Gebelik için önerileriniz var mı arkadaşlarrr

Burda bir cok kisi var yillardir hamile kalamayan hepsi icin ayri ayri dua ediyorum ben daha 4 aydir deniyorum olmuyo evet diger arkadaslarima gore cok az bi sure ama artik psikolojik olarak iyi hissetmiyorum sol yumurtaligimda 5 cm cikolata kisti var doktorum gebe kalmaya calis dedi lutfen ne yapmam gerekiyo bilgilerinizi bana yazarsaniz cok sevinirim. Adet gunum yarin ben bugun test yaptim negatif cikti fotograftaki gibi tertemiz 😔
Sağlıksal bi sorun yoksa eğer kafanıza takmadığınız ay oluyor ☺️ Benim kilo alıp bu ay kesinlikle olmaz rahat rahat takılayım dediğim an hamile kaldım..

Bende de 5 cm çikolata kist var ve malesef 1 senedir olmadı bebeğimiz hormon değerlerim eşimin değerleri tüplerim iyi. Tam tup bebek tedavisine başlıcak tik korona geldi erteledik.. Şuan doktora gitme durumu sıkıntılı bence Bi kaç arkadaş önermiş soğan kürü iç mutlaka içine limon suyu katarsan tadını biraz güzelleştiriyo.. Hayıt kapsülü yada çayı deneyebilirsin. Bi sürü faydalı bitkisel şeyler var aslabpencesi civanpercemi gibi araştırıp içebilirsin. Yada hepsinin içinde bulubdugu bi macun var clife onu alabilirsin. İncir kürü yapma bence eğer prolaktin hormonun yüksekse sıkıntı yaratır. Bal tarçın çörek otu de yumurta büyütme kürü ama kisti büyütme ihtimali var onu da yapma bence. Allah yardımcımız olsun inş daha fazla beklemeden kavuşursun yavruna.. Hepimiz inş..
insallahhh Allahim tum isteyenlere anneligi hakedenlere versin tattirsin o duyguyu 😔

kizlar bisey daha sormak istiyorum benim yillardir adet duzenim hep aynidir gecikmem hic olmazdi ama son 2 aydir 3 4 gun gecikiyo ve cok fazla kanamam. biyerde okumustum gebe kalmadan once gecikmeler oluyomus rahim kendini gebelige hazirliyomus dogrumudur acaba bilgisi olan var mi ben ilk defa duydum merak ettim

bu arada bebegin anali babali buyusun Allahim butun bebek sahibi olmak isteyenlere versin insallah
Amin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Allah... sizde ve eşinizde madem tum degerler iyi musait zamaninizda klomen ilacını bi doktora danismanizi tavsiye ederim ben faydasini gördüm cok şükür...

kizlar bisey daha sormak istiyorum benim yillardir adet duzenim hep aynidir gecikmem hic olmazdi ama son 2 aydir 3 4 gun gecikiyo ve cok fazla kanamam. biyerde okumustum gebe kalmadan once gecikmeler oluyomus rahim kendini gebelige hazirliyomus dogrumudur acaba bilgisi olan var mi ben ilk defa duydum merak ettim
Benimde günüm hiç geçmiyordu yaklaşık 1 sene fln denedik ama son 2 ay soğan kürü incir kürü ve doktorum miyositol positivie verdi bu yumurtanın büyümesi ve çatlamasına yardımcı oluyormuş
hamile kaldığım ay testeredişli aslan pençesi ve hyatt tohumu ekstratı kullandım ve o ay hamile kaldım

Burda bir cok kisi var yillardir hamile kalamayan hepsi icin ayri ayri dua ediyorum ben daha 4 aydir deniyorum olmuyo evet diger arkadaslarima gore cok az bi sure ama artik psikolojik olarak iyi hissetmiyorum sol yumurtaligimda 5 cm cikolata kisti var doktorum gebe kalmaya calis dedi lutfen ne yapmam gerekiyo bilgilerinizi bana yazarsaniz cok sevinirim. Adet gunum yarin ben bugun test yaptim negatif cikti fotograftaki gibi tertemiz 😔
Soğan kürü dene bir istersen düzenli olarak 3 ay evel Allahın izni ile ben faydasını gördüm.kiste de çok iyi geliyor

Benimde günüm hiç geçmiyordu yaklaşık 1 sene fln denedik ama son 2 ay soğan kürü incir kürü ve doktorum miyositol positivie verdi bu yumurtanın büyümesi ve çatlamasına yardımcı oluyormuş
hamile kaldığım ay testeredişli aslan pençesi ve hyatt tohumu ekstratı kullandım ve o ay hamile kaldım
ne guzel masallah bende kalacam inaniyorum💪😊

bikere denedim devam ettiremedim bu sefer insallah devam edecem cok hirslandim😊
Bende çok denedim ama düzenli bir şekilde devam etmezdim 5 6 gün içer bırakırdım öyle fayda görmüyorsun 3 ay düzenli kullan Allahın izni ile yaryor gerçekten herşey bir vesile nimeylerden de faydalanmak lazım tabi istikrarlı olunca fayda sağlıyor😊😉

Bende çok denedim ama düzenli bir şekilde devam etmezdim 5 6 gün içer bırakırdım öyle fayda görmüyorsun 3 ay düzenli kullan Allahın izni ile yaryor gerçekten herşey bir vesile nimeylerden de faydalanmak lazım tabi istikrarlı olunca fayda sağlıyor😊😉
evet aynen oyle belki vesile olur bilemeyiz bakalm Allahin izniyle insallah olur😊

Back
X