Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne duasi oeki onu belirtmemissin enbiyanin son sayfasi miHerkese merhaba öncelikle
bebek istiyorum bu yüzden bunu toplama kararı aldım okuyabilecek olursa çok sevinirim Allah rızası içinSadece 70 kişi
Evet canım bu duaCanim ne duasi oeki onu belirtmemissin enbiyanin son sayfasi mi
Adin ne canim insallah okurum herkese de verdiginde adini soyle sana biyet edip okusunlar oyle yapiliyorEvet canım bu dua
Aysun canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah okuyabilecek varsa etrafında onlarada verir misin burda kimse yazmadıAdin ne canim insallah okurum herkese de verdiginde adini soyle sana biyet edip okusunlar oyle yapiliyor
Bakayim ben canim eger olursa sana yazarim allah kabul eder insallahAysun canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah okuyabilecek varsa etrafında onlarada verir misin burda kimse yazmadı![]()
İnşallah Allahım ne dileğin varsa gerçekleştirsin inşallahBakayim ben canim eger olursa sana yazarim allah kabul eder insallah
Canim valla bi arkadasim bi tane okuycak kime sorduysam surekli cuzlerimiz var diolarAysun canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah okuyabilecek varsa etrafında onlarada verir misin burda kimse yazmadı![]()
Tamam canım çok teşekkür ederimCanim valla bi arkadasim bi tane okuycak kime sorduysam surekli cuzlerimiz var diolar
Okudum canim ben allah kabul etsin arkadasim da okudugunda haber veririm sanaİnşallah Allahım ne dileğin varsa gerçekleştirsin inşallah![]()
Okudum canim ben allah kabul etsin arkadasim da okudugunda haber veririm saal
Allah binlerce kez razı olsun çok teşekkür ederim aminnOkudum canim ben allah kabul etsin arkadasim da okudugunda haber veririm sana
Canim bi kisi daha okuycak benimle birlikte 3oldu ona gire toplarsinA
Allah binlerce kez razı olsun çok teşekkür ederim aminn![]()
Tamamdır inşallah toplayabilirimCanim bi kisi daha okuycak benimle birlikte 3oldu ona gire toplarsin
Suana kadar kac tane topladin canim illa ki kendi cevrenede vermissindirTamamdır inşallah toplayabilirim![]()
İlk defa buraya yazdım sadece siz dönüş yaptınız çevreme söylemedim henüzSuana kadar kac tane topladin canim illa ki kendi cevrenede vermissindir
Neden cekiniyorsun soyle duadir bunda cekinecek ne var canim ben bile 7aylik evli oldugum halde dagittim cekinme burda o kadar toplayamazsin canim zaten dagit ki okusunlar ne var bunda cocuk icinİlk defa buraya yazdım sadece siz dönüş yaptınız çevreme söylemedim henüzçekiniyorum
Tamam canım bende daha 8 aylık evliyimNeden cekiniyorsun soyle duadir bunda cekinecek ne var canim ben bile 7aylik evli oldugum halde dagittim cekinme burda o kadar toplayamazsin canim zaten dagit ki okusunlar ne var bunda cocuk icin
Ee dagit bunun bi ayibi yada cekinecek bi tarafi yok seni seven zaten dagitir oyle de anlarsin etrafindaki insanlari bakalim senik icin cabiliyorlar mi insallah toplarsinTamam canım bende daha 8 aylık evliyiminşallah olur teşekkür ederim
İnşallah şimdi sizin söylediklerinizle yazdım bı kaç kişiye bakalımEe dagit bunun bi ayibi yada cekinecek bi tarafi yok seni seven zaten dagitir oyle de anlarsin etrafindaki insanlari bakalim senik icin cabiliyorlar mi insallah toplarsin
Tabi dagit herkese sana tamamlarlar insallah kuzenlerineize yazinİnşallah şimdi sizin söylediklerinizle yazdım bı kaç kişiye bakalım![]()