Gebelik haftasında uyumsuzluk😞

Pureloovee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
244
220
33
31
herkese mrb benim son adet tarihim 1 Eylül ama benim hesaplamam ile ultrason hep farklı cıkıyo hep eksik çıkıyorum bu sorun olur mu? Mesela İlk gittiğim de 6+2 olmam gerekirken 6+1 çıktım ikinci gittiğimde de 7+1 olmam gerekirken 6+6 çıktım neden böyle oluyo acaba

Ultrason dediğiniz cihazda makine sonuçta elbette yanılma payı var. Ayrıca geç döllenme olup bir hafta geriden gelenler bile var. Bebek maşallah gayet uyumlu haftasıyla

1 2 gün fark cokta önemli değil canım bebegin gelişimi ile alakalı diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim benimde 1 2 gün fark çıkıyor 1 hafta 2 hafta gibi farklar daha ciddi diye biliyorum

Bebek büyüyünce haftana uyum sağlıyor benimde öyleydi şimdi denk geliyor..

Hiç önemli bir durum değil. Neticede her ultrason makinesi kalitesine göre farklı ölçümler yapıyor demişti doktorum. Önemli olan belli bir haftadan sonra özellikle son aylara doğru yaşanan 2-3 haftalık gelişim gerilikleri. bir iki gün hatta bir hafta çok da önemli değil denmişti.

Ay çok sağolun allah razı olsun beni çok rahatlattınız tüp bebek olduğu için dondurulmuş embriyo transferiydi o yüzden çok endişe ettim acaba gelişmiycekmi diye kusura bakmayın

Canım benşmde öyle oluror doktor nıçornal dedi bazen 1-2 hçgğn geri bazen ileri olabilir

1 haftaya kadar fark olabilir çok normal ölçen kişiye bağlı değişir veya makinaya. Bazen geri çıkar bazen ileri.

Ohoo benim adet tarihimi doktor 2 hafta ileri olarak düzeltmişti bile.
1 2 gün oynamadan ne olur?

Allah sizden razı olsun Gerçekten içim çok rahatladı. Peki bunun beslenmem ile alakası varmı
İlk haftalarda bu çok normal ki siz 1-2 günlük farklardan bahsediyorsunuz. 1 hafta bile normal sayılır bu haftalarda . Beslenmenizle Alakası yok ilerleyen zamanlarda 2-3 haftalık fark olursa o zaman doktorunuz ne yiyip içmeniz gerektiğini zaten söyler

Bende transfere göre 8 haftalik olmam gerekirken 6 haftalik çıktım ultrasonda cok üzuldum doktor bebeğimi de kalp sesini de gösterince içim rahatladı 15 gün sonra tekrar muayene dedi herşeyin hayırlısı. Bu kadar sters iyi deil bence bebeğimizide kendimizide üzüyoruz

Benim üç hafta fark olduğu bile oluyordu. Hiçbir sorun olmuyor.

Ay hepinize çok ama çok teşekkür ederim boşuna kuruntu yapmışım galiba her muayene de bir iki gün geri gözükünce acaba ters giden bişeyler mi var diye düşünmüştüm içime su serptiniz allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…