- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Link attm canm üstteGrubu nerden görebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Link attm canm üstteGrubu nerden görebilirim
Link attm canm üstte
En fazla 3 gün sürecek canmTamam benim bata sadece 1 hafta kaldı sıra bana gelirmi adet günümden önce bitirmek istiyorum çünkü
Tamamdır yazdım grubunuza gebelik için degilmiEn fazla 3 gün sürecek canm
Ne İstediğin varsa canmTamamdır yazdım grubunuza gebelik için degilmi
Tamamdır canım teşekkür ederimNe İstediğin varsa canm
Hmm esim baktirdi mi kendini sende degil onda olabilir sonucta yumurta catlayip iliski oldugu halde olmamissa bir yerde sorun var canim demek ki yada yoksa okinizde nasip degildirAma bu gecen aydı iste
Oda gitmedi bakalım kısmet bu ay olmazsa giderizHmm esim baktirdi mi kendini sende degil onda olabilir sonucta yumurta catlayip iliski oldugu halde olmamissa bir yerde sorun var canim demek ki yada yoksa okinizde nasip degildir
Git canim aksatma kadinlar hep sorunu kendinde ariyor ama eslerde de cikabiliyor ben evlendikten sinra surekli hastaneye gittim geldim ama esim de de sorun cikti demek ki tek sorunu kendimizde ariyormusuz ikna et bu hafta bile gitsin esin ama 2yildir evliyiz demeli genlede doktorlar bakmiyorlar yeni evli olanlaraOda gitmedi bakalım kısmet bu ay olmazsa gideriz
Tamam canım bakalım bı konusuyumGit canim aksatma kadinlar hep sorunu kendinde ariyor ama eslerde de cikabiliyor ben evlendikten sinra surekli hastaneye gittim geldim ama esim de de sorun cikti demek ki tek sorunu kendimizde ariyormusuz ikna et bu hafta bile gitsin esin ama 2yildir evliyiz demeli genlede doktorlar bakmiyorlar yeni evli olanlara
Hakkinda hayirlisi olsun canimTamam canım bakalım bı konusuyum
Amin inşallah canımHakkinda hayirlisi olsun canim
Artik aşina olduk burdan. Enbiya suresineeCanim ne duasi oeki onu belirtmemissin enbiyanin son sayfasi mi
Evet ya enbiya deyince akla son sayfa geliyorArtik aşina olduk burdan. Enbiya suresinee![]()