Gebelik için en güvenilir ovulasyon testi

Kızlar sizce en güvenilir ovulasyon testi hangisi kullandıklarınjzj yazar mısınız
Canım öneri üzerine aldım terndyoldan laboquick kullanıyorum bugün çatlatmayi gördüm çok anlaşılır ve net sonuç ve hiç bozuk çıkmıyor 5 aydır hemen hemen her markayı deneyen biri olarak...

Artı med, laboquick, ve strip testler
Canım öneri üzerine aldım terndyoldan laboquick kullanıyorum bugün çatlatmayi gördüm çok anlaşılır ve net sonuç ve hiç bozuk çıkmıyor 5 aydır hemen hemen her markayı deneyen biri olarak...
Laboquick markadan çok memnunum
Trendyolda çoklu satılıyor
Laboquick denemedim hiç o mu diyorsunuz

Laboquick denemedim hiç o mu diyorsunuz
Evet ben memnun kaldım
İnnovita kullandım şu ince çubuk testlerden.
O çok koyu gösteriyor çizgileri. Pik sanıp değerlendiriyorum sonra ertesi gün yine koyu çıkıyor vs. O yüzden bence en iyisi laboquick

Evet ben memnun kaldım
İnnovita kullandım şu ince çubuk testlerden.
O çok koyu gösteriyor çizgileri. Pik sanıp değerlendiriyorum sonra ertesi gün yine koyu çıkıyor vs. O yüzden bence en iyisi laboquick
En son onu kullaniyordum onda da geçen gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı umutlandim kadın bana hem çok hassas testlerimix diyor hemde çıkan çizgiyi kaleye alma benim dediğim tarih de yap diyo eşimde sinirlendi bida ordan alma dedi o yüzden ondan da vazgeçtim

Kesinlikle bir çok markayı denedim en net sonucu denedim ama kesinlikle laboguick deneyin. Fakat kullllanma talimatında 2-3 damla yazıyor düz bir zeminde 2 damla dökün çok net çıkıyor
Bende Instagram dakileri denedim ama hiç biri olmadı canımı sıktılar vazgeçtim çoğundan onu deneyecem bu ayda

İnstagramda Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım kullandım çok memnundum şimdi 9 haftalık hamileyim ❤️🥹 innovita kullandım ama ondan çok memnun kalamadım

İnstagramda Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım kullandım çok memnundum şimdi 9 haftalık hamileyim ❤️🥹 innovita kullandım ama ondan çok memnun kalamadım
İnnovita çok ilgiliydi ama satmak için çabalıyor gibi geldi vir gebenin günlüğü de ilgisizdi kaç gün sonra dönüş yapıyordu

Aylarca aldım oradan çok yardımcı oldular,
Bende aldım 3 ay ilk alisimda iyiydi aksma dönüş yapıyordu ama diğerlerinde veya başka bı sorum olduğunda kaç gün sonra dönüş yaptı çok ağrılarım oldu doktora gitmem gerekti röntgen cekerelr zararı olur mu diye sordum bana dört gün sonra döndü ben o ağrıyı çektim dönüş yapmadığı için ondna sonra da onu birktim

Kizlar ovulasyon testi gebelik olurmu varmı acaba

Eklentiler

• 1681073484157467770730444748998.webp
    1681073484157467770730444748998.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 543
Back
X