Gebelik haftanız ne ve kaç kilo aldınız?

selam kızlar bende 20. haftalarda 7 kilo almıstım, suan 24. haftadayım be 7 kilomu koruyorum artıs yok kaydirigubbakcemile2

canım topigin hayırlı olsun. ben birinciliği kimseye bırakmamak adına hemen yazayım 24,1 13 kg :))) topaç diyebilirsiniz bana...

var mı benim gibisi:)

ben 75 le başlayıp 72 ye düşmüştüm geçen hafta 74 çıktım ama doktorum vücudumun su tuttuğunu söyledi kilo deil dedi tuzu kestirdi ultrasyona göre önde gidiyo bebeğim 20 haftaya girdik

ya bu kilo olayı beni çok korkutuyor veremezsem ya diye şimdiden stres yapıyorum ama yemek yemeyi çok seviyorum...:icecream:

24+0 haftadayım ve 7 kilo aldım..napıcaz bu kiloları bilmiyorum..çok yemediğim halde istem dışı alıyorum sanki yaww

ben 33 haftalık hamileyim 14 kilo aldım ama walla dert etmiyorum saqlıklı olsunda bebeqim önemli olan ooo

Kızlar takmayın kafanıza kilolarıı evet alıyosunuz ve emin olun 6 ay gibi bi süre biraz tombik olmaya alışıyosunuzz emziriyosunuz çünkü ama zaten ilk aylar bebeğinizden başak bişey göremediğinizden kilolar gözünüze batmıyoo
sonrada zaten yavaş yavaş veriyosunuz..sizlere tek tavsiyemm aman milletin gazına gelipde o süt yapar bu süt yapar diyipp tatlılara abanmayın...sadece su ve su ürünleri süt yapar bazı sebzeler bide arttırır malesef tatlıların etkisi olmuyoo sadece susatıyoo o kadar ...kaydirigubbakcemile3

karaçiçeğim neyini dert ediceksin:)) çok iyi almışsın. ben daha 24 haftalıkken yakalamışım seni:)) çok iyisin. zaten hemen hemen 10 kg falan doğumda gider. geriside emzirirken. maaşallah diyeyim sana:)

Back
X