- 14 Nisan 2025
- 5
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi beyazzambak77
Ne yaptınız randevunuz nasıl geçti umarım iyidir inşallahÇok teşekkür ederim sabırla randevuyu bekliyorum :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptınız randevunuz nasıl geçti umarım iyidir inşallahÇok teşekkür ederim sabırla randevuyu bekliyorum :))
Merhaba çok şükür kısacık da olsa duyduk bugün kalp atışını ultrasonda 5+6 olarak ölçtü doktor gebelik haftasınıNe yaptınız randevunuz nasıl geçti umarım iyidir inşallah![]()
Ay çok şükür ya sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim başıma da inşallah bende haftaya çarşamba gideceğim umarım bende senin gibi güzel haberler alırımMerhaba çok şükür kısacık da olsa duyduk bugün kalp atışını ultrasonda 5+6 olarak ölçtü doktor gebelik haftasını![]()
Teşekkür ederimAy çok şükür ya sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim başıma da inşallah bende haftaya çarşamba gideceğim umarım bende senin gibi güzel haberler alırımmerak ettiğim sende kasık ağrısı oluyor mu bende neredeyse hiç olmuyor gibi bazen koltuktan bi an kalktığımda böyle ağrı gibi oluyor sonra uzanınca geçiyor
Bende seninle aynı durumdayım ve birde çok fazla çişe gitme durumu varTeşekkür ederimİlk öğrendiğim günler baya olmuştu adet krampı gibi ama son 1 hafta 10 gündür kramp yok bulantı ve göğüste hassasiyet var
Bende tam 6haftayı bırırdım galıba son adetım 2 nısandı bugun 14 mayıs sekreter 6 haftalık dedı doktorda ultrasından bakıp 5 haftalık hamılesın dedı şuan sadece kese gozukuyor korkmalımıyım ?Herkese merhaba 25 yaşındayım 8 aydır hamile kalmaya çalışıyordum. İlk gebeliğim. Son adetim 3 mart 2025. Tahminimce 13-16 mart arasında döllenme oldu. 5 nisanda betahcg verdim 2205 çıktı 7 nisanda 5500dü. 9 nisanda ilk ultrasonuma girdim. Karından baktı doktor. Keseyi gördü yolk sac ve embriyo görülemedi dedi sekreterine not alması için. Bana da 1 hafta sonra tekrar gel kalp atışı için dedi. 4 5 haftalık dedi şu an. Son adet tarihinden bakarsak 6+2ydi ultrasona girdiğimde ama döllenmeye bakarsak şu an 5 haftanın içinde. Yolk sac ve embriyonun bu haftada karından görülmemesi normal mi? Alttan neden bakmadı acaba bazı doktorlar bakıyorlar garanti olsun diye ama ben de soramadım. Şu an da içime kurt düşüyor. 1 hafta önce karnımda kramp ve bulantı vardı şimdi yok gibi. İster istemez korktum her şey yolunda mı diye. Karından ultrasonda yolk sac ve bebeği daha erken veya geç gören oldu mu benim sürecim normal mi? 17 nisana tekrar randevu aldım bakalım.
Benim de yaklaşık o haftalarda sadece kese görünmüştü canım yakınlarımdan birçoğu da ilk ultrasonda bu şekilde sonuç almış hiç korkma rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah biz de 18 haftalık oldukBende tam 6haftayı bırırdım galıba son adetım 2 nısandı bugun 14 mayıs sekreter 6 haftalık dedı doktorda ultrasından bakıp 5 haftalık hamılesın dedı şuan sadece kese gozukuyor korkmalımıyım ?
Addete gıre 1 hafta gerıden gelmesı sıkıntı degıl yanı demı kuzum cok korkuyorum sence kesede yolk varmı doktorum soylemedı deBenim de yaklaşık o haftalarda sadece kese görünmüştü canım yakınlarımdan birçoğu da ilk ultrasonda bu şekilde sonuç almış hiç korkma rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah biz de 18 haftalık olduk![]()
Valla çok anladığım bir şey değil ama benim ilk ultrasondaki kese fotoğrafım da bu şekildeydiAddete gıre 1 hafta gerıden gelmesı sıkıntı degıl yanı demı kuzum cok korkuyorum sence kesede yolk varmı doktorum soylemedı deEki Görüntüle 3591636
Kaçıncı haftada gordun canım bebek ne zaman gozuktuValla çok anladığım bir şey değil ama benim ilk ultrasondaki kese fotoğrafım da bu şekildeydi
4+5te gittim kese boş gözüküyor dedi 7+0 da gittiğimde bebek göründü kalp atışı dinledik sen kaçıncı haftandasın kuzumKaçıncı haftada gordun canım bebek ne zaman gozuktu
Adete gore 6. Hafta bıtmıstı 6+0 da gıttım ultrasonda 5 haftalık dedı doktor kese vardı haftaya bebek ve kalp atıısı ıcın gel dedı salı gunu gıdıcem 6+6 da gıdıcem bırdaha ıste ınsallah gorurum cok stresım ya4+5te gittim kese boş gözüküyor dedi 7+0 da gittiğimde bebek göründü kalp atışı dinledik sen kaçıncı haftandasın kuzum
