Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba lar benim adet düzensizliğim vardi son adet tarihim 12 kasım yani 20 haftalık olarak çıkıyor . Ama ultrasyona gore 13+5 haftalık hamileym .. tam hesaplayamadim yardımcı olur musunuz
Merhaba lar benim adet düzensizliğim vardi son adet tarihim 12 kasım yani 20 haftalık olarak çıkıyor . Ama ultrasyona gore 13+5 haftalık hamileym .. tam hesaplayamadim yardımcı olur musunuz
Biz hesaplarken son adet tarihini baz alıyoruz ,oysa ki yazdığımız tarihten 10-15 gün sonra yumurtlama oluyor. Bunun haricinde geç döllenme dedikleri olayda olabiliyor, ultrason doğru olan.
Ultrason tarihleriyle adet tarihi hesaplaması bebek geliştikçe birbirini tutmaya başlıyor o kısmı ben de henüz çözemedim :)
Eğer gelişim geriliği yoksa yani en baştan beri ultrasonda bu haftalar görünüyorsa geç döllenme olmuştur. Adet düzensizliğin de vardır sanırım. Doktorun ne dedi bilmiyorum ama ultrason bazı alacaksın ama sonrasında biraz biraz adet tarihini yakalayabiliyor
Cevaplariniz için çok teşekkür ederim evet adet d uzensizligim vardi evlendigimden beri bi 30 günde 35 günde bazen de 40 günde bir oluyor du aydan aya değişiyordu . Hamileligimide baya geç öğrendim 52 gün olmuştu belki de gecmistir testte çıkmadı kan testinde çıktı doktor adet tarihime göre 20. Haftammda olduğunu söyledi ama ultrasyonda 13+5 gunluk hamileyim su an geç döllenme olabilirmiş evet .