- Konu Sahibi masalperest_anne
-
Merhaba gebe kalabildiniz mi maxijuno kullanıp da. Ben de kullandım bundan 3-4 ay önce ama içimi zor değildi. Şimdi tekrar alsam mı dedimevet tadı kotu ve suda tam çözülmüyor.bende bgun başladım.amh 1.17maxijuno gerçekten işe yarıyormu kullanıp gebe kalan var mı:?
Ben kullandım 2 3 ay onun vesileyle hamile kaldım cok şükür, bende bi yan etki yapmadıMaxijuno kullanan arkadaşlar faydasını gördünüz mü? bir de bende çarpıntı yaptı sizlerde böyle bir etkisi oldu mu
Tama çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de onu kulanacağım sanırımBen kullandım 2 3 ay onun vesileyle hamile kaldım cok şükür, bende bi yan etki yapmadı
Bu takviyeler işe yaramış galiba banada doktor yeni söylediSelam
2 senedir bebeğimiz olmuyor, polikistik over dediler, rahim duvarı biraz kalınmış ve su birikimi varmış. Tedaviye başlayacağız. Bir fakülte hastanesinin tüp bebek-infertilite bölümündeki doçent doktor maxijuno önerdi, eşime de stromega q10 diye bir takviye vitamin. Kullanan oldu mu? Hiç bir yerde göremedim de.
Valla kullanmaya basladigimiz ay ben hamile kaldim, tesaduf mu degil mi bilmiyorumBu takviyeler işe yaramış galiba banada doktor yeni söyledibende aynı pkos var
Ayy inşallahValla kullanmaya basladigimiz ay ben hamile kaldim, tesaduf mu degil mi bilmiyorumDuşukle sonuclandi, kalbi durdu orasi ayri fakat bizde sorun aslinda pkos degildi, eşimin sperm hız ve morfolojisi dusuktu. O ameliyat oldu, duzeldi degerleri, dogal yoldan hamile kaldim dogurdum sukurler olsun bu vitamin gercekten cok iyi ama yumurta kalitesi icin eger istiyorsaniz insallah bir an once hayirlisiyla hamile kalip saglikla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu
Ileri hiz takviyeyle duzeldiyse cok sanslisiniz varikosel falan yok herhalde eşinizde, bizde hic bir degisim olmadi 1 sene kullandi eşim takviye ve sadece sayisi yukseldi, hiz aynı sıfırdı hep. Morfoloji de %1 di %2 oldu ama sayi da arttigi icin ona bagladim ben, en az %4 olmadi gerekiyordu. Varikosel de vardi tüp bebekle ugrasacagimza ameliyat olup kökten cözmek daha iyi fikir diye dusunduk. Insallah siz de asilama tup bebek denemeden direkt dogal yolla hamile kalirsinizAyy inşallah. Bende doğal yoldan olsun diye bekliyorum. Ama olmazsa da aşılama tüp bebek yolu gözüküyor malesef. Eşimde de ileri hareketlik düşüktü ilaç kullandı değerleri yükseldi . Takviye ilaçlara bakıyoruz o yüzden
İnşallah inşallahIleri hiz takviyeyle duzeldiyse cok sanslisiniz varikosel falan yok herhalde eşinizde, bizde hic bir degisim olmadi 1 sene kullandi eşim takviye ve sadece sayisi yukseldi, hiz aynı sıfırdı hep. Morfoloji de %1 di %2 oldu ama sayi da arttigi icin ona bagladim ben, en az %4 olmadi gerekiyordu. Varikosel de vardi tüp bebekle ugrasacagimza ameliyat olup kökten cözmek daha iyi fikir diye dusunduk. Insallah siz de asilama tup bebek denemeden direkt dogal yolla hamile kalirsinizcok yipratici surecler
İnşallah gerçekten maddi manevi çok yıpratıcı . Rabbim isteyen kimseye arattırmasınIleri hiz takviyeyle duzeldiyse cok sanslisiniz varikosel falan yok herhalde eşinizde, bizde hic bir degisim olmadi 1 sene kullandi eşim takviye ve sadece sayisi yukseldi, hiz aynı sıfırdı hep. Morfoloji de %1 di %2 oldu ama sayi da arttigi icin ona bagladim ben, en az %4 olmadi gerekiyordu. Varikosel de vardi tüp bebekle ugrasacagimza ameliyat olup kökten cözmek daha iyi fikir diye dusunduk. Insallah siz de asilama tup bebek denemeden direkt dogal yolla hamile kalirsinizcok yipratici surecler
Merhaba hangi doktora gitmiştiniz bahçelideBahceci tup bebk merkezinde bunu kullandgmi soylemstm doktor cok iyi bi vit oldugunu soylemsti..ama bn ne o doktra ne de o vitamine devam edebldm. Icerigi cok guzel ama tadi,kokusutoz degil de tablet vitaminler daha kullansli kesinlikle..
Merhaba çok uzun yıl olmuş ama siz maxijuno kullanınca mı gebe kaldınız. Bende polikistik over ve gebe kalamıyorum uzuncaSelam
2 senedir bebeğimiz olmuyor, polikistik over dediler, rahim duvarı biraz kalınmış ve su birikimi varmış. Tedaviye başlayacağız. Bir fakülte hastanesinin tüp bebek-infertilite bölümündeki doçent doktor maxijuno önerdi, eşime de stromega q10 diye bir takviye vitamin. Kullanan oldu mu? Hiç bir yerde göremedim de.
Merhaba ben profesöre cikmistim fakulte hastanesinde, her iki yumurtalikta da 8-9 folikul vardi yani baya coktu. Sonra bana 2-3 kg da olsa vermemi soyledi, cok kilolu degildim 62 den 57 ye dustum, insulin direncim vardi, maxijunoyu da kullandim hangisi etkili oldu bilmiyorum ama eşim de varikosel ameliyati oldu oyle hamile kaldim benMerhaba çok uzun yıl olmuş ama siz maxijuno kullanınca mı gebe kaldınız. Bende polikistik over ve gebe kalamıyorum uzunca
Yaaa durumumuz aynı canım. İki yumurtalıkta da çok yumurta folikülü var ve eşimde varikosel var.Merhaba ben profesöre cikmistim fakulte hastanesinde, her iki yumurtalikta da 8-9 folikul vardi yani baya coktu. Sonra bana 2-3 kg da olsa vermemi soyledi, cok kilolu degildim 62 den 57 ye dustum, insulin direncim vardi, maxijunoyu da kullandim hangisi etkili oldu bilmiyorum ama eşim de varikosel ameliyati oldu oyle hamile kaldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?