Gebelik için gelin birlikte bekleyelim...

Love is like war

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
56
23
8
31
Merhaba kizlar ne zamandir formu takip ediyordum ama bi üye olmak nasip olmamıştı. Bende regl günüme 5 gün kaldi ve hamileyim gibi hissediyorum umarim öyledir ovulasyon testi ille yumurtlama günümü de belirlemistim simdi sıra biraz daha beklemekte ne zormuş beklemek:110:

Ovulasyon testini nazil kullandin canim. Cogu kişi çift çizgiyi gördüğü gün değil bir gün sonra calisma yapip hamile kaldigini söylüyor da

Cnm ben ortalama adet tarihlerimi hesapladim normalde 7 sinde ovulasyon gunumdu ama ben 2 gun onceden test almistim 6sinda test yaptim iki cizgide koyuydu o aksam ve bi sonra ki gun calisma sonucu hamile kaldim.

kızlar merhaba bılıyım belkı bana kızacaksınız ama bır tane cocugun var daha ne ıstıyosun dıye :( bır yıldır ıkıncı bebek ıçın ugrasıyruz olmuyo 8 yasında bır oglum var ogluma dogal yollarla 6 ayda hamıle kalmıstım sımdı olmuyo 4 gundur sogan kuru yapıyorum yardım edın ya sızce nıye olmuyo bnm durumumda olan var mı baska :(

kızlar merhaba bılıyım belkı bana kızacaksınız ama bır tane cocugun var daha ne ıstıyosun dıye :KK43: bır yıldır ıkıncı bebek ıçın ugrasıyruz olmuyo 8 yasında bır oglum var ogluma dogal yollarla 6 ayda hamıle kalmıstım sımdı olmuyo 4 gundur sogan kuru yapıyorum yardım edın ya sızce nıye olmuyo bnm durumumda olan var mı baska :KK43:

Canım bir evladin varsa ikinciside olur merak etme benim gorumcemde 2 bucuk sene bekledi üçüncü çocuk icin hemde suan gebe doktora gitti kac kere hamile kalmadan önce doktor bile bi sorun olmadığıni soyluyordu bu konu ile ilgili sen hic doktora gittin mi

Canım bir evladin varsa ikinciside olur merak etme benim gorumcemde 2 bucuk sene bekledi üçüncü çocuk icin hemde suan gebe doktora gitti kac kere hamile kalmadan önce doktor bile bi sorun olmadığıni soyluyordu bu konu ile ilgili sen hic doktora gittin mi
canm cesaretımı toplayıp bır kere gıttım ılgılenmedı doğru duzgun yumurtalıklarıma baktı normal dedı elıme bır suru kagıt tutturdu bu testlerı ozel hastendede yaptır gel dedı bnde gıtmedım bır daha suan sogan kurune basladım 6.gunm bakalım sonuca :(

canm cesaretımı toplayıp bır kere gıttım ılgılenmedı doğru duzgun yumurtalıklarıma baktı normal dedı elıme bır suru kagıt tutturdu bu testlerı ozel hastendede yaptır gel dedı bnde gıtmedım bır daha suan sogan kurune basladım 6.gunm bakalım sonuca :KK43:

Yumurtalık lar normalse cnm bazen hersey yolundayken de tutmuya biliyor yasayan tanidiklarim var çünkü ordan biliyorum bide ovulosyon gününü belirlemeye çalış en çok hamile kalma şansınıda yakalamış olursun bide cok stres yapmamaya çalış cok etkisi var benim ve kardesim arasında 15 sene var annem 8 sene korunmus sonra olmamis doktor da olmaz demesine ragmen benden 15 yas küçük bi kardesim var oyuzden hic canini sıkma herseyin zamani vardir o günü bekliyor belki bebisinde

bılmıyorum cnm hamıle kadınları gordukce kendımı eksık bole suclu gıbı hıssedıyorm bakmak ıstemıyorm o tarafa nıye dıyorum bzn olmuyo ne eksık cnm bn adet gunumden hep 5 gun 4gun gıbı surelerde adetım asagıya gelıyo belırlemeye calısyorm yumurtlama gunumu ıns olur allh olmyanlarn hepsıne nsıp etsn bır an once kucagına almayı

senın bebısın var mı cnm

Evet canim 4 yasinda bi kizim var suanda da bebek bekliyorum ama böyle hamile olanlara bakinca kendimi cok üzgün felan demene çok üzüldüm bence yalnis düşünüyorsun bak Allah bagislasin bir tane varmış ikincisi neden olmasin anneligi sana tatdiran rabbim bidaha yaşatır hic anne olma sansi olmayanlar var sende bence ya yumurtlama günün tutmadi yada belki esinin sperm kalitesi düşmüş tur bilemeyiz çünkü yumurtaliklarimda sorun yok demistin

Bu arada benim bi tanidigim yıllarca hep kendini suclamisti sonra esiyle birlikte doktora gittiklerinde erkegin çocuğu olmasina bile şaşırmıştı doktor okadar sperm düşmüş sonra hepten umudu kesmislerdi ve oluruna birakmislardi o zamanlar da bol bol kendine bakmisti adam sonra yakinim hamile kalinca inanamamistik

Bu arada benim bi tanidigim yıllarca hep kendini suclamisti sonra esiyle birlikte doktora gittiklerinde erkegin çocuğu olmasina bile şaşırmıştı doktor okadar sperm düşmüş sonra hepten umudu kesmislerdi ve oluruna birakmislardi o zamanlar da bol bol kendine bakmisti adam sonra yakinim hamile kalinca inanamamistik
evet canım DOKTOR MUAYENE EDIP OLE DEMISTI BANA INAN BILMIYORM BNDE ILK IKINCI BEBEGE KDR BERDIGIMIZDE COK ONEMSEMEDM HANI VAR YA BI TANE HEMEN OLUR DIYE DUSUNDUM SONRAKI AYLARDA DA OLE DEVAM ETTI AMA ARTIK 1 YIL OLUNCA BI TELAS ALDI BENI NEDEN OLMUYO DIYE BILMIYORUM CNM SEN NE KDRDIR DENIYOSN BEBIS ICIN

evet canım DOKTOR MUAYENE EDIP OLE DEMISTI BANA INAN BILMIYORM BNDE ILK IKINCI BEBEGE KDR BERDIGIMIZDE COK ONEMSEMEDM HANI VAR YA BI TANE HEMEN OLUR DIYE DUSUNDUM SONRAKI AYLARDA DA OLE DEVAM ETTI AMA ARTIK 1 YIL OLUNCA BI TELAS ALDI BENI NEDEN OLMUYO DIYE BILMIYORUM CNM SEN NE KDRDIR DENIYOSN BEBIS ICIN

Kusura bakma erken cvp yazamadım telefonum arizalandi stres yapma cnm hersey düzelir cok ümitsiz olan insanlar vardi cevremde ve hepsinin suan oldu hatta büyüdü bile umarım sende en yakin zamanda hamile kalırsın.Bu arada ne kadardır deniyosun bebis icin sormussun ben suan hamileyim zaten islh darisi basina

Back
X