Çok strestliyim gecikebilir diye regli erken getirecek bi öneriniz var mı ?3. Reglini bekle bidaha test yap.
Erken regl için bir önerim yok ama bu derece seni korkutacak şeyleri bir daha yapmamanı önerebilirim.Çok strestliyim gecikebilir diye regli erken getirecek bi öneriniz var mı ?
Erken regl için bir önerim yok ama bu derece seni korkutacak şeyleri bir daha yapmamanı önerebilirim.
Hadi sürtünmeyi geçtim üzerimde çamaşırım vardı diyorsun, siz bu spermleri örümcek adam falan mı sanıyorsunuz ordan oraya atlasın.
Okul okuyorsunuz ama dünyadan haberiniz yok.
O spermin yaşayabileceği tek yer belli , o da bir süreliğine.
Teşekkür ederim . Rahatsız etmiyorsam bir sorum daha olacaktı . 8 hafta sonra yapılan kan testi 0.1 çıktı . Bu kesindir değil mi ? Benim ilk ilişkimdi ve bu korkudan sonra son olacak .Erken regl için bir önerim yok ama bu derece seni korkutacak şeyleri bir daha yapmamanı önerebilirim.
Hadi sürtünmeyi geçtim üzerimde çamaşırım vardı diyorsun, siz bu spermleri örümcek adam falan mı sanıyorsunuz ordan oraya atlasın.
Okul okuyorsunuz ama dünyadan haberiniz yok.
O spermin yaşayabileceği tek yer belli , o da bir süreliğine.
Teşekkür ederim . Rahatsız etmiyorsam bir sorum daha olacaktı . 8 hafta sonra yapılan kan testi 0.1 çıktı . Bu kesindir değil mi ? Benim ilk ilişkimdi ve bu korkudan sonra son olacak .
Teşekkür ederim . Rahatsız etmiyorsam bir sorum daha olacaktı . 8 hafta sonra yapılan kan testi 0.1 çıktı . Bu kesindir değil mi ? Benim ilk ilişkimdi ve bu korkudan sonra son olacak .
20 yaşındayım .kaç yaşındasın?
Zaten ayrıldım ve bir daha asla böyle bir işe bulaşmıycam . İnanın o kadar korku ve strese kapıldım ki . Biliyorum hatalıyım ama hangi kul kusursuz ki . İnşallah gebelik yoktur diye gözüme uyku girmiyor .böyle böyle korkutuyorlar bizi,sonra da evlenince pozisyondan pozisyona girmemizi istiyorlar,ben seni anlıyorum sürtünmeyle hamilelik olmaz ama beraber olduğun adam sürtünmeyle kalmaz,daha fazlasını isteyecek bence yol yakınken vazgeç,zamanı gelince güvendiğin bi adamla yaşa seni böyle korkutmıycak zevki için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?