Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 20 kilo çok değil mi şekerine bakıldı mı bende 29+2 ikiz gebelik 6 kilo aldım29+3 20 kilo aldim ama ikiz:)
CokCanım 20 kilo çok değil mi şekerine bakıldı mı bende 29+2 ikiz gebelik 6 kilo aldım
Çok zayıf olduğun için fazla aldın o zaman Neyse sağlıkla ilgili bi problem yoksa önemli değil kiloyu nasılsa veririz :)Coksekerbir pe de bakildi sorun yok. Bende anlamadim kilom neremde bilemiyorum ki. Sadece alt kisimdan aldim ustumde hicbisi yok. Hamilelikten once cok zayiftim bi anda balonlasma surecine girdim ama gorunuste 10 kilo gibi duruyo
masaallah diyeyim sana o zaman aman pek de alma sonra vermesi belki zor olur
Evet sanirimÇok zayıf olduğun için fazla aldın o zaman Neyse sağlıkla ilgili bi problem yoksa önemli değil kiloyu nasılsa veririz :)
İkiside erkek canım çift yumurta ikizi :) birde kızım var 4 yaşında seninkilerEvet sanirimbebisler saglikli olsun da gerisi kolay hic takmiyorum. Bu arada senin bebislerin cinsoyeti ne?
MasaAllah masaAllah... benimkiler de tek yumurta ikizi ikisi de erkek. Baska cocugum yok zaten subatta evlendim daha.İkiside erkek canım çift yumurta ikizi :) birde kızım var 4 yaşında seninkiler
Sizede maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMasaAllah masaAllah... benimkiler de tek yumurta ikizi ikisi de erkek. Baska cocugum yok zaten subatta evlendim daha.![]()
Aminnn aminnnSizede maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin