gebelik için cinsel ilişkide tıkanma..

ruhiahenk

sosyalleşmeye geldim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
2.353
439
198
kızlar böyle bi konu açmak ayıp belki ama canımı sıkan bi durum var..
ben 10aydır bebek bekliyorum.eşimdede bendede sorun yok doktor sıkıntı görmedi ama olmadı daha.

ben yumurtlamamı tespit edebiliyorum.yumurtlama günümü net anlıyorum.kasıgımda batmalar oluyo ve bi kaç saat içinde elastik şeklindeki yumurtlama sıvısı geliyo.günlük akıntımdan çok farklı olarak.ve onu tesbıt edınce o gun ondan sonraki gün cinsel ilişkiye girmem gerektiğini biliyorum.hatta ondan önceki günlerde başlamam gerektiğinide.
ama eşimde bende resmen kasılıyoruz.ya ben hiç ıslanmıyorum ilişki esnasında canım yanıyo.eşimde normalden farklı oluyo kasılıyor.
nasıl diyim oda kaçıyo gibi.ilişki olsada hemen ıslanmıyo felan.şartlanarak yapmak iğrenç..utandım bunları yazarken..

size sormak istediğim biz bu yumurtlama haftasında ıkı kez yapıyoz baskada yapmıyoz.3günde 1 veya 4günde 1 ilişkiye giryoruz.
yoksa gebe olamama sebebim cinsel ilişkimdeki yetersizlik olabilir mi.. her ay gelecek ay yumurtlama haftası full yapcaz diyoz.ama yumurtlama haftası foss oluyoz..sorun bu mudur? :18:

Benim düşüncem, o hafta fıs olmanızın sebebi; o haftaya takmış olmanız. Akışına bırak bence. Hiç kasma o haftaymış değilmiş düşünmemeye çalış. Allah nasip ederse o hafta olsun olmasın eder zaten. Bu iş planlı programlı olmuyor malesef. Planladığın zaman robot gibi kalıyorsun. Kolay gelsin

CANIM ÖÇNCELİKLE İNŞALAH İSTEDİĞİNE TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUN AMA YANLIŞ YAPIYOSUN

kendini ve eşini yumurtlama gününe şartlandırma sakın eğer gebelik istiyorsan herşeyi akışına bırakmalısın yani regl in bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girmen gerekiyor o zaman zaten elbet yumurtlama gününe denk geliyor böylece de sen kendini kasmış olmuyosun ayrıca bunları düşündükçe kendini ve eşini kastığın için gerekli kromozom salgılanmaya bilir o yüzden bende ( ben öğle yaptım ki hamile kaldım ) rahat bırakmalısın gün aşırı ilişkiye gir ilişkiden sonra hemen kalkma ve gün hesabı tutma psikolojik olarak bugün zaten yumurtlama günü değil olmaz veya bugün yumurtlama günü olur deme isteyince oluyo ama akışına bırakman şart

bence birbirinizi ne zaman arzuluyorsanız o zaman yaşayın bunları.
öyle şartlanarak olmaz bana kalırsa

gün aşırı mı..her zaman mı..çok sık değil mi öyle.yani okadar sık bebek beklemezkende yapmıyoduk

bence birbirinizi ne zaman arzuluyorsanız o zaman yaşayın bunları.
öyle şartlanarak olmaz bana kalırsa

bebek düşünmezkende arzulama aralıgımız 3gün bizim.ben bide kaçıyorum genelde
üç günde bir olmasıda gebelik için yeterli değil sanırım

Tamam yumurtlamana denk gelir ama rahat olmazsan orgazm olmazsan dollenme daha zor olur. Millet bi defada hamie kaliyor ama herkes oyle degil. Bence kafayi bebege takmadan uyumlu bi cinsel hayatiniz olsun. Baska bi sorun yoksa hamile kalirsin zaten.
Orgazm olmaya odaklan bence :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin gibi tanidiklarim vardi. Doktora gittiklerinde durumun tamamen psikolojik oldugunu soyledi. Ne zaman ki rahat bir sekilde hareket ettiler, bebek geldi. Siz de bir danismana gidin isterseniz.

Son düzenleme:

hayırlısı inş olur ya :2:

Sizin gibi tanidiklarim vardi. Doktora gittiklerinde durumun tamamen psikolojik oldugunu soyledi. Ne zaman ki rahat bir sekilde hareket ettiler, bebek geldi. Siz de bir danismana gidin isterseniz.

size utana sıkıla zor anlattım danışmana ne dicem

gün aşırı mı..her zaman mı..çok sık değil mi öyle.yani okadar sık bebek beklemezkende yapmıyoduk

ayrıca gün aşırı yani 2 günde 1 dr un dediğine göre sperm sayısı 2 güne 1 ideal seviyesine ulaşırmış 3 gün olursada kalite düşermiş.
anlattığını söylüyorum.

size utana sıkıla zor anlattım danışmana ne dicem

Yapmayin lutfen, utanilacak bir sey yok ki bunda. Siz ilk sefer icin kendinizi zorlayin. Digerleri daha kolay olacaktir zaten. Her seyin ilki zordur unutmayin. Bu konularda utanmak utanmayi gerektirir diye dusunup hareket edin. Inaniyorum ki sonra duzelecek ve cok tatli bir bebeginiz olacak. Esinizle konusun, destek olun birbirinize ve gidin.

