Gebelik için önerileriniz var mı arkadaşlarrr

Cicek061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
1.114
907
123
28
Burda bir cok kisi var yillardir hamile kalamayan hepsi icin ayri ayri dua ediyorum ben daha 4 aydir deniyorum olmuyo evet diger arkadaslarima gore cok az bi sure ama artik psikolojik olarak iyi hissetmiyorum sol yumurtaligimda 5 cm cikolata kisti var doktorum gebe kalmaya calis dedi lutfen ne yapmam gerekiyo bilgilerinizi bana yazarsaniz cok sevinirim. Adet gunum yarin ben bugun test yaptim negatif cikti fotograftaki gibi tertemiz 😔

Eklentiler

• 20200421_165953.webp
    20200421_165953.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 40
İlk önce kendini psikolojik olarak rahatlat canım bende senin gibi isteyen herkese dua ediyorum çikolata kisti hakkında bilgim yok malesef yumurtlama günlerini takip ediyor musun

ettim ise yaramadi zaten cok duzenlidir adetlerim yumurtlamamda hep ayni zaman oluyo. 27 veya 28 gunde bir olurum hep. ama kisttenmi olmuyo yoksa baska biseydenmi bilmiyorum foktor 4 ay sonra gel demisti ama gidemicem suanda. gidene kadar biseyler denemek istiyorum

Kafaya takmakta çok etkiliyor ne yazık ki stress içini ferah tut

Bu kist olayından dolayi olup olmicagini doktor söylemedi mi gebe kalmaya çalış dediğine göre ondan olcagini sanmıyorum ki bir arkadaşım var onda da çikolata kisti vardı 5 sene doğum kontrol hapı kullandı onun için ilacı bıraktı 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi çok tatlı bir kızı var

ben 9 aylik evliyim bekarken kistimi ogrendim ilac tedavisi ise yaramadi sonra uzun bi sure kontrole gitmedmbilacta kullanmadim dugundu haxirlikti derken evlendim ilk 5 ay korundum hemen cocuk istemedm sonra doktora kontrole gittim bana 4 ay korunmayi birak gebe kalabilirsinde kalamayabilirsinde dedi 4 ay icinde olmazsa gel dedi ve simdi benim 4 ayim doldu ben iyice stres oldum doktorum belkide bana 4 ay gibi bi sure vermeseydi ben o sureyi dusunup acaba olacakmi ya 4 ay icinde olmazsa gibi dusunup stres yapmicaktm. salgindan dolayida kontrole gidemicem o yuzden 1 2 ay daha sansimi denemek istiyorum

Benim arkadaşım da bekarken öğrenmişti anladım canım vakitsiz gül açmaz Rabbim ol der olur streste olumsuz etkiler daha çok yenisin zaten bol bol dua et ve su sürecin geçmesini bekle kendini rahat bırak allahın dediği olur bu hep aklında olsun

Burda bir cok kisi var yillardir hamile kalamayan hepsi icin ayri ayri dua ediyorum ben daha 4 aydir deniyorum olmuyo evet diger arkadaslarima gore cok az bi sure ama artik psikolojik olarak iyi hissetmiyorum sol yumurtaligimda 5 cm cikolata kisti var doktorum gebe kalmaya calis dedi lutfen ne yapmam gerekiyo bilgilerinizi bana yazarsaniz cok sevinirim. Adet gunum yarin ben bugun test yaptim negatif cikti fotograftaki gibi tertemiz 😔
Adet bitiminden sonra sogan kurune başla 15 gun sabah aksam taze yapip iç. Saracoglunun videolarini izle

Çikolata kisti gebelige engel değil hamile kaldığında doğumla birlikte yok olur o yüzden kalmaya çalış demiştir doktor ve kist ve yumurta gelişimi için incir küru deniyebilirsin bolca ceviz ve fındık tuketebilirsin ovulasyon il3 birlikte yap inciri 3 günde bir ilişki en sağlıklısı iliskid3n sonra hemen kalkma birnsure yat ve sitrese girmemeye çalış acaba çocuk olucakmi diye düşünür sen olmaz rahat olmalısın çikolata kisti dogum kontrol hapı ilede yok olabilir kendiligindende gidebilir özellikle doğum yapınca tamamen kayboluyor

Benim arkadaşım da bekarken öğrenmişti anladım canım vakitsiz gül açmaz Rabbim ol der olur streste olumsuz etkiler daha çok yenisin zaten bol bol dua et ve su sürecin geçmesini bekle kendini rahat bırak allahın dediği olur bu hep aklında olsun
evet kesinlikle tesekkurlerr

Çikolata kisti gebelige engel değil hamile kaldığında doğumla birlikte yok olur o yüzden kalmaya çalış demiştir doktor ve kist ve yumurta gelişimi için incir küru deniyebilirsin bolca ceviz ve fındık tuketebilirsin ovulasyon il3 birlikte yap inciri 3 günde bir ilişki en sağlıklısı iliskid3n sonra hemen kalkma birnsure yat ve sitrese girmemeye çalış acaba çocuk olucakmi diye düşünür sen olmaz rahat olmalısın çikolata kisti dogum kontrol hapı ilede yok olabilir kendiligindende gidebilir özellikle doğum yapınca tamamen kayboluyor
dogum kontrol hapini bekarken 4 ay kullandim kistim kuculmedi aksine santim santim buyudu doktorda daha fazla bu ilaci kullanmamalisin yasin cok genc dedi biraktirdi ilac yanit vermedi. ameliyat olmalisin dedi bende baska ozel doktora gittim evlendikten sonra. o bana ameliyattan once gebe kalmaya calis dedi dogumda gitmesi daha iyi olur ameliyatla tekrar edebilir dedi. eger gebe kalamazsan tekrar gel dedi. cevizi cok tuketirim keci boynuzu pekmezi cok yerim herseye cok dikkat etmeye calistim yalniz su sitresi atamadim acaba olacakmi olmicakmi dusuncesini atamadim ah onu bi atabilsem

