Gebeliğe Hazırlık Gebelik içinnn ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazdığınız gerçekten çok rahatlattı beni takmıyorum da onu sadece çok şaşırıyorum işi gücü bırakmış insanların derdinin peşinde. Eğer şunu deseydi sevindim çözdüğünüze felan diye. İyi bir insan olarak görürdüm. Bana tekrar tekrar hatırlatmaya çalışmak felan, kocanın yalanları demek akıl karı değil. Ve onu ne ilgilendiriyorsa. Ben olsam hiç uğraşmazdim şahsen. Çocuk da düşünüyorum eşimi seviyorum Allah nasip eder inşallah .
Rabbim size hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Gerisini bos verin. 😘😘

Merhaba arkadaşlar.
Eşimle çocuk düşünüyoruz deniyoruz bu ikinci ayımız geçen ay denedik olmadı benim adet düzensizliğim var doktora gittim bir sorun olmadığını söylemedi doktor. Folik asite başladım. Bu ay da düzensiz olduğu için adetten on gün sonraki her günü değerlendirmeye çalıştık. Günümüzde hamile kalmak zorlaştığı için korkuyorum. Korkulacak bir şey olmasa da. Umarım beni anlarsınız . Bu ay altısında adet oldum. Önümüzdeki ay ne zaman olurum bilmiyorum bir hafta on gün gecikiyor. Sizce hamileliği kolaylaştıran seyler ne yiyecekler olsun felan ? Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Bol yeşillik, meyve ye avakado havuç çok tüket şu sıra avakado fiyatları düşmüş ş*k markette 5 TL idi şey bide bu mfk yöntemi var onu dene mesela onunla cok hamile kalan var mfk karışımı var arı sütü bal polen propolis karışımı eşine hünnap keçi boynuzu özü içir bunlar cidden işe yarıyor. Bak bende ve eşimde çok şükür bir sorun yok bizde düşünüyoruz benim eşim gorevde oldugu için izinlerini yumurtlama günüme denk getirmiyoruz ama Allah'ın izniyle 1 hafta sonda gelcek adetimin 8. Gününe denk gelio yumurtlama günümde burda olcak bende bal karışımıni aldım avakado havuç falan aldım eşim orda şuan keçi boynuzu özü içiyor eger bu ay olmazsa bidahakine bunları deneyin İnşAllah en kısa surede hamile kalırız 😘😘😘

Bence cevap bile vermeyin çünkü anlamayacak gibi duruyor. Sinir oldum resmen konu kapanmış burda baska konu acmissiniz gelmis buraya haddi olmadan sizin eski konunuzu açıyor. Diyalog bile kurmayın derim. Resmen yaranizi deşmeye çalışıyor. Ya insanlar çok cok büyük sorunlar yaşayıp ortak nokta bulup barisabilirler 1 gün sonra cocukta dusunebilirler. İnsanlar cidden çok tuaf. 😒
Yazdığınız gerçekten çok rahatlattı beni takmıyorum da onu sadece çok şaşırıyorum işi gücü bırakmış insanların derdinin peşinde. Eğer şunu deseydi sevindim çözdüğünüze felan diye. İyi bir insan olarak görürdüm. Bana tekrar tekrar hatırlatmaya çalışmak felan, kocanın yalanları demek akıl karı değil. Ve onu ne ilgilendiriyorsa. Ben olsam hiç uğraşmazdim şahsen. Çocuk da düşünüyorum eşimi seviyorum Allah nasip eder inşallah .
Bol yeşillik, meyve ye avakado havuç çok tüket şu sıra avakado fiyatları düşmüş ş*k markette 5 TL idi şey bide bu mfk yöntemi var onu dene mesela onunla cok hamile kalan var mfk karışımı var arı sütü bal polen propolis karışımı eşine hünnap keçi boynuzu özü içir bunlar cidden işe yarıyor. Bak bende ve eşimde çok şükür bir sorun yok bizde düşünüyoruz benim eşim gorevde oldugu için izinlerini yumurtlama günüme denk getirmiyoruz ama Allah'ın izniyle 1 hafta sonda gelcek adetimin 8. Gününe denk gelio yumurtlama günümde burda olcak bende bal karışımıni aldım avakado havuç falan aldım eşim orda şuan keçi boynuzu özü içiyor eger bu ay olmazsa bidahakine bunları deneyin İnşAllah en kısa surede hamile kalırız 😘😘😘
İnşallah canım. Biz ilk ay prezervatifle felan korunduk. İki aydır da deniyoruz. Olmuyor acaba prezervatifle ilgisi var mı olmamasinin ilk ay kullandık dye

İnşallah canım. Biz ilk ay prezervatifle felan korunduk. İki aydır da deniyoruz. Olmuyor acaba prezervatifle ilgisi var mı olmamasinin ilk ay kullandık dye
Hayır ya sanmıyorum daha olmuyor demek için çok erken bence. Aslinda ovulasyon testi kullansan da yumurtlamani ogrensen daha iyi olabilir belki yumurtlamayi kaçırıyor olabilirsin. Ya aslinda bidahaki adete kadar 2 güne bir iliski olsa zaten her türlü yumurtlamaya denk gelir.

Hayır ya sanmıyorum daha olmuyor demek için çok erken bence. Aslinda ovulasyon testi kullansan da yumurtlamani ogrensen daha iyi olabilir belki yumurtlamayi kaçırıyor olabilirsin. Ya aslinda bidahaki adete kadar 2 güne bir iliski olsa zaten her türlü yumurtlamaya denk gelir.
Dikkate alacağım canım sağ olasın

Bence siz işi gücü bırakmışsınız konu kolluyorsunuz. Siz bunu yaparken ben hayatıma dair olan şeyleri düzenlemeye çalıştım mesela. Bir ortak yol bulmaya çalıştık. Öfkeliydim paylaşmak istedim. Sizden başka aile büyüklerim var mesela takdir edersiniz ki. Dertleştim felan.Çok büyük sorun olmadığının şu anlık ( şu anlık diyorum çünkü kırk yıl sonra bile olsa başıma ne geleceğini bilemem büyük konuşmam) kararına vardım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hafızam iyidir o gün yakındım bayağı. Ama sizin gibi bir görüş yaptığım yeri hafızama kaziyacak kadar hafızam güçlü değil evet. Kusura bakmayın
bende yazmadan edemeyeceğim kusura bakmayın. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin sağlıkla inşallah ama 1 haftada olağanüstü bir değişime inanmak en azından bebek sahibi olacak kadar bence kötü sonuçlanabilir. Bence de biraz eşinizi gözlemleyin,yanılmanızı ve bunu gebeyken yaşamanızı hiç istemem.

Back
X