Gebelik ihtimali var mı ?

2 kez regl olmuşsunuz ne hamileliği? Tamam bilmiyosunuz internetten öğrenmediniz duymadınız etraftan hepsine tamam da açıp hiç mi film izlemediniz dizi izlemediniz kadının regli gecikir hamileyim der sonra regl oldum hamile değilmişim der. Regl=hamile değilsiniz, yaşadığınız herneyse sonucu hamilelik değildir demek

Bir sey olmaz artik uyuyabilirsin bence. Uzerinden yeterince zaman gecmis.

Sen doktora olayi boyle anlattin ve o da emin olmak icin ultrasonla mi bakti?
Acaba ben mi yanlis biliyorum yoksa koskoca doktor tereddute dustuyse...

hata falan yok ortada ;sürtünmeyle hele ki çamaşırın varken hamilelik olmaz olursa mucize oluro senin için kenarda tecrübe olrak dursun takma kafaya ayrıca benim de regl öncesi bağırsaklarda hareketlilik artıyor hamilelikle hiç ilgisi yok hatta için rahat edicekse şunu da söyliyim o hamile kalanların çoğu da ilk boş..lmada hamile kalmıyorlar

Çok teşekkür ederim samimiyetiniz için zaten hayatımın dersi oldu bu bana . Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah .

Canim benim bir turlu inanmak istemiyorsun ama degilsin negatif cikmis 0.1 degerle hamile kalinmasi imkansiz ....2 defa regl olmussun adetine 5 gun var daha tibben imkansiz bir durum. Yipratma kendini daha fazla ....

Canim benim bir turlu inanmak istemiyorsun ama degilsin negatif cikmis 0.1 degerle hamile kalinmasi imkansiz ....2 defa regl olmussun adetine 5 gun var daha tibben imkansiz bir durum. Yipratma kendini daha fazla ....
Çok teşekkür ederim çok sağolun . Allah gönlünüze göre versin inşallah .

Tebrikler hamile değilsin ama malesef takintilisin Allah yardimcin olsun

Teşekkür ederim . Rahatsız etmiyorsam bir sorum daha olacaktı . 8 hafta sonra yapılan kan testi 0.1 çıktı . Bu kesindir değil mi ? Benim ilk ilişkimdi ve bu korkudan sonra son olacak .
Güvenli sürüş için tedbir al yeter.
Bu Arada hamile olman mümkün görünmüyor ve sonradan tutuşacağın hiçbirşey yapma.

Bu devirde kızlar hala " üstümde kilodumla sürtündüm, hamile kalır mıyım" diye konu açıyor, sayfalarca yorum geliyor.

Ama sonra " ekşiciler bizle dalga geçiyor, kezban diyor" diye şikayetlenmeyin yani hanımlar. :)

Konu sahibi, bizle kafa mı buluyırsun, yoksa ciddi misin anlamadım ama, ciddi ciddi soruyorsan bunu, aç bir biyoloji kitabı oku bari, olmadı internette milyon tane bilgi kaynağı var. Bu sorular cidden avam ve gülünç. Kusura bakma.

Külot ile hamile kalırsanız buraya yazın da yıllarca hamile kalmaya çalışan hanımlar bir de öyle denesin. Hele bir de 2 kere adet görüp kan ve idrar testi sonuçlarınızın negatif çıkmasına, doktorun ultrason ile bakıp hicbisey çıkmamasına rağmen hamile kalırsanız lütfen yazın buraya... O doktorlar zaten 6 yıl boşuna okuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…