- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
İyi geceler ,
8 hafta önce ilk kez sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım sadece benim üstümde kilotum vardı ama üstüne 2 kez regl oldum ve şimdi reglime 5 gün var . İdrar testi yaptım negatif çıktı . Doktora gittim karından ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan testimde 0.1 çıktı . Hamilelik yok dedi doktor . Ama benim göğüslerim ve karnım şiş . Bağırsaklarımda ağrıyor ishal genel olarak . Sizce bu belirtiler regl öncesi ve stresten dolayı mı ? Yoksa herşeye rağmen gebelik ihtimali var mı ?
Bir sey olmaz artik uyuyabilirsin bence. Uzerinden yeterince zaman gecmis.Zaten ayrıldım ve bir daha asla böyle bir işe bulaşmıycam . İnanın o kadar korku ve strese kapıldım ki . Biliyorum hatalıyım ama hangi kul kusursuz ki . İnşallah gebelik yoktur diye gözüme uyku girmiyor .
Çok teşekkürler .Bir sey olmaz artik uyuyabilirsin bence. Uzerinden yeterince zaman gecmis.
Sen doktora olayi boyle anlattin ve o da emin olmak icin ultrasonla mi bakti?İyi geceler ,
8 hafta önce ilk kez sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım sadece benim üstümde kilotum vardı ama üstüne 2 kez regl oldum ve şimdi reglime 5 gün var . İdrar testi yaptım negatif çıktı . Doktora gittim karından ultrasonla baktı bişey görünmüyor dedi kan testimde 0.1 çıktı . Hamilelik yok dedi doktor . Ama benim göğüslerim ve karnım şiş . Bağırsaklarımda ağrıyor ishal genel olarak . Sizce bu belirtiler regl öncesi ve stresten dolayı mı ? Yoksa herşeye rağmen gebelik ihtimali var mı ?
hata falan yok ortada ;sürtünmeyle hele ki çamaşırın varken hamilelik olmaz olursa mucize olurZaten ayrıldım ve bir daha asla böyle bir işe bulaşmıycam . İnanın o kadar korku ve strese kapıldım ki . Biliyorum hatalıyım ama hangi kul kusursuz ki . İnşallah gebelik yoktur diye gözüme uyku girmiyor .
Çok teşekkür ederim samimiyetiniz için zaten hayatımın dersi oldu bu bana . Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah .hata falan yok ortada ;sürtünmeyle hele ki çamaşırın varken hamilelik olmaz olursa mucize oluro senin için kenarda tecrübe olrak dursun takma kafaya ayrıca benim de regl öncesi bağırsaklarda hareketlilik artıyor hamilelikle hiç ilgisi yok hatta için rahat edicekse şunu da söyliyim o hamile kalanların çoğu da ilk boş..lmada hamile kalmıyorlar
İçin rahat etsin dedi .Sen doktora olayi boyle anlattin ve o da emin olmak icin ultrasonla mi bakti?
Acaba ben mi yanlis biliyorum yoksa koskoca doktor tereddute dustuyse...
Çok teşekkür ederim çok sağolun . Allah gönlünüze göre versin inşallah .Canim benim bir turlu inanmak istemiyorsun ama degilsin negatif cikmis 0.1 degerle hamile kalinmasi imkansiz ....2 defa regl olmussun adetine 5 gun var daha tibben imkansiz bir durum. Yipratma kendini daha fazla ....
İyi geceler ,
Güvenli sürüş için tedbir al yeter.Teşekkür ederim . Rahatsız etmiyorsam bir sorum daha olacaktı . 8 hafta sonra yapılan kan testi 0.1 çıktı . Bu kesindir değil mi ? Benim ilk ilişkimdi ve bu korkudan sonra son olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?