Gebelik ihtimali var mı ?

Siminya77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
28
8
1
İyi geceler ,
8 hafta önce ilk kez sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım sadece benim üstümde kilotum vardı ama üstüne 2 kez regl oldum ve şimdi reglime 5 gün var . İdrar testi yaptım negatif çıktı . Doktora gittim karından ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan testimde 0.1 çıktı . Hamilelik yok dedi doktor . Ama benim göğüslerim ve karnım şiş . Bağırsaklarımda ağrıyor ishal genel olarak . Sizce bu belirtiler regl öncesi ve stresten dolayı mı ? Yoksa herşeye rağmen gebelik ihtimali var mı ?

Çok strestliyim gecikebilir diye regli erken getirecek bi öneriniz var mı ?
Erken regl için bir önerim yok ama bu derece seni korkutacak şeyleri bir daha yapmamanı önerebilirim.
Hadi sürtünmeyi geçtim üzerimde çamaşırım vardı diyorsun, siz bu spermleri örümcek adam falan mı sanıyorsunuz ordan oraya atlasın.

Okul okuyorsunuz ama dünyadan haberiniz yok.
O spermin yaşayabileceği tek yer belli , o da bir süreliğine.

2 defa regl olmuşsunuz daha ne? Stresten havadan veya diger etkenlerden kaynaklıdır şislikler.

Teşekkür ederim . Rahatsız etmiyorsam bir sorum daha olacaktı . 8 hafta sonra yapılan kan testi 0.1 çıktı . Bu kesindir değil mi ? Benim ilk ilişkimdi ve bu korkudan sonra son olacak .

En sevdigim surtunmeli durtunmeli konular
Yalniz sunu anlayamiyorum orda bir mental bosluk var
Surtunerek nasil iliskiye giriliyor ???

Konuya yorumum
Yazin yedigin hurmalar
Kisin popisini tirmalar..
Korkma hamile degilsin
Ama surtunme guzel kizim
Surtunmeyin !

böyle böyle korkutuyorlar bizi,sonra da evlenince pozisyondan pozisyona girmemizi istiyorlar,ben seni anlıyorum sürtünmeyle hamilelik olmaz ama beraber olduğun adam sürtünmeyle kalmaz,daha fazlasını isteyecek bence yol yakınken vazgeç,zamanı gelince güvendiğin bi adamla yaşa seni böyle korkutmıycak zevki için

Dünde böyle bir konu vardı galiba. Hamile değilsiniz yüksek ihtimal. Stres yapmayın eğer adet sürenizi 5-10 gün geçerse tarlusal alın eczaneden 5 lira 6 gün boyunca sabah akşam kullanın maksimum 10 gün içinde adet olursunuz.

Zaten ayrıldım ve bir daha asla böyle bir işe bulaşmıycam . İnanın o kadar korku ve strese kapıldım ki . Biliyorum hatalıyım ama hangi kul kusursuz ki . İnşallah gebelik yoktur diye gözüme uyku girmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…