Gebeliğe Hazırlık Gebelik icin yumurtlama dönemi öncesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
270
33
33
Kızlar merhaba merak ettiğim bi konu var yumurtlama gününden önce hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum sonuçta yumurtlamayla olasılık fazla ama öncesinde de ihtimal var mı bilen var mı beni aydınlatırsa çok sevinirim

Yumurta oluşmadan gebelik yaşanması çok yüksek değil olasılığı ama diyelim spermler 48 saat canlı mi kaliyo (atıyorum tabi) ilişkiden sonra çatlama bu spermin çalı kaldığı saatlere denk geldiyse gebelik ozamanda olusabiliyomus diye biliyorum

Yumurta olmadan döllenme olmaz tabi ki, ama siz sanırım yumurtlama günü öncesi gerçekleşen ilişkiden gebelik olur mu diye soruyorsunuz. Olabilir.

Demek istediğim adet oldum bitti ertesi gün iliski yaşadım olur mu gebelik

Olabilir tabii ki ama buna yumurtlama öncesi denmez erken yumurtlama sonucu erken döllenme olur yalnızca. Herkesin yumurtlama zamanı farklıdır zaten geneli iki adet arası kabul edilse de kişiden kişiye hatta aydan aya bile değişkenlik gösterebilir

Benm suan yumurtlamam olmadı o zaman iliskiye girmeye gerek yok mu yani yumurtlamaya kadar

Benm suan yumurtlamam olmadı o zaman iliskiye girmeye gerek yok mu yani yumurtlamaya kadar
Gerek yok demeyelim ama ilişki olsa da yumurtlama gunu oncesi sonra vs degilse tutmaz. Yumurtlama zamanları olasılığın en tavan yaptığı gunler diğer günler biraz bos oluyor

Merhabalar bugun yumrtlamagünum olabilir takvime gore. dun iliski yasadik bugin sag gogsumde agri ve karin agrm var acabadollenme oluyor olabilir mi

Mümkün değil, adet biter bitmez yumurtlama olasılığı 1000 de 1 ihtimal. Adet gördüğünüz günden itibaren 14 günde olur yumurtlama düzenli adet görenlerde. Yumurtlama gününü takip et, bilmiyorsan ovulasyon testi kullan. Yada yumurtlama belirtileri yaz Google'dan bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…