Regle 2 gün var şüpheli ilişki üzerinden 17 gün geçti. Gebelik testinde çıkmaz mı bu? Göğüslerim ağrıyor sanki ağırlaşmışlar gibi arada da kasık ağrısı oluyor. Sürekli uykum var yorgunum ve fazla duygusallaştım. Beş gün önce filan aynı test(artımed, çünkü burada başkası yok) yaptım. Günler öncesinde silik çizgi varken bu sabah tek çizginin yanı bomboş bembeyazdı silik bile yok. Kan mı versem yoksa artık boşmuversem bilmiyorum Testlerin fotoğrafını ekliyorum.
İki gün daha bekleyin, adet olmazsanız test yaparsınız yine. Normal şartlarda yumurtlamanın 12.günü pozitif sonuç alınır gebelik varsa ama siz yumurtlama zamanını bilmiyorsunuz sanırım.
İki gün daha bekleyin, adet olmazsanız test yaparsınız yine. Normal şartlarda yumurtlamanın 12.günü pozitif sonuç alınır gebelik varsa ama siz yumurtlama zamanını bilmiyorsunuz sanırım.
Ilk fotoda hafif var gibi bende dün yaptım aynı senn gbi emin olamadım adetime 4 gün var geçsin ole yqocm olmadi bekle adetin gecşin yap bence belkide yenidir
Ilk fotoda hafif var gibi bende dün yaptım aynı senn gbi emin olamadım adetime 4 gün var geçsin ole yqocm olmadi bekle adetin gecşin yap bence belkide yenidir
Canım benim adet düzensizliğim var 10-15 gün geciktiği bile oluyor o yüzden benim için o da belirti değil. Sanırım yok veya daha çok beklemem gerek bilmiyorum
Canim bence adetin gecikmesini bekle sonra tkr yap ben suan gecikmenin 16.gunundeyim 10.gunde kan verdim negatifti hic bi belirtim de yok kasik agrisi ve kremsi akinti disinda bekleyip kac gun daha gidip tkr kan vercem hala olmadim cunku