var mı canıminsallahhhhh cok istiyorum sabirsizlaniyorum gunumu bekleyemiyorum buralarda oyalaniyorum iste
yok daha 2 gun once yumurtlama donemimdi o gunleri degerlendirdik gunume daha 13 gun varr cok erken sabirsizlanmaya basladm benBelirtilerin var mı canım
bide doktor olmama ihtimali var dediya o yuzden korkuyorum ilk denemede olsun istiyorum yoksa cok kafaya takacam biliyorum o zaman hic olmicakyok daha 2 gun once yumurtlama donemimdi o gunleri degerlendirdik gunume daha 13 gun varr cok erken sabirsizlanmaya basladm ben
İnşallah olur canım benim yayok daha 2 gun once yumurtlama donemimdi o gunleri degerlendirdik gunume daha 13 gun varr cok erken sabirsizlanmaya basladm ben
Kafana takma canım Allahım izniyle alırsın kucağına bebişinibide doktor olmama ihtimali var dediya o yuzden korkuyorum ilk denemede olsun istiyorum yoksa cok kafaya takacam biliyorum o zaman hic olmicak
benimki cok duzenli hic bi sorun yok kist disindaİnşallah olur canım benim yabenim adetim düzensiz olduğu için ben bilemiyorum hiç
İnsallah olur canım benimde adetim cok duzenliydi doğum kontrol hapı kullandım bekar iken tüm dengemi bozdu bir daha 7 ay boyunca adet göremedim o yüzden pco teşhisi konuldu bana dabenimki cok duzenli hic bi sorun yok kist disinda4 ay sure verdi doktor 4 ay icinde olmasi lazimmis
oo 7 ay cok yaa hormonlari alt ust olur insaninİnsallah olur canım benimde adetim cok duzenliydi doğum kontrol hapı kullandım bekar iken tüm dengemi bozdu bir daha 7 ay boyunca adet göremedim o yüzden pco teşhisi konuldu bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?