Gün aşırı ve bel altı yastık 30-40 dk bekleme.Sakın unutma.3,5 yıl bebek için uğraşan biri olarak tecrübe konuşuyor
yazınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim
aslında haklısın herşey beyınde bitiyor.
Allah bagıslasın sizin adınıza çok sevındım
allah hiç üzmesin sizi..
Şu yumurtlama günlerine takılmayın yaa.anamız ananemiz yumurtlama günü mü biliyordu da 5 er 6 şar doğurmuşlarBiz benim işim gereği erken kalkıyoruz maalesef.ben de ilişkiyi h.sonu ve boş günüme getirmeye çalışıyordum uykumuzu alamıyoruz diye sonra baktım ne eşimde ne bende istek oluyor öyle olunca.saldım gitti o gün okulda uykusuzsam anla
Kısacası bu işler planla olmuyor.psikolojik olarak zevk alamıyorsun.siz akışına bırakın.zaten sorun yoksa 2 ay içinde hamilesiniz inş
ben de 12 ay bebek bekledim.
ama hiç bir zaman ' aman şu gün birlikte olalım, aman bugün yumurtlama günüm' demedim. bir kaç ay ' neden olmuyo' diye düşündüğüm oldu sadece.
ve ne zaman arzu edersek o zaman birlikte olduk. yani ilişki aralığı 1 haftayı bulduğu da oldu, 2 güne bir olduğu da. her gün olması mümkün değil çünkü zaten iş sebebi ile her gün birbirimizi göremiyoruz.
bir arkadaşın dediği gibi cinsel ilişkide öncelik orgazmdı.
12 ay içinde sadece 1 kere bel altına yastık koydum. 2 kez de ayaklarımı havaya kaldırıp bekledim. o beklemede en fazla 10 dk idi
Allahtan hayırlısını istedim. ve 13 aylık evli iken bebiş geldi...
💑💓
canım özellikle erkekler zorunlu yaptıklarında sitrese giriyorlar. kadınlar zaten bazen sırf eşleri istediği için beraber olabiliyorlar eşleriyle bu da biraz daha rahat olmalarını sağlıyor. ama erkeklerin arzu etmesi gerekiyor. eee zorunlu şu şu tarih dediğinde de kasılıyorlar. bence sen yumurtladığını sanıyor da olabilirsin. ben büyük kızıma tam 12. ayda hamile kaldım. benim doktorum da tarihler veriyordu ama ben geç yumurtluyormuşum. o yüzden de yumurtlama haftasını es geçiyormuşuz ya da yakalayamıyormuşuz. sonra baktık olmuycak amaan dedik nasılsa olmuyor canımız isterse yaparız uzun zaman olmazsa tüp bebek falan yaparız dedik. neyse bunu söylediğimiz ay hamile kaldım ben. demekki dedim sitresten olmuyormuş. bence kasmayın kendinizi geleceği varsa gelir bebiş. yoksa da boşver salla gitsin.
Biz altı ay sıkıntı çektik ve sadece tüp bebek demişlerdi yaza kadar bi bekleyelim dedik tabi eşim de vitamin kullandı nasil olsa olmuyor dediğimız anda oğlumuz geldi salmıştik yani kendimizi rahat olmak önemli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senın kendınden verdiğin örnek çok daha güzelmişşş
allah bagıslasın canımmm
kızlar böyle bi konu açmak ayıp belki ama canımı sıkan bi durum var..
ben 10aydır bebek bekliyorum.eşimdede bendede sorun yok doktor sıkıntı görmedi ama olmadı daha.
ben yumurtlamamı tespit edebiliyorum.yumurtlama günümü net anlıyorum.kasıgımda batmalar oluyo ve bi kaç saat içinde elastik şeklindeki yumurtlama sıvısı geliyo.günlük akıntımdan çok farklı olarak.ve onu tesbıt edınce o gun ondan sonraki gün cinsel ilişkiye girmem gerektiğini biliyorum.hatta ondan önceki günlerde başlamam gerektiğinide.
ama eşimde bende resmen kasılıyoruz.ya ben hiç ıslanmıyorum ilişki esnasında canım yanıyo.eşimde normalden farklı oluyo kasılıyor.
nasıl diyim oda kaçıyo gibi.ilişki olsada hemen ıslanmıyo felan.şartlanarak yapmak iğrenç..utandım bunları yazarken..
size sormak istediğim biz bu yumurtlama haftasında ıkı kez yapıyoz baskada yapmıyoz.3günde 1 veya 4günde 1 ilişkiye giryoruz.
yoksa gebe olamama sebebim cinsel ilişkimdeki yetersizlik olabilir mi.. her ay gelecek ay yumurtlama haftası full yapcaz diyoz.ama yumurtlama haftası foss oluyoz..sorun bu mudur? :18:
BENIM GÜN AŞIRI KONUSUNA KAFAM İYİCE TAKILDI
BENİM O KADAR SIK CANIM ÇEKMİYOKİ.HATTA BENCE EŞİMİNDE 3 GÜN..
alışmalıyım sanırım
canım ayda hamile kalabileceğin gün sayısı max 4 - 5.
eğer çok sevişesin yoksa sıkı bir yumurta takibi yaptır.
doktorun dediği, belirlediği günlerde bas gaza !
böylece bilimsel bir yöntem izlemiş olursun.
zaten doktor yumurtaların 18 -19 mm olunca "hadi başla bugünden" diyor. ve o bir hafta devam ediyorsun. eğer tekrar doktora kontrole gittiğinde
"yumurta çatlamamış" derse yine çalışmaya devam. ama az ihtimal. umarım yumurta çatlama sorunun yoktur.
ayrıca durumunda utancak herhangi bir şey yok canım. bende senin durumundayım. 8 aydır uğraşıyorum. dedikleri gibi 5 - 6 ay gün aşırı yapmaktan
gına geldi. valla seksten soğuttu. ama yumurta takibiyle doktor dediğim gibi 4 gün veriyor ve kendini ona hazırlıyorsun. yani nokta atışı yapıyosumn.
yani istesen her gün yap olmayacaksa olmuyor, olacaksada kimse engelleyemiyor !
ne demişler bebek olacak sperm kamışta durmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?