Merhaba benziyor hikâyelerimiz diye yazmak istedim 14 15 ay kadar hamile kalamadim bu sure icinde 10cmlik bir kist alindi donmesinden dolayi acil ameliyatla taburcu olurken doktorum aileni bir an once tamamla dedi ama 2 ay sonra 5cmlik nurtopu bir kistim daha olmustu ayni yerde... adetim düzenlidir kan degerlerimde bi sorun gorunmuyordu ama bir seneden fazladir bebek de olmuyordu... klomen kullanmaya başladım ilk ay 1 tane gunde aldim ise yararmiydi bilmiyorum ama yumurtlama gunlerini de kacirdik o ay olmadi. Sonraki ay sabah 1 aksam 1 tane yuttum ve cok sukur minigim benimle simdi... doktor takibiyle kullanilmasi gerekir ben oyle yapmadım ama siz risk almayin kisti de büyütme ihtimali olabiliyormus çünkü klomenin... 8. Haftami bitirdim ve bebek 5 cmlik kistimi eritmis bile bugun kalp atisi gormeye gittigimde ogrendim. Insallah size de faydasi olur kavuşursunuz bebisinize en kisa zamanda...

Merhaba benziyor hikâyelerimiz diye yazmak istedim 14 15 ay kadar hamile kalamadim bu sure icinde 10cmlik bir kist alindi donmesinden dolayi acil ameliyatla taburcu olurken doktorum aileni bir an once tamamla dedi ama 2 ay sonra 5cmlik nurtopu bir kistim daha olmustu ayni yerde... adetim düzenlidir kan degerlerimde bi sorun gorunmuyordu ama bir seneden fazladir bebek de olmuyordu... klomen kullanmaya başladım ilk ay 1 tane gunde aldim ise yararmiydi bilmiyorum ama yumurtlama gunlerini de kacirdik o ay olmadi. Sonraki ay sabah 1 aksam 1 tane yuttum ve cok sukur minigim benimle simdi... doktor takibiyle kullanilmasi gerekir ben oyle yapmadım ama siz risk almayin kisti de büyütme ihtimali olabiliyormus çünkü klomenin... 8. Haftami bitirdim ve bebek 5 cmlik kistimi eritmis bile bugun kalp atisi gormeye gittigimde ogrendim. Insallah size de faydasi olur kavuşursunuz bebisinize en kisa zamanda...
aminn insallahh benimde kan degerlerim guzel bikac gun sonra doktora kontrole gitmem gerekiyo ama gidemicem bu sefer daha detayli bakacakti esimede bakacakti buyuk ihtimal. ona gore tedavi uygulicaktik ama maalesef bu surec biraz daha uzicak ben 1 2 ay daha deniyim bakalim ne olur

bu arada bebegin anali babali buyusun Allahim butun bebek sahibi olmak isteyenlere versin insallah

dogum kontrol hapini bekarken 4 ay kullandim kistim kuculmedi aksine santim santim buyudu doktorda daha fazla bu ilaci kullanmamalisin yasin cok genc dedi biraktirdi ilac yanit vermedi. ameliyat olmalisin dedi bende baska ozel doktora gittim evlendikten sonra. o bana ameliyattan once gebe kalmaya calis dedi dogumda gitmesi daha iyi olur ameliyatla tekrar edebilir dedi. eger gebe kalamazsan tekrar gel dedi. cevizi cok tuketirim keci boynuzu pekmezi cok yerim herseye cok dikkat etmeye calistim yalniz su sitresi atamadim acaba olacakmi olmicakmi dusuncesini atamadim ah onu bi atabilsem
Ceviz pekm2z esinede yedir bunları sende incir kuru dene incir kisted e iyi gelir

Bende de 5 cm çikolata kist var ve malesef 1 senedir olmadı bebeğimiz hormon değerlerim eşimin değerleri tüplerim iyi. Tam tup bebek tedavisine başlıcak tik korona geldi erteledik.. Şuan doktora gitme durumu sıkıntılı bence Bi kaç arkadaş önermiş soğan kürü iç mutlaka içine limon suyu katarsan tadını biraz güzelleştiriyo.. Hayıt kapsülü yada çayı deneyebilirsin. Bi sürü faydalı bitkisel şeyler var aslabpencesi civanpercemi gibi araştırıp içebilirsin. Yada hepsinin içinde bulubdugu bi macun var clife onu alabilirsin. İncir kürü yapma bence eğer prolaktin hormonun yüksekse sıkıntı yaratır. Bal tarçın çörek otu de yumurta büyütme kürü ama kisti büyütme ihtimali var onu da yapma bence. Allah yardımcımız olsun inş daha fazla beklemeden kavuşursun yavruna.. Hepimiz inş..

Back
X