GEBELİK İÇİN GEÇ Mİ KALIYORUM??

Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederimmm, aklımda olacak sözleriniz 🤍
Canım bu arada eşin de bi sperm testi versin. Benim doktorum bana korunduğumuz sürece niye korunuyorsunuz eşim sperm testi verdi mi ki demişti. Neye göre korunuyorsunuz demişti. Bizim ülkemizde bazı şeyler çok bilinçsizce yapılıyor. Kesinlikle çocuk yap vs demiyorum. Ben 30 da evlendim. 2 yıl korundum hazır değildim. En azından sen kendi değerlerine baktırmışsın sorun olmadığı görülmüş. Eşinde sperm değerlerine baktırsın ki bu süreçte korunurken içiniz rahat etsin. Herşey gönlünüzce olsun. 🥰

Canım bu arada eşin de bi sperm testi versin. Benim doktorum bana korunduğumuz sürece niye korunuyorsunuz eşim sperm testi verdi mi ki demişti. Neye göre korunuyorsunuz demişti. Bizim ülkemizde bazı şeyler çok bilinçsizce yapılıyor. Kesinlikle çocuk yap vs demiyorum. Ben 30 da evlendim. 2 yıl korundum hazır değildim. En azından sen kendi değerlerine baktırmışsın sorun olmadığı görülmüş. Eşinde sperm değerlerine baktırsın ki bu süreçte korunurken içiniz rahat etsin. Herşey gönlünüzce olsun. 🥰
merhaba, sperm testi hangi doktor yapıyor? ürolog olarak ayrı bir branşa mı gitmek gerekir ? özel sigorta ne yazık ki ürolojiyi karşılamıyor

Amh düşük değilse acele etmeyebilirsiniz. Ve birbirinizden de keyif almak istiyorsunuz bu da çok önemli. Çocuktan sonrası gerçekten adanmış hayatlar sadece. 🤪 Eşinizin değerler nasıl?
Henüz daha hiç gitmedik ama ay çıkmadan gideceğiz eşim içinde 🙏🏻

Çok teşekkürler yorumunuz için evet eşim içinde gideceğiz en kısa sürede 🥹🙏🏻 sizinde dilediğiniz gibi olsun inşallahhh

Ben de sizinle aynı durumdayım bir buçuk sene oldu, birkaç ay korunmamıştık ama olmadı. Sonra baktım aşırı da istemiyorum kendimi neden zorladığıma kızdım. Olacağı varsa siz korunurken de oluyor. Ya çocuğum olmazsa diye acele etmeyi sebepsiz buluyorum çünkü evlat nasip işi.
Gitmediğimiz yerlere gitmek doyasıya gezmek istiyorum. Bebekle de gezilir evet ama o kadar özgür olamıyorsun her şeyi ona göre planlıyorsun. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Her şey olacağına varıyor zaten.
Kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum. Olacak olmayacak endişesiyle hazır olmadan yaşamak daha da kötü bir duruma sebep olabilir. Sizin de gönlünüzce olsun her şey 🌿

Geç kalmıyorsunuz hayatta hiçbir şey için geç değildir, fakat biyolojik yaş diye de bir şey var her zaman genç olmak daha sağlıklı bir doğum sağlıyor elbette. ben de 30 yaşında evlendim şu an 32 yaşındayım aslında düşünüyoruz ama korkularımız var kafalar karışık :) ayrıca doktorlar 35 sınır yaş diyor doğum için ama her şeyin hayırlısı demek en doğrusu.
Kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim gönlünüze göre olur inşallahh 🥹

Henüz daha hiç gitmedik ama ay çıkmadan gideceğiz eşim içinde 🙏🏻
Değerler iyiyse salabilirsiniz. Ama bi arkadaşım bi kaç senelik evliyken denemeye basladı ve 7 8 ay olmayınca doktora gitti azaspermi çıktı en başta muayene olmak çok mühim aksatmayın 🍀

Yaş konusunu kafanıza takmayın nasıl istiyorsanız önce onu yaşayın derim. Çocuk olmadan gezeceğimiz yapacağımız her şeyi yaptık iyi ki de öyle olmuş diyoruz. Çocuktan sonra o rahatlık olmuyor tadı başka tabiki ama 😊

merhaba, sperm testi hangi doktor yapıyor? ürolog olarak ayrı bir branşa mı gitmek gerekir ? özel sigorta ne yazık ki ürolojiyi karşılamıyor
Canım bu testi yapan laboratuvarlar var. Temiz iyi bir laboratuvar da yaptırabilir. Sonra çıktısını ürolog veya kadın doğum doktoru da anlıyor bakabilir.

Back
X