- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
- Konu Sahibi Mavi070707
-
Tam bu kafaya ulaşıyorum sonra bi test mi yapsam falan oluyor başlıyor başa sarıyor maalesefHamile kalmak icin hic bisey yapmadiginiz zaman hamile kalirsiniz bunu unutmayin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Gün aşırı birliktelik, ovülasyon testi, forumda bakarsanız birkaç konuda kürlerden bahsediyor.
Bence en önemlisi rahat olmalı insan.
Ben test veya gün aşırı ilişki yaşamadım o ay hem işlerimiz hemde tatil varken aklıma bile gelmemişti ama o geldi
Stres oldugu surece kafanizdan atmadiginiz surece olmayacak malesef ne zaman baska mesguliyet bulup adet gununuze kadar aa ben bugun adet olcaktim olmamisim rahatligini yasadiginiz an geliyor mucizeTam bu kafaya ulaşıyorum sonra bi test mi yapsam falan oluyor başlıyor başa sarıyor maalesef
Daha önce olmuş inşallah yine olur üzmeyin canınızıEvet ya benimde düşükten sonra 9 ay geçmesine rağmen hamile kalamiyorum doktorlar hiç sorun yok diyor ama gene olmuyor bende çok merak ediyorum niye olmuyor diye
Bu ay takip etmeyi bırakıyorum inşallah öyle olurStres oldugu surece kafanizdan atmadiginiz surece olmayacak malesef ne zaman baska mesguliyet bulup adet gununuze kadar aa ben bugun adet olcaktim olmamisim rahatligini yasadiginiz an geliyor mucize
Nerdeyse iki yıl olacak uzulmeyecek gibi değilDaha önce olmuş inşallah yine olur üzmeyin canınızı
Benim de aynı şekilde hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyordu. Daha sonra instangram da bir doktor gördüm. Mfk diye geçiyor kendi ürünlerini doğal yolla yapıyor. Ordan eş paketi aldım ve bir ay sonra hamile kaldım tavsiye ederim.Merhaba kızlar,
2 senedir evliyim herhangi bir problemlemimiz olmamasına rağmen bebek olmuyor.Sizler neler yapıyorsunuz doğal yollarla gebe kalmak için?
esın sperm testı verdı mı canım ??Nerdeyse iki yıl olacak uzulmeyecek gibi değil
mfk dan neler kullandın canım ?Benim de aynı şekilde hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyordu. Daha sonra instangram da bir doktor gördüm. Mfk diye geçiyor kendi ürünlerini doğal yolla yapıyor. Ordan eş paketi aldım ve bir ay sonra hamile kaldım tavsiye ederim.
Panacea mfk bee fodega kullandım. Benim daha önce düşük oldu ve bir sene gebe kalamadım. Bunları kullandığım ay hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra tekrar düşük olmaması için de adendo aldım ve kullanıyorum. Düşükten sonra bende yumurtlama olmadı. Kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükürmfk dan neler kullandın canım ?
Evet verdi ondada sorun çıkmadı gayet iyiesın sperm testı verdı mı canım ??
Ya bende 9 ay önce düşük yaptım ondan sonra hala olmuyor bu mfk nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilir misinizBenim de aynı şekilde hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyordu. Daha sonra instangram da bir doktor gördüm. Mfk diye geçiyor kendi ürünlerini doğal yolla yapıyor. Ordan eş paketi aldım ve bir ay sonra hamile kaldım tavsiye ederim.
Bende aynı şekilde bir sene olmadı. İnstagramda ulaştım. docdrmfk diye yazın çıkar. Hesabında zaten link var. Temel eş paketini alıp kullanın. Orada çok sorunu alıp hamile kalan baya insanlar var. Bana da doktorum tavsiye etti. Bende öyle ulaştımYa bende 9 ay önce düşük yaptım ondan sonra hala olmuyor bu mfk nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz
Ben 2 sene korundum ve 4 ay denedikten sonra hamile kaldım. Hastaneye hiç gitmedik ama insan ay sonu gelince olmadığını görünce psikolojisi çok bozuluyor. Bence bir hastaneye gorunmelisiniz esin ile beraber onun haricinde olacağı varsa bile bu zamana kadar olması gerekirdi pozisyon veya bekleme süresi saçma şeyler bilgin olsun. Ben hiçbir kurala uymadan hamile kaldım yumurtlama döneminde olsun beklemek olsun .Merhaba kızlar,
2 senedir evliyim herhangi bir problemlemimiz olmamasına rağmen bebek olmuyor.Sizler neler yapıyorsunuz doğal yollarla gebe kalmak için?
cok guzel kuzu bende gecen ay aldım panacea fodega,adendo..Panacea mfk bee fodega kullandım. Benim daha önce düşük oldu ve bir sene gebe kalamadım. Bunları kullandığım ay hamile kaldım. Hamile kaldıktan sonra tekrar düşük olmaması için de adendo aldım ve kullanıyorum. Düşükten sonra bende yumurtlama olmadı. Kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bunlar da vesile olsun inşallah.cok guzel kuzu bende gecen ay aldım panacea fodega,adendo..
ınsallah bızlere de nasıp olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?