Demek istediğim adet oldum bitti ertesi gün iliski yaşadım olur mu gebelik
Gerek yok demeyelim ama ilişki olsa da yumurtlama gunu oncesi sonra vs degilse tutmaz. Yumurtlama zamanları olasılığın en tavan yaptığı gunler diğer günler biraz bos oluyorBenm suan yumurtlamam olmadı o zaman iliskiye girmeye gerek yok mu yani yumurtlamaya kadar
Aaa gebe misiniz çok tebrik ederimErken yumurtlama olursa olur tabi ben erken yumurtlamayla gebeyim suan mesela
Evet İnşallah saglıklı ilerlerseAaa gebe misiniz çok tebrik ederim
Çok teşekkür ederimGerek yok demeyelim ama ilişki olsa da yumurtlama gunu oncesi sonra vs degilse tutmaz. Yumurtlama zamanları olasılığın en tavan yaptığı gunler diğer günler biraz bos oluyor
Saçmalamayın lütfen. Vücud buna hemen tepki göstermez. 2 hafta beklemeniz gerekli.Merhabalar bugun yumrtlamagünum olabilir takvime gore. dun iliski yasadik bugin sag gogsumde agri ve karin agrm var acabadollenme oluyor olabilir mi
Psikolojik olması daha muhtemel :)Merhabalar bugun yumrtlamagünum olabilir takvime gore. dun iliski yasadik bugin sag gogsumde agri ve karin agrm var acabadollenme oluyor olabilir mi
Gazdir muhtemelen ama mucize allahtan tabi inancim sonsuz 2 senedir bekliyorumesim azoaperni ama sigarayi biraktiPsikolojik olması daha muhtemel :)
Mümkün değil, adet biter bitmez yumurtlama olasılığı 1000 de 1 ihtimal. Adet gördüğünüz günden itibaren 14 günde olur yumurtlama düzenli adet görenlerde. Yumurtlama gününü takip et, bilmiyorsan ovulasyon testi kullan. Yada yumurtlama belirtileri yaz Google'dan bak.Demek istediğim adet oldum bitti ertesi gün iliski yaşadım olur mu gebelik
Olur arkadaşım öyle hamile kalmıştıDemek istediğim adet oldum bitti ertesi gün iliski yaşadım olur mu gebelik
Yumurtlama günü olmadan olmuş yaniii hmm ilginç o zaman devam :))Olur arkadaşım öyle hamile kalmıştı
Evet ona da doktor demişYumurtlama günü olmadan olmuş yaniii hmm ilginç o zaman devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?