Gebelik haftanız ne ve kaç kilo aldınız?

Canım 20 kilo çok değil mi şekerine bakıldı mı bende 29+2 ikiz gebelik 6 kilo aldım
Cok:eek: sekerime de bakildi sorun yok. Bende anlamadim kilom neremde bilemiyorum ki. Sadece alt kisimdan aldim ustumde hicbisi yok. Hamilelikten once cok zayiftim bi anda balonlasma surecine girdim ama gorunuste 10 kilo gibi duruyo:KK45: masaallah diyeyim sana o zaman aman pek de alma sonra vermesi belki zor olur

Cok:eek: sekerbir pe de bakildi sorun yok. Bende anlamadim kilom neremde bilemiyorum ki. Sadece alt kisimdan aldim ustumde hicbisi yok. Hamilelikten once cok zayiftim bi anda balonlasma surecine girdim ama gorunuste 10 kilo gibi duruyo:KK45: masaallah diyeyim sana o zaman aman pek de alma sonra vermesi belki zor olur
Çok zayıf olduğun için fazla aldın o zaman Neyse sağlıkla ilgili bi problem yoksa önemli değil kiloyu nasılsa veririz :)

24.haftada 8 kilo aldım.biraz frenlesem iyi olacak.

33.hafta 8 kilo aldım

17. Hafta -3 kilodayım
10. Haftadan sonra -5 ten almış halim bu :)

32.haftadayim 14 kilo aldim .. Ama bu kilolarin hepsi 25-27 .haftaya kadar almistim sonracok fazla bi artisim olmadi ayy bu kilolar nasil gitcek ve doguma kadar daua ne kadar alcam bebis alsa bari azicik daha benden :)

Back
X