Gebelik için neler yapıyorsunuz?

Mavi070707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
2.016
2.627
63
30
Merhaba kızlar,
2 senedir evliyim herhangi bir problemlemimiz olmamasına rağmen bebek olmuyor.Sizler neler yapıyorsunuz doğal yollarla gebe kalmak için?

Gün aşırı birliktelik, ovülasyon testi, forumda bakarsanız birkaç konuda kürlerden bahsediyor.

Bence en önemlisi rahat olmalı insan.
Ben test veya gün aşırı ilişki yaşamadım o ay hem işlerimiz hemde tatil varken aklıma bile gelmemişti ama o geldi

Evet ya benimde düşükten sonra 9 ay geçmesine rağmen hamile kalamiyorum doktorlar hiç sorun yok diyor ama gene olmuyor bende çok merak ediyorum niye olmuyor diye

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Merhaba kızlar,
2 senedir evliyim herhangi bir problemlemimiz olmamasına rağmen bebek olmuyor.Sizler neler yapıyorsunuz doğal yollarla gebe kalmak için?
Benim de aynı şekilde hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyordu. Daha sonra instangram da bir doktor gördüm. Mfk diye geçiyor kendi ürünlerini doğal yolla yapıyor. Ordan eş paketi aldım ve bir ay sonra hamile kaldım tavsiye ederim.

mfk dan neler kullandın canım ?

mfk dan neler kullandın canım ?
Panacea mfk bee fodega kullandım. Benim daha önce düşük oldu ve bir sene gebe kalamadım. Bunları kullandığım ay hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra tekrar düşük olmaması için de adendo aldım ve kullanıyorum. Düşükten sonra bende yumurtlama olmadı. Kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür

Ya bende 9 ay önce düşük yaptım ondan sonra hala olmuyor bu mfk nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz

Ya bende 9 ay önce düşük yaptım ondan sonra hala olmuyor bu mfk nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz
Bende aynı şekilde bir sene olmadı. İnstagramda ulaştım. docdrmfk diye yazın çıkar. Hesabında zaten link var. Temel eş paketini alıp kullanın. Orada çok sorunu alıp hamile kalan baya insanlar var. Bana da doktorum tavsiye etti. Bende öyle ulaştım

Merhaba kızlar,
Ben 2 sene korundum ve 4 ay denedikten sonra hamile kaldım. Hastaneye hiç gitmedik ama insan ay sonu gelince olmadığını görünce psikolojisi çok bozuluyor. Bence bir hastaneye gorunmelisiniz esin ile beraber onun haricinde olacağı varsa bile bu zamana kadar olması gerekirdi pozisyon veya bekleme süresi saçma şeyler bilgin olsun. Ben hiçbir kurala uymadan hamile kaldım yumurtlama döneminde olsun beklemek olsun .

cok guzel kuzu bende gecen ay aldım panacea fodega,adendo..
ınsallah bızlere de nasıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…