Gebelik için Acill Dua topluyorum Allah rızası için 😔

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-28-10-55-31-824_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-04-28-10-55-31-824_com.android.chrome.webp
    30 KB · Görüntüleme: 26
Adin ne canim insallah okurum herkese de verdiginde adini soyle sana biyet edip okusunlar oyle yapiliyor
Aysun canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah okuyabilecek varsa etrafında onlarada verir misin burda kimse yazmadı 😔

İlk defa buraya yazdım sadece siz dönüş yaptınız çevreme söylemedim henüz 😒😒 çekiniyorum
Neden cekiniyorsun soyle duadir bunda cekinecek ne var canim ben bile 7aylik evli oldugum halde dagittim cekinme burda o kadar toplayamazsin canim zaten dagit ki okusunlar ne var bunda cocuk icin

Neden cekiniyorsun soyle duadir bunda cekinecek ne var canim ben bile 7aylik evli oldugum halde dagittim cekinme burda o kadar toplayamazsin canim zaten dagit ki okusunlar ne var bunda cocuk icin
Tamam canım bende daha 8 aylık evliyim 😔 inşallah olur teşekkür ederim

Tamam canım bende daha 8 aylık evliyim 😔 inşallah olur teşekkür ederim
Ee dagit bunun bi ayibi yada cekinecek bi tarafi yok seni seven zaten dagitir oyle de anlarsin etrafindaki insanlari bakalim senik icin cabiliyorlar mi insallah toplarsin

Ee dagit bunun bi ayibi yada cekinecek bi tarafi yok seni seven zaten dagitir oyle de anlarsin etrafindaki insanlari bakalim senik icin cabiliyorlar mi insallah toplarsin
İnşallah şimdi sizin söylediklerinizle yazdım bı kaç kişiye bakalım 🤲🏽

Back
X