Merhabalar;
3-4 gün uzun.Bebek istiyorsanız günaşırı (1 gün arayla)ilişki olması lazım.Ayrıca hemen kalkmayın belinizin altına yastık koyup 30 dk-40 dk bekleyiniz.Birde görev icabı olmasın yani.Yazmayı unutmuşum ekleyeyim azıcık dişi olun.Ne bileyim süslenin püslenin.Gün içinde tahrik edici msj atın.Eve geldiğinde boyuna öpücük kondurun anlayın işte

Son düzenleme:
Canim o gün hadi yumurtlama gunu yataga dersen kimsede şevk olmaz..gununu biliyosun ortami yumusat bunu esine hatirlatma..mum yak muzik ac dans edin yakinlasin..yoksa zor

Ne kadar şartlanırsanız o kadar strese girersiniz. Ne kadar strese girerseniz hem cinsel ilişki yaşamak zorlaşır hem de hamile kalmanız. Özellikle yumurtlama gününüzü takip etmeyin. Zaten sizde de eşinizde de sıkıntı yokmuş. Akışına bırakın göreceksiniz hem cinsel hayatınız yoluna girecek hem de zorlanmadan hamile kalacaksınız.

Saçlarımı boyattım solaryuma girdim evde giymek için minicik short aldım
sadece o hafta tıkanıyoruz
Ama gün aşırı ilişkiye girmiyoruz
ben esas bu meseleye el atıyım

öncelikle bende 18 ay tedavi gördüm olmadı üstelik hiçbir sebep yokken ama şimdi 1 yaşında bir oğlum var çok şükür...
bunları yazman da ayıp değil rahat ol bence insanlık hali, sana önerim bu yumurtlama günlerini takip etme ilişkini ona göre yaşama unut zor biliyorum ama yumurtlama günlerini aklından çıkar çünkü bu büyük bir engel olabilir kendimden biliyorum.. ben tedavi süresince 2 kerede aşılama olmama rağmen hamile kalamadım üstelik ne bende ne eşimde bir sorun yoktu dr bile şaşırıyordu neden olmuyor diye...
en son aşılamam da tutmayınca ben ara vermek istedim dr da ara verelim daha sonra tüp bebek yapalım dedi bende nasıl olsa olmuyor tüp bebek yaparız dedim kafamı bir şekilde rahatlattım..
bu arada tatile gittik biz ve o ay ne yumurtlama takip ettim ne başka birşey gezdim tozdum kafamdaki bu düşünceleri dağıttım
ve tatilden döndük bekliyorum bekliyorum bir türlü regl olmuyorum ihtimalde vermiyorum bir süre daha bekledim ve dayanamayıp test yaptım hemen çift çizgi çıktı inanamadım sabahına doktora gittim 5 haftalık hamileymişim kan testinde çıktı...
sana diyeceğim yumurtlama takibi yapmadan sık sık birlikte olun gün aşırı veya 2 güne bir devam edin bu işi çocuk yapmak için yapmayı çıkartın aklınızdan ve evde belki bu düşünceler aklınızdan gitmiyorsa da bir süreliğine tatil yapın gezin tozun gerçekten kafanızı dağıtın bu arada sık sık birlikte olun..
Lütfen önce kafanızı dağıtın bu çok önemli ve sık sık birlikte olun doğru zamanı yumurtlama takip ederek bilemeyebilirsiniz yumurtlama döneminde de o dönemden önce ve sonrada devam edin gerçekten işe yarıyor sadece ben değil etrafta örnekleri de var hatta bana da hamile kalamadığım dönemde sürekli böyle nasihat eden arkadaşlarım vardı gerçekten işe yaradı İnşallah sizde de işe yarar..

Saçlarımı boyattım solaryuma girdim evde giymek için minicik short aldım
sadece o hafta tıkanıyoruz
Ama gün aşırı ilişkiye girmiyoruz
ben esas bu meseleye el atıyım

Gün aşırı ve bel altı yastık 30-40 dk bekleme.Sakın unutma.3,5 yıl bebek için uğraşan biri olarak tecrübe konuşuyor

yazınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim
aslında haklısın herşey beyınde bitiyor.
Allah bagıslasın sizin adınıza çok sevındım
allah hiç üzmesin sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…