- 14 Eylül 2025
- 361
- 54
- 13
Zaten hamilelik belirtisiyle karıştırılıyo regl belirtisiEvet insanı belirsizlik ve beklemek deli ediyor hiç belirti yok yarın adet olacakmış gibi hissediyorum o yüzden cok da heveslenemiyorum sonucu üzücü oluyor hep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten hamilelik belirtisiyle karıştırılıyo regl belirtisiEvet insanı belirsizlik ve beklemek deli ediyor hiç belirti yok yarın adet olacakmış gibi hissediyorum o yüzden cok da heveslenemiyorum sonucu üzücü oluyor hep
Yaa inanmıyorum keşke bizim de öyle olsa inşallah hamileyizdirArkadaşın hiçbişey gözükmüyordu erken gebelik testinde ama kanda 17 çıktı![]()
Gebelik yeniyse diyor idrar torbasında su içmeden en az 4 saat beklemiş idrarla yapılması gerek diyoEvet ilk idrar daha doğru sonuç veriyormuş, ama gün içerisinde yapılan da eğer varsa silik çıkar zaten
Ben de farklı olarak uyku ve halsizlik sırt ağrısı vardı gecen yıl şimdi iştah ve uyku var başka yok bunlar bende regl öncesi hiç olmuyorZaten hamilelik belirtisiyle karıştırılıyo regl belirtisi![]()
Amin canım aminnnYaa inanmıyorum keşke bizim de öyle olsa inşallah hamileyizdir
Olabilme ihtimali var işte ovulasyonda yapmadık nerden bilicez yumurtlama zamanı belkide geç döllenme olduBen de farklı olarak uyku ve halsizlik sırt ağrısı vardı gecen yıl şimdi iştah ve uyku var başka yok bunlar bende regl öncesi hiç olmuyor
Aynen hiç bilmiyorum ama akıntım hep vardı hala daha var normalde bu kadar olmaz arada lekelenme oldu mu hiç sendeOlabilme ihtimali var işte ovulasyonda yapmadık nerden bilicez yumurtlama zamanı belkide geç döllenme oldu
Ben her gün adet olacağım gibi bekliyorum sonra geçiyo belirtler belki senin de öyle olurSizlerin pozitif çıkarsa ben de tekrar test yaparım tabi adet olmazsam sabah![]()
Bize boş test mi dağıttı bunlar ya. Awox aldım gene yokAyyyyy hemen haber veririm hemen bu ay herkesinmi oldu böyle ne anlayamadım ya
Onu yapma ben de yaptım. Zaten çok erken bir dönemdeyse en yoğun idrarda bile çok zor görülüyor akşamüstü hiç çıkmaz teste yazıkAkşam üzeri yaptım yine negatifhepimiz hamileyizdir umarım
![]()
Labaquik ultra erken gebelik testi benimki bilemedim diyorum ya kesin bozuk diye düşünmeye başladımBize boş test mi dağıttı bunlar ya. Awox aldım gene yok
Bidaha yapmıcam ya yarın sabah yada ondan sonraki gün sabah yapıcam ilk idrarla bakalımOnu yapma ben de yaptım. Zaten çok erken bir dönemdeyse en yoğun idrarda bile çok zor görülüyor akşamüstü hiç çıkmaz teste yazık
Doğru diyorsun cok doğru sonuc vermiyo ben yakaladıgımda 132 idi beta onda silik çıkmıştı sonra kimyasala döndü, adetimin ilk günü yaptıgım testte öğrenmiştim. Simdi bugün de olmam gerekiyordu test yapmaya cesaret edemedim olsa 2 gün önce cıkmaz mıydı acabaOnu yapma ben de yaptım. Zaten çok erken bir dönemdeyse en yoğun idrarda bile çok zor görülüyor akşamüstü hiç çıkmaz teste yazık
Ben de prodoctor kullanıyorum doğru çıkarıyor o güzel bayagı cok silik de olsa varsa gösteriyoBize boş test mi dağıttı bunlar ya. Awox aldım gene yok
Geceden su da içme gece tuvalete de kalkma iyice yoğunlaşsınBidaha yapmıcam ya yarın sabah yada ondan sonraki gün sabah yapıcam ilk idrarla bakalım
Geceden su da içme gece tuvalete de kalkma iyice yoğunlaşsın
Çıkabiliyor da çıkmayabiliyor da. Geç döllenme falansa kanda verene kadar zorDoğru diyorsun cok doğru sonuc vermiyo ben yakaladıgımda 132 idi beta onda silik çıkmıştı sonra kimyasala döndü, adetimin ilk günü yaptıgım testte öğrenmiştim. Simdi bugün de olmam gerekiyordu test yapmaya cesaret edemedim olsa 2 gün önce cıkmaz mıydı acaba
Oof of vallahi beklemek çok zor ya keske başına böyle bişey gelen birileri görse de yazsa biraz biz de anlardıkÇıkabiliyor da çıkmayabiliyor da. Geç döllenme falansa kanda verene kadar zor
Valla bana hamilesin tek bir belirti söyleme hakkın var deseler adet olma hissimin bir görünüp bir kaybolduğunu söylerdim. Akşamüstü ay ped mi taksaydım diyordum şimdi karnımda his bile yok. Ben ki her ay ivmeli bir şekilde son ana kadar adet ağrısı artan biriyim. Bu bana çok ilginç geliyor. Meme hassasiyeti de aynı şekilde. Bugün dokunamıyorum yarın tık yokBidaha yapmıcam ya yarın sabah yada ondan sonraki gün sabah yapıcam ilk idrarla bakalım