Gebeliğe Hazırlık Gebelik icin ugrasirken spor yapmak?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konuyla alakali net bir cevap goremedim.Sizce gebelik icin ugrasirken agir spor yapilir mi? Her ay hamile olma ihtimali ile beklemekte cok sikici:/
Adet doneminden yumurtlamaya kadar yapa bilirsjn. Ben hamile kaldigim ay hem spor yapdim hem 6 km yurudum. Hem olmazin iwlerini yapmişdim. Ama tutunmuşdu. Merak etme.

Ben de çok merak etmiştim bunu. Kilo aldım baya. Detoks yapamiyorum spor yapamiyorum ya bu ay hamile olduysam diye. Tabii 1 senedir olmadi. E kilolar aldı başını gitti. Yürüyüş yapmak bir zarar verir mi acaba ?

Ben de çok merak etmiştim bunu. Kilo aldım baya. Detoks yapamiyorum spor yapamiyorum ya bu ay hamile olduysam diye. Tabii 1 senedir olmadi. E kilolar aldı başını gitti. Yürüyüş yapmak bir zarar verir mi acaba ?
Ya sormayın .Aynı durumdayım evlendım hemwm hamılelık ıslerıne basladık.Ne detoks yapabılıyorum,ne bırsey..Ahh eskıden olsa maydonozlu sular,agır sporlar Yazda geldi. Hamılelık olsa takmıcamda aldıgım kiloları.Allah saglık versın oncw tabi ama.Cok zor bir surec .Hayatını ona gore ayarlıyorsun ne zaman hamıle kalıcaksın oda bellı degıl.Sporu hafif yapmayı da cok sevmıyorum.Hafif yuruyus,hafif yuzme dıyorlar ya.Ya hep ya hic modundayım spor konusunda.Ama hafıf tempolu yıruyus plates yapabılırsınız.
B Buyuk_umutlar arkadasımızında dedıgı gibi adet olursanız yumurtlama gunune kdr her ay 15 gunluk surecte yapalım en iyisi

Oyle yapmaya çalıştım bir kaç kere zaten. Bitki çayı bile içmiyorum valla ama sey diyorlar işte onu düşünerek biseyler yapmayın diyorlar sanki olmicakmis gibi davranın diyorlar da insan yapamıyor valla. Ne spor ne diyet ne üstüme başıma beğendiğim bir şeyi aldim düşünmeye başladıktan beri ya hamilelikte olmazsa diye. Ama hala beklemedeyiz bakalim. Insalllah saglikla sıhhatli olur.da bebeklerimiz rahatça bir nefes aliriz.

Ya duygularima tercuman olmussunuz.yeni kiyafet bile almiyorum her an hamile kalirimda giyemem zaten suan gibisinden Ben onu anlamiyorum zaten yapmaya da calisiyorum ama bu kadar hayatimizin icindeyken ,planlari ona gore yaparken nasil dusunmeden edicez.Varmi bi formulu 15 gun dusunmesem adet oldugum her ay 1 hafta boyunce depresyonda oluyorum Insallh hep diyorum bu gercekten uzucu bir durum Allah isteyen herkese versin.Zor bir surecmis ..Icinde degilken bilmiyordum.Hemen olur saniyordum.Hatta planlarima gore 1 ay sonra dogum yapicaktim.

Bu konuyla alakali net bir cevap goremedim.Sizce gebelik icin ugrasirken agir spor yapilir mi? Her ay hamile olma ihtimali ile beklemekte cok sikici:/
Ben ağır spor yaparken kalamadım bıraktıktan sonra kaldım ama gerçekten ağır yapıyordum...Etkisinin olduğunu düşünüyorum.Ama yürüyüş vs tarzında sorun olmaz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…