gebelik için hiçbir sebebin olmamasi

melekimd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
7
4
6
33
Merhaba arkadaşlar ben 6yıllık evliyim .geçen yıl 2kez kurtaj oldum.ikiside 2aylıkken gelişimi durdugu için alindi.kan pihtilasmasindan suphelenildi .ama sonuç normal çıktı.bütün testlerim normal.doktor tıbben bi açıklaması yok dedi.ben bir kez daha kurtaj olmak istemiyorum. böyle benim gibi sebebi bulunamayanlar varmı acaba ve uyguladiklari farklı bi yöntem varsa paylasabilirlermi

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah benimde iki yıl sonra oldu klomen cat ignesi oldum o ay tutmadı sonraki ay kendiliginden oldu esimde sayi dusuklugu benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim herseyin vakti zamani var

Geçmiş olsun öncelikle ama sanırım bu konunun yeri burası degil sebepsiz infertilite var ama sen spontan iki defa gebe kalabilmişsin çok şükür bebegn kalbinin durması yada gelişiminin devam edememesi kromozom bozuklugu vs.olabilir ki saglıklı bi gebelik olsaydı emin ol devam ederdi Allahın izniyle tabi ama sonlanması bi anomali oldugunu gösterebiliyo genetik testleriniz yapıldımı?Dr.unuzun görüşü nedir bu duruma?

Hiç sorun yokken düşüyorsa ilk ihtimal genetik bozukluk yani tarama yapılmalı.lütfen kadın doğum uzmanı değilde riskli gebelik uzmanına görün perinatologa.birde bişey sölicem ama konu kapanır oyüzden söleyemiyorum.

Doktorum dediğim gibi tıbben bi açıklaması yok .dua etmekten başka çaremiz yok dedi..genetige bakıldı sonuçları normal çıktı.hayirlisi.acaba atlanan bi test mi var acaba diye sizlere sormak istedim

Amin insallah en kisa zamanda rabbim size de nasip etsin ama siizn oluyor sonucta benim.iki yil hic olmadi
Amin inşallah .sizin 2 yılda çok sıkıntı geçirerek kavusmussunuz.bende 6 yıllık evliyim.evliligimin 4 .yılında klomen çat.bi kaç kez uygulandı.sonra geçen sene 4 kez aşılama yaptrdm . Asilamanin biri tuttu.diğeri kendiliğinden oldu.ışte ikisininde gelişimi durdu 2 aylıkken....bide acaba tüp bebekmi yaptrsam hani en iyileri seçilerek yapılıyor ya.yine gelişimi dururmu acaba.korkuyorum artk kurtajdan.yada kurtaj yüzünden bida hamile kalamamaktan

İcini ferah tut canım cok cok dua et insallah hayırlı saglıklı bir bebisin olur önümüzdeki ay mutlu haberi verirsin kötü düsünme rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah

Canım sadece genetik değil rahim içi problemler de düşüğe sebep olabilir. Hsg ve ardından laproskopi olmanı öneririm.

Canım insallah bebisin hayırlısı ile gelir. Hacet namazi da kilabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…