- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi siyahincig
-
Benimde teste oyoe negatif adeten hemen bir gün sonra işte sonra bugün kan verdim bakalım yarın ne olck umarım hakimizda hayırlısı olurmerhaba kizlar benim adetim iki gun gecikti test yaptim negatif cikti ovulasyon cift cizgi cikti belirgin sekilde belirtileri cok yasiyorum sol kasik agrim daha cok var kan testi yaptirdim sonucu bekliyorum dua ederseniz cok sevinirimmmm
Suan ayni seyi yasiyoruz saglik ocaginda verdim yarin sonuclanacak aminnn insllahhBenimde teste oyoe negatif adeten hemen bir gün sonra işte sonra bugün kan verdim bakalım yarın ne olck umarım hakimizda hayırlısı olur
Benimde oyle hep gununde oluyorum hadi insllah ikimizdeeeeAy bilemiyorum ki ne olabilir bide benim adet düzenli dir de hep
Yarın cikicak heycanliyim bakalım hayırlısı olsun inşallah yaBenimde oyle hep gununde oluyorum hadi insllah ikimizdeeee
Insallah yaa saglikli olsunn daYarın cikicak heycanliyim bakalım hayırlısı olsun inşallah ya
Vala hiç bakmadım ama kapağı mavi olanıydı doktor falan yazıyor du üstündeHadi inşallahhh hangi testi kullanmıştınız
Aminnn tesekur ederim Awox markasiHadi inşallahhh hangi testi kullanmıştınız
Belii oldumuuYarın çıkınca haber verelim
Beta hcg dusuk mu cikti ennfeksiyonu nasil anladinEvet negatif kızlar değerlerim enfeksiyonum varmış vücudumda adet olamıyorum. Olmam için ne yapmm lazim. Daha doktira gorunmedin e nabizdan baktım
Evet negatif yazıyor alininda değerler normal yazıyor bide bı kaç tahlil daha yapılmış onlar kırmızi. İşaretiydi şimdi doktorun yanına gidicem bakalım enydenmiBeta hcg dusuk mu cikti ennfeksiyonu nasil anladin
Cok gecmiz olsun benim de hala belli degil dun sabah vermistim sagliikocaginaEvet negatif yazıyor alininda değerler normal yazıyor bide bı kaç tahlil daha yapılmış onlar kırmızi. İşaretiydi şimdi doktorun yanına gidicem bakalım enydenmi
Teşekürler canım inşallah seninki gebeliktirCok gecmiz olsun benim de hala belli degil dun sabah vermistim sagliikocagina