- 16 Ocak 2020
- 71
- 15
- 8
- 24
- Konu Sahibi Kikirikbagyan
-
Benimde kullanırken çok duzenliydi bıraktığım an tüm düzenim kaybolduoo 7 ay cok yaa hormonlari alt ust olur insaninbende bekarken 4 ay kullandim kist icin ama yinede duzensizligim olmadi o konuda cok sansliyim bide su kistim gitseydi cok iyi olacakti
insallah sabah testinin sonucunu at merak ediyorumBenimde kullanırken çok duzenliydi bıraktığım an tüm düzenim kaybolduKeşke gitmeseydin dedim Ama olan oldu canım nasip kısmet rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah
Cumartesi günü atabilirim canım gebelik testim iş yerinde kalmış kayinvalideme aldırmıştım da birde. Sabah idrarı ile deniyeyim bu sefer ilk yaptığımı akşam yapmıştım dainsallah sabah testinin sonucunu at merak ediyorum
evett sabah yap bakalm insallah sonuc guzel olurCumartesi günü atabilirim canım gebelik testim iş yerinde kalmış kayinvalideme aldırmıştım da birde. Sabah idrarı ile deniyeyim bu sefer ilk yaptığımı akşam yapmıştım da
İnşallah canımevett sabah yap bakalm insallah sonuc guzel olur
Canım testim böyle çıktı anlamadıminsallah sabah testinin sonucunu at merak ediyorum
bozuk galiba tekrar yapCanım testim böyle çıktı anlamadım
Kızlar benimkine de bakıııın konu actm ama cevap yok suaninsallah sabah testinin sonucunu at merak ediyorum
İkinci çizgi var gibi ama sen iki gün sonra tekrarla istersenKızlar benimkine de bakıııın konu actm ama cevap yok suan
bencede var ama cok mu erken yaptinKızlar benimkine de bakıııın konu actm ama cevap yok suan
Aslında Bat bugünbencede var ama cok mu erken yaptin
Var ikinci çizgi cnm tebrikler ya testi tekrarla ya da direk kan verKızlar benimkine de bakıııın konu actm ama cevap yok suan
Evet sanırımbozuk galiba tekrar yap
Tekrarla testini bence hamilesinKızlar benimkine de bakıııın konu actm ama cevap yok suan
Allahım insallah insallahTekrarla testini bence hamilesin
o zaman varsa bile cok yenii bitane daha test yap ondada boyle cikarsa pazartesi kan verAslında Bat bugün
Tamammmo zaman varsa bile cok yenii bitane daha test yap ondada boyle cikarsa pazartesi kan ver
5-20 dakika arası cikan sonuç doğru oluyor canım2 saat sonra çıkan test doğru değildir dimi kızlar
2 saat sonra çıkan test doğru değildir dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?