Hiç stres yapma canım o haftalarda görünmüyor zaten en erken 6. Hafta. adete göre hamilelik hesaplanmıyor benim de adetime göre 2 hafta sonra gebe kalmışım geç döllenme olabiliyor sanırım onla alakalı. inşallah sen de bebişin kalp atışını duyarsın hayırlısıyla çok heyecanlı bir dönem çok iyi biliyorumAdete gore 6. Hafta bıtmıstı 6+0 da gıttım ultrasonda 5 haftalık dedı doktor kese vardı haftaya bebek ve kalp atıısı ıcın gel dedı salı gunu gıdıcem 6+6 da gıdıcem bırdaha ıste ınsallah gorurum cok stresım ya
Adete gore 6. Hafta bıtmıstı 6+0 da gıttım ultrasonda 5 haftalık dedı doktor kese vardı haftaya bebek ve kalp atıısı ıcın gel dedı salı gunu gıdıcem 6+6 da ıste4+5te gittim kese boş gözüküyor dedi 7+0 da gittiğimde bebek göründü kalp atışı dinledik sen kaçıncı haftandasın kuzum
ınsallah kuzum bakalım salı gunu gıdıecem ınsllah bebıs keseye dusmus olur bende pcos vardı adette pek duzenlı degıldı belkı gec dollenmedır tek keseye dussunde gerısı onemlı deıl sag saglım kucagımıza alalım ınsallahHiç stres yapma canım o haftalarda görünmüyor zaten en erken 6. Hafta. adete göre hamilelik hesaplanmıyor benim de adetime göre 2 hafta sonra gebe kalmışım geç döllenme olabiliyor sanırım onla alakalı. inşallah sen de bebişin kalp atışını duyarsın hayırlısıyla çok heyecanlı bir dönem çok iyi biliyorumbiz anneler 9 ay boyunca aynı stresi yaşayacağız galiba ben de sürekli acaba iyi mi diye tereddütteyim
güzel haberlerini duyalım inşallah
![]()
Ben de pkosluyum hatta 1 yıl bekledik bebişimizi. tam umudumu kaybettim olmayacak galiba diye hatta eşime dedim hastaneye gidelim bi belki olmayacaktır diye konuşmuştuk bize sürpriz yaptı o ay geldi yavrucak inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırızAdete gore 6. Hafta bıtmıstı 6+0 da gıttım ultrasonda 5 haftalık dedı doktor kese vardı haftaya bebek ve kalp atıısı ıcın gel dedı salı gunu gıdıcem 6+6 da ıste
ınsallah kuzum bakalım salı gunu gıdıecem ınsllah bebıs keseye dusmus olur bende pcos vardı adette pek duzenlı degıldı belkı gec dollenmedır tek keseye dussunde gerısı onemlı deıl sag saglım kucagımıza alalım ınsallah
Amin inşallah kuzum bızımde 1 yıl olmadı 18 kg verdım hamıle kaldım kımyasalmıs 3 ay korundum ılaç kullandım ustune adet oldum sondada bebısınogrendık şükür keseyı gormus olduk ınsallah sıra bebekte 103 den 85 e dustum sımdı 92 oldum gerı tam dedım kılo aldım olmayacak ama şükür hamıle kaldım ınsallah bebıs keseye dusmus olur salı gunu heycandan bjrazda korkudan uykularım kaçıyorBen de pkosluyum hatta 1 yıl bekledik bebişimizi. tam umudumu kaybettim olmayacak galiba diye hatta eşime dedim hastaneye gidelim bi belki olmayacaktır diye konuşmuştuk bize sürpriz yaptı o ay geldi yavrucak inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız![]()
Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız bu yüzden seni çok iyi anlıyorum umarım kaygıların son bulur tek heyecanın bebeğini kucağına almak olsunAmin inşallah kuzum bızımde 1 yıl olmadı 18 kg verdım hamıle kaldım kımyasalmıs 3 ay korundum ılaç kullandım ustune adet oldum sondada bebısınogrendık şükür keseyı gormus olduk ınsallah sıra bebekte 103 den 85 e dustum sımdı 92 oldum gerı tam dedım kılo aldım olmayacak ama şükür hamıle kaldım ınsallah bebıs keseye dusmus olur salı gunu heycandan bjrazda korkudan uykularım kaçıyor
Canım benım aynen oyle ınsallah sag saglım kucagımza alırızNeredeyse aynı şeyleri yaşamışız bu yüzden seni çok iyi anlıyorum umarım kaygıların son bulur tek heyecanın bebeğini kucağına almak olsun![]()
canım gittin mi kontrole inşallah hayırlı mutlu bi haber almışsındır merak ettimCanım benım aynen oyle ınsallah sag saglım kucagımza alırız![]()
Gıttımmcanım çok sukur bebeısı gorduk kalp atısını duyduk 6 haftanın ıcındeymıs 4 5 gun adete gore ultrason gerıde ama sorun yokmus 1 ay sonra yenıden gel dedı doktor ıcım rahatladı goruncecanım gittin mi kontrole inşallah hayırlı mutlu bi haber almışsındır merak ettim